Bakan Soylu, Ortahisar Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Bakan Soylu, Ortahisar Belediyesini Ziyaret Etti

Bakan Soylu, Ortahisar Belediyesini Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Trabzon’a Bakan olarak ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

29.11.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Trabzon'a Bakan olarak ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Trabzon Havalimanı'nda kalabalık bir heyet tarafından karşılanan Bakan Süleyman Soylu, kentte bir dizi ziyarette bulundu. Ortahisar Belediyesi'ni de ziyaret eden Soylu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile bir süre görüştü. Bakanlık görevine getirildiği için Soylu'yu bir kez daha tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Başkan Genç, Soylu'dan Trabzon ve Ortahisar için destek istedi.

1 Kasım seçimlerinden sonra ilk kez memleketi Trabzon'a gelen Soylu, Trabzon'un seçimlerde üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, artık sıranın hizmet ve projelerin Trabzon'a kazandırılmasına geldiğini söyledi. Seçim sürecinde Trabzon'dan mutlaka bir bakanın çıkması gerektiğini sık sık dile getirdiğini belirten Başkan Genç ise Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'ya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı gibi önemli bir görevin verilmesinin tüm Trabzon'da sevinçle karşılandığını ifade etti.

Yatırımlardan ve hizmetlerden Trabzon'un ve Ortahisar'ın hak ettiği payı alması için Bakan Soylu'nun çok büyük gayretlerinin olacağını kaydeden Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı gibi icracı bir bakanlığın Trabzon Milletvekilimiz Sayın Süleyman Soylu'ya verilmesi şehrimiz için çok önemli bir olaydır. Biz Bakanımızın her zaman ortaya koyduğu dinamik ve enerjik performansına güveniyoruz ve inanıyoruz ki Trabzon için gecesini gündüzüne katarak yeni hizmetlerin şehrimize kazandırılması noktasında çok gayretli bir çalışma yürütecektir. Biz de zaman zaman bakanımızı ziyaret edip AK Parti hükümetimizin şehrimize yapmayı taahhüt ettiği yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi noktasında bakanımızla ve diğer vekillerimizle birlikte el ele verip, güç birliği yaparak destek isteyeceğiz."

"VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak Trabzon'un hak ettiği yatırımları alabilmesi için var gücüyle çalışacağını ifade eden Soylu ise, "1 Kasım seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da yüzümüzün akıyla çıktık. AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde destan yazmasında Trabzon'un ciddi bir emeği vardır. Bu nedenle hepimiz bu emeğin karşılığının Trabzon'a kazandırılması için var gücümüzle çalışacağız. Şimdi sıra bütün Trabzonlular olarak acaba şehrimize ne kazandırabiliriz, ne katkı sunabiliriz, bunu konuşmaya geldi. Hükümetimizin açıkladığı programda ve seçim vaatlerimizde Trabzon'a ciddi bir payın ayrıldığını görüyoruz. Hep beraber, diğer milletvekili arkadaşlarımla beraber bu payın Trabzon'a verilmesi için çok büyük gayret göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Av. Ahmet Metin Genç'e de desteklerimizi esirgemeyeceğiz. İnşallah bütün belediye başkanlarımızla birlikte el ele verip şehrimizin eksikliklerinin ve ihtiyaçlarının tamamlanması için çalışacağız" diye konuştu.

BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in, vatandaşın sorunlarını, dertlerini yerinde tespit edip çözmeye çalışan bir isim olduğunu ifade eden Bakan Soylu, "Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'e özellikle teşekkür ediyorum. Vatandaşın sorunlarını, dertlerini yerinde tespit edip çözmeye çalışan bir isim. Düşüncelerimiz, mücadelemiz kendisi ile örtüşüyor. Buradan başkan yardımcılarına, personeline, çalışanlarına özellikle teşekkür ediyorum. 1 Kasım öncesinde şehrimiz adına neler söylemiş isek bunları yerine getireceğiz. Bu uğurda Trabzon olarak topyekun bundan sonraki enerjimizi, gücümüzü milletimize, ilimize, Ortahisar'ımıza harcayacağız" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Soylu, Ortahisar Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement