Bakan Çelik: "Hizmetlerimizi Anlatmaya Vakit Bulamadık" - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik: "Hizmetlerimizi Anlatmaya Vakit Bulamadık"

Bakan Çelik: "Hizmetlerimizi Anlatmaya Vakit Bulamadık"

Seçim çalışmaları ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 10 Mayıs Pazar günkü programı için Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde sayısız hizmetler yapıldığını, ancak yapılan hizmetleri anlatmaya vakit bulamadıklarını söyledi.

07.05.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 10 Mayıs Pazar günkü programı için Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde sayısız hizmetler yapıldığını, ancak yapılan hizmetleri anlatmaya vakit bulamadıklarını söyledi.

AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, SKM birimlerini tek tek gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Faruk Çelik, SKM girişinde İl SKM Başkanı Süleyman Elgün ve AK Parti İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül tarafından karşılandı. Çelik, SKM Birim Sorumlusu Dede Osman'dan yapılan çalışmalar ve Genel Merkez tarafından hazırlanmış olan 'Millete hizmet yolunda 13 yıl-Şanlıurfa' isimli kitapçıkların dağıtımı konusunda, Medya Takip biriminde Müslüm Abacı ve Selahattin Yıldız'dan haberler konusunda, Program biriminde Gökçen Konca ve Nihat Ayyıldız'dan vekillerin ve adayların gezi programları konusunda, sekreteryada Safinur Kızılelma'dan ve Bilgi İşlemde Faruk Evran'dan neler yaptıkları konusunda bilgi aldı. Bakan Faruk Çelik, daha sonra bazı vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, gereğini yapacağını söyledi.

"HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVLERİN BİLİNCİNDE"

SKM ziyaretiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Bakan Faruk Çelik, seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana seçim bölgesi olan Şanlıurfa'ya gelemediğini belirterek, "Gerek ülkemizin gerek yurt dışı seçim çevrelerinde yaptığımız ziyaretler nedeniyle bugüne kısmetmiş ve bu akşam saatinde Şanlıurfa'ya geldim. Gelir gelmez de Seçim Koordinasyon Merkezimizi yani seçimlerin yönetildiği, seçim başarısının alınacağı merkezimizi ziyaret ederek planlamaların, çalışmaların ne şekilde olduğunu gördükten sonra, varsa eksiklikler üzerinde arkadaşlarla değerlendirme yapmak için merkezimize gelmiş bulunuyoruz. Arkadaşlarımızın pür dikkat üzerilerine düşen görevlerin bilincinde çalışmalar yaptıklarını görmekten de büyük memnuniyet duydum, kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ MİLLETİMİZE ANLATACAĞIZ"

Her seçimin olduğu gibi bu seçimin de pek çok açıdan önemi olduğunu belirten Bakan Çelik, "Bu seçimlerde dikkat ederseniz 13 yıllık dönemi geride bırakan AK Parti icraatlarını konuşuyor. Biz gerek Şanlıurfa'da gerekse Türkiye'nin dört bir tarafında yaptığımız hizmetleri milletimize anlatacağız. O kadar çok şey yaptık ki bunların birçoğunu anlatmaya fırsat bulamadık. Yeni hizmetlere kapı araladık, yapılanlar sanki sıradan şeylermiş gibi görülmeye başlandı. Şimdi arkadaşlar bir kitap önüme koydular. Gerçekten 4 yıl içerisinde Şanlıurfa'da koskoca bir kitap oluştu" diye konuştu.

"İŞÇİYİ İŞSİZ BIRAKACAKLARDAN ÇOK ÇEKTİ BU MİLLET"

Muhalefeti de eleştiren Bakan Faruk Çelik, şunları kaydetti:

"Belli partiler var, baraj aşma mücadelesindeler. Belli partiler var, liderlerini kendi başlarında muhafaza etme mücadelesindeler. Yani Türkiye'de iktidar olalım, Türkiye'yi idare edelim diye bir siyasi hareket karşımızda yok. Bizim karşımızda olanlar baraj aşmaya çalışanlar ve kendi partisinin genel başkanlarının devam ettirilmesi için mücadele edenler. Muhalefetin ağırlıklı olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile ilgili vaatleri var. Maşallah bin 500, bin 800, 2 bin, 5 bin yani 10 bin diyen de var. Bu şekilde asgari ücreti arttıranlar, yani atacağınız adım, çalışanı işsiz bırakmamalı. Bak bir şey söylüyorum, işçiyi işsiz hale getirirseniz bunun vebalinden kurtulamazsınız. Devlet yönetmek öyle kolay değil. Mikrofondan nutuk atmaya benzemiyor yani. Çalışan adamı işsiz hale getirmeyecek programlar yapıp uygulayacaksınız. Emekli maaşını alamıyor, 15 günde 15 yasayı çıkarmasalar maaşlarını alamayacak bu memleket. 15 günde 15 yasa çıkarttılar bu mecliste. Bunu yaşadık, ben de vardım, meclisteydim o dönemde. Kim olduklarını biliyoruz. Emekliye müjde verip, işçiyi işsiz bırakacaklardan çok çekti bu millet. Onun için biz memleketin kaynaklarını çoğaltıp, pastayı, ekmeği büyütüp, somunu büyütüp oradan payı millete vermeyi doğru buluyoruz. Olmayan somunu millete vereceğim, nereden vereceksin? Efendim veririm, veririm, 4 yıl verin bana gerisine karışmayın. ya çocuk oyuncağı mı bu devleti yönetmek." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çelik: 'Hizmetlerimizi Anlatmaya Vakit Bulamadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya
    23:42 DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı: Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamayın

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz" ifadelerini kullandı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.


Advertisement