Bakan Kılıç Isparta'da (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç Isparta'da (3)

Bakan Kılıç Isparta\'da (3)

Spor BAKANI GÜREŞ İZLEDİ Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Isparta'nın Uluborlu İlçesi'nde düzenlenen 38'inci Geleneksel Uluborlu Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izledi.

02.08.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor BAKANI GÜREŞ İZLEDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Isparta'nın Uluborlu İlçesi'nde düzenlenen 38'inci Geleneksel Uluborlu Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izledi. Isparta'da Şarkikaraağaç ve Yalvaç ilçelerini ziyaret ettikten sonra Uluborlu'ya geçen Bakan Kılıç, 450 pehlivanın yer aldığı geleneksel yağlı güreş müsabakalarına katıldı. Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve Ak Partili Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi tarafından karşılanan Kılıç, Uluborlu'yu güreş eğitim merkezi yapacaklarını söyledi. Bakan Kılıç, "Uluborlu İlçesi'nde ata sporu güreşe gösterilen ilgi memnuniyet vericidir. Yeni yatırım ve desteklerle güreşin farklı yerlere gelmesi için çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Uluborlu'daki programı ardından Isparta il merkezine geçti. Bakan Kılıç'ın Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında basın mensuplarının sadece görüntü almasına izin verdi. Bakan Kılıç, parti teşkilatındaki programın ardından özel bir hastanenin açılışına katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç Isparta'da (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement