Bakan Kılıç, Eskişehir Stadyum İnşaatını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç, Eskişehir Stadyum İnşaatını İnceledi

Bakan Kılıç, Eskişehir Stadyum İnşaatını İnceledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Eskişehir'de yapımı devam eden yeni stadyumun inşaatında incelemelerde bulundu.

19.10.2014 17:19  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren'le Eskişehir'e gelen bakan Akif Çağatay Kılıç ilk olarak Sazova Mahallesi'ndeki stadyum inşaatına gitti.

Vali Güngör Azim Tuna ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'la birlikte başlarına baret takarak inşaatı gezdi. Basın mensupları da baret takarak bakan Kılıç'ın stadyum inşaatındaki incelemelerini görüntüledi.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Eskişehir stadyumunun önümüzdeki yıl tamamlanarak hizmete girmesinin planlandığını söyledi. Kılıç, stadyumların ileri teknolojiyle inşa edildiğini belirterek şöyle konuştu:

"Buradaki müsait olan yerleri gençlerimizin, vatandaşımızın, bütün halkımızın hizmetine sunacağız. Çünkü sadece yapmakla olmuyor. Bunları aynı zamanda yaşatmamız gerekiyor."

Bakan Kılıç, stadyum inşaatındaki incelemelerinden sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Odunpazarı Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Basına kapalı yapılan ziyaret sonunda bakan Kılıç merkez önünde çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç, Eskişehir Stadyum İnşaatını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement