"17 ve 25 Aralık Darbe Girişimi Bizden Döndü" - Son Dakika
Güncel

"17 ve 25 Aralık Darbe Girişimi Bizden Döndü"

"17 ve 25 Aralık Darbe Girişimi Bizden Döndü"

Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "17 ve 25 Aralık darbe girişimi bizden döndü, Başbakanımızın dirayetli duruşundan sonra da milletimizden döndü." dedi.

29.07.2014 19:42  Güncelleme: 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "17 ve 25 Aralık darbe girişimi bizden döndü, Başbakanımızın dirayetli duruşundan sonra da milletimizden döndü. Milletimiz oyunu gördü ve gördüğünü de, bozduğunu da 30 Mart'ta gösterdi ama bu tür girişimler daha da olacaktır" dedi.

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Akseki Belediye Başkanı Ak Partili İsmet Uysal'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin ekonomik ve siyasi krizleri teğet bile geçmeden atlattığını, sürekli büyüyen, istikrarını koruyan bir ülke olduğunu belirterek, "Türkiye'de darbe girişimleri oluyor. Geçen seneki olaylar da organize bir komplodur" dedi.

GEZİ OLAYLARI

Gezi olaylarına da değinen Çavuşoğlu, "O olaylara masumane katılan vatandaşlarımız da gerçek yüzlerini gördü. Birinci yıldönümünde provokasyon yapanlara tekrar kimse katılmadı" diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu, 17 Aralık ve 25 Aralık olaylarıyla ilgili olarak Türkiye'de bir algı operasyonu olduğunu kaydetti. Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "17 ve 25 Aralık darbe girişimi bizden döndü. Başbakanımızın dirayetli duruşundan, sonra da milletimizden döndü. Milletimiz oyunu gördü ve gördüğünü de, bozduğunu da 30 Mart'ta gösterdi. Ama bu tür girişimler daha da olacaktır. Çünkü Türkiye'nin büyümesini istemeyenler içerde de, dışarıda da çok. Onu görüyoruz, gözlemliyoruz, hissediyoruz ve yaşıyoruz."

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel '17 ve 25 Aralık Darbe Girişimi Bizden Döndü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement