Bakan Veysel Eroğlu Düzce'ye Geliyor - Son Dakika
Yerel

Bakan Veysel Eroğlu Düzce'ye Geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Ocak Cuma günü bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere Düzce’ye geliyor.

13.01.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Ocak Cuma günü bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere Düzce'ye geliyor.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'in daveti üzerine Düzce'ye gelecek olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Düzce'ye gelecek. Ocak ayının ilk haftasında Akçakoca'da yapılan DSİ Bölge Müdürü ile yapılan toplantının ardından Düzce'nin sorunlarına daha fazla vakıf olan Eroğlu, bir yandan projelerin temel atma törenlerini gerçekleştirecek bir yandan da incelemelerde bulunacak. Sabah saatlerinde basınla kahvaltı ile başlayacak olan Bakan Eroğlu'nun ziyaretinde 5 projenin de temel atma törenini gerçekleştirecek.

Düzce'de temel atılması gerçekleştirilecek DSİ tesisleri ise şu şekilde belirlendi. Düzce Akçakoca Barajı İçmesuyu İsale Hattı, Düzce Büyük Melen Çayı Islahı 2. Kısım, Düzce Kaynaşlı İlçe Merkezi Yandereleri, Düzce Uğursuyu Deresi Islahı İkmali, Düzce Gölyaka Aksu Deresi Islahı İkmali projelerinin temeli atılacak.

AK Parti Düzce Milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizin organize ettiği DSİ ile yapılan toplantıda bu konular dile getirilmiş ve bir an önce hayata geçirilmesi istenmişti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Veysel Eroğlu Düzce'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement