Bakan Müezzinoğlu: Ağustos Böceği Gibi Cır Cır Ötenler Var (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu: Ağustos Böceği Gibi Cır Cır Ötenler Var (2)

Bakan Müezzinoğlu: Ağustos Böceği Gibi Cır Cır Ötenler Var (2)

Sağlık BAKANI MÜEZZİNOĞLU: DÜNYANIN EN KALİTELİ TERMAL SULARI BİZDE Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Niğde'nin Ulukışla İlçesine bağlı Çiftehan Köyü'ne yaptırılan Çiftehan Termal Otel'in açılışını yaptı.

10.05.2015 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık BAKANI MÜEZZİNOĞLU: DÜNYANIN EN KALİTELİ TERMAL SULARI BİZDE

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Niğde'nin Ulukışla İlçesine bağlı Çiftehan Köyü'ne yaptırılan Çiftehan Termal Otel'in açılışını yaptı. Dünyanın en kaliteli termal suların Türkiye'de olduğunu belirten Bakan Müezzinoğlu, şunları söyledi:

"Dünyanın en kaliteli termal suyunu bizim önce kendi insanımıza, sonrada dünya insanlarına daha güçlü nasıl sunarız onun yollarını bulmamız lazım. Sağlık Bakanlığı olarak biz, çok değerli Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyorum. Sağlık turizmin koordinasyonunu, Sağlık Bakanlığı'na verdi. Biz, yılbaşından itibaren sağlık turizminin koordinasyonunun diğer bakanlıklarımızla, Turizm Bakanımızla, Ekonomi Bakanımızla, üniversitelerimizle, TOBB ile ve girişimcilerimizle birlikte şekillendiriyoruz. Şu anda üç tane komisyon çalışıyoruz. Termal turizminde de iki tane başlık koyduk. Bunlardan birisi termal turizm, diğeri termal sağlık turizmi".

Konuşmanın ardından Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, otelin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Müezzinoğlu, oteli gezerken Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ile TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu da eşlik eti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu: Ağustos Böceği Gibi Cır Cır Ötenler Var (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement