Bakan Güllüce Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yapılan Konutları İnceledi - Son Dakika
Politika

Bakan Güllüce Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yapılan Konutları İnceledi

Bakan Güllüce Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yapılan Konutları İnceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sakarya’nın Erenler ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmasını inceledi.

30.10.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sakarya'nın Erenler ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmasını inceledi.

Bakan Güllüce, Erenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında Küpçüler Mahallesi'nde yaptırılan konutları inceledi. İnceleme gezisinde Bakan Güllüce'ye Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de eşlik etti.

Bakan İdris Güllüce binaları gezerken firma yetkilisinden de bilgi aldı. Bakan Güllüce gezi sonrası yaptığı açıklamada, "Başladığımızdan çok hızlı şekilde devam etti inşaatları. Bakanlığımızdaki bürokrat arkadaşlarımızın da Erenler Belediyesinin çok özel bir desteği oldu. Bakanlığımız çalışanlarına da, belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Benim de beklediğimden hızlı oldu. Türkiye genelinde kentsel dönüşümü çok yerde yapıyoruz ama burası çok hızlı büyüdü. Ben deprem zamanında burada bulundum. O zaman Tuzla'da belediye başkanı idim. Bizim bu kentsel dönüşümü başkanımızın tasarrufu ve çok hızlı bir şekilde yapması lazım. Hem Sakarya'nın, Adapazarı'nın yer, zemin meselesinden dolayı hem de geçmişte yapılan mühendislik hizmeti almamasından dolayı ve bir de 'Yeni Türkiye'nin şartları var. Ayrıca roman mahallesine geçen geldiğimde ziyaret etmiştim. Oradaki dostlarımızın, kardeşlerimizin biran evvel kentsel dönüşümle daha insani, daha çağdaş, daha uygarca konutlarda oturmaları lazım. İnşallah ona da en hızlı zamanda başlarız" ifadelerini kullandı.

Konut incelemesi sonrası Erenler Belediyesini de ziyaret eden Bakan İdris Güllüce daha sonra Sakarya'dan ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Güllüce Kentsel Dönüşüm Kapsamında Yapılan Konutları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement