Bakan Lütfi Elvan Anamur Heyeti ile Görüştü - Son Dakika
Yerel

Bakan Lütfi Elvan Anamur Heyeti ile Görüştü

Bakan Lütfi Elvan Anamur Heyeti ile Görüştü

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman İli’nin Ermenek İlçesinde açılış ve incelemelerde bulundu.

20.09.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman İli'nin Ermenek İlçesinde açılış ve incelemelerde bulundu. Bakan Elvan Anamur'dan kendisini ziyarete gelen Anamur Heyetini de kabul etti.

Yapımı devam eden çevre yolu inşaat çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi alan Bakan Elvan, daha sonra Ermenek ilçe merkezinde bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Ermenek Belediyesi yeni hizmet binasının açılışını da gerçekleştiren Bakan Lütfi Elvan, kendisini ziyaret etmek üzere ilçeye gelen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Ceren, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Tema Temsilcisi Durmuş Deniz ile Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Göksu'yu kabul ederek görüştü.

Son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Anamur Heyeti, Bakan Lütfi Elvan'a Ermenek Anamur Karayolunun güzergahının ve standartlarının yenilenmesini, Anamur'u Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine bağlayacak Liman çalışmasının başlatılmasını, Anamur tarımı için hayati önemde olan, kapalı devre sulama sisteminin acilen devreye sokulmasını da içeren, Anamur'un ihtiyaçlarına yönelik detaylı bir rapor sundular.

Bakan Lütfi Elvan, Anamur Heyeti'nin taleplerini içeren bilgileri aldıktan sonra yaptığı açıklamada; Ermenek-Anamur Karayolu'nun birinci sınıf kalitede ve 12 metre olarak yapımı için taslak projenin hazır olduğunu ve öncelikli olarak yapımına başlanacağını ifade etti. Bu sayede Karaman Anamur arasındaki mesafenin 2 saate ineceğinin altını çizen Bakan Lütfi Elvan, Anamur'a hizmetlerinin devam edeceğini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Lütfi Elvan Anamur Heyeti ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement