Bahşiş Yüzünden Öldürülen Damat Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Bahşiş Yüzünden Öldürülen Damat Defnedildi

Bahçelievler'de bahşiş nedeniyle tartıştığı kişiler tarafından vahşice öldürülen Aziz Baş, memleketi Kastamonu'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

02.09.2014 11:25  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bahçelievler'de bahşiş nedeniyle tartıştığı kişilerin otomobille sürüklemesi sonucu hayatını kaybeden Aziz Baş, Kastamonu'nun Araç ilçesinde defnedildi.

300 METRE BOYUNCA SÜRÜKLEDİLER

İstanbul'da Aziz Baş (26) ve eşi Sevda Baş, nikahları kıyıldıktan sonra Bahçelievler'de bulunan düğün salonuna gitmek için yola çıktı. Yeni evli çiftin aracını bahşiş için yol boyunca taciz eden bir otomobil, takibini düğün salonunun bulunduğu sokağa kadar sürdürdü. Sokak içerisinde gelin arabasının önünü kesmek isteyen zanlılar, arabaya vurarak durabildi. Kaza nedeniyle araçtan inen damat Aziz Baş, otomobilde bulunan zanlılara tepki gösterdi. Yaşanan tartışma sırasında zanlılar damat Aziz Baş'ı çekerek kendi otomobillerinin camına sıkıştırdı. Gaza basan zanlılar yaklaşık 300 metre boyunca damat Aziz Baş'ı sürükledi. Olayda ağır şekilde yaralanan Aziz Baş, gelin arabasıyla hastaneye götürüldü. Damat Aziz Baş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası düğün günü dehşete dönüşen gelin Sevda Baş da sinir krizleri geçirdi.

CENAZEYİ AİLESİ VE YAKINLARI KARŞILADI

Bahşiş verme yüzünden öldürüldüğü ileri sürülen damat Aziz Baş'ın cesedi, otopsisinin yapılmasının ardından memleketi Kastamonu'ya gönderildi. Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Kıyan köyünde eşi Sevda Baş, ailesi ve yakınları tarafından karşılanan Aziz Baş'ın cenazesi, sabah saatlerinde kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında defnedildi.

"ALLAH BİZİ KÖTÜ KİŞİLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN"

Cenaze namazında konuşan Cami İmamı Nazım Özkur, sadece bu acının ailesinin değil, bütün komşularının ve Türkiye'nin acısı haline geldiğini belirterek, "Allah bizlere çekemeyeceğimiz ağır yükü vermesin. Allah bizleri, her kötü kişilerin şerrinden korusun. Özellikle bu şehir magandalarının şerrinden korusun" dedi.

Cenaze namazının ardından Aziz Baş'ın cenazesi omuzlara alınarak mezarlığa götürüldü. Burada toprağa verilen Aziz Baş'ın, eşi Sevda Baş ile ailesinin güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

Öte yandan, olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.


Bahşiş Yüzünden Öldürülen Damat Defnedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahşiş Yüzünden Öldürülen Damat Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • hülya: ALLAH'IN verdiği cana kıyan kişilerin müebbet yatması gerekir 1 hayat çaldıysa onunda yaşamaya hakkı yoktur ömür boyu çeksin. . . 27 1 Yanıtla
  • x-ray: bir-kaç yıl yatarlar ondan sonrada çıkarlar. . . . . . tekrar öldürürler. . . kanunların acilen ağırlaştırılması gerek. . . . . . . 28 0 Yanıtla
  • aynur gümüş: ACI MIZ BÜYÜK :( RABBİM SABIR VERSİN . . . SUÇLULAR EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN. 21 0 Yanıtla
  • murat: bu acıyı yaşatanları içeri atıp üç öğün yemek ve tatlıyla beslemek insanın çini acıtıyo bu aşağılık yaratıklları hayvanat bahçesine götürüp aslanlara canlı canlı yem edeceksin 8 0 Yanıtla
  • suskun a: onlarında asılarak öimesi şart bu devlet bunlara bakmasın mutlaka ölmeliler 6 0 Yanıtla
  • feride öztürk: BU ADETLERİ KALDIRN ARTIK YA NE BU PARA PARA NELERE MALOLUYO BAK. 4 0 Yanıtla
  • Mert: Amerikanın en sevdiğim yönü, çok demokratik bir ülke olmasına rağmen hala idam uygulaması. . Bizde de idam olsun. . Olsun ki bu tür ruh hastaları bir daha cesaret edemesinler böyle şeylere. . 4 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement