Bahşiş Dehşetini Yaşayan Gelin: Sonu Bu Olmamalıydı - Son Dakika
Güncel

Bahşiş Dehşetini Yaşayan Gelin: Sonu Bu Olmamalıydı

İstanbul'da düğün günü eşini bahşiş teröristlerine kurban veren Sevda gelin ilk kez konuştu. Acılı gelin, sözleriyle Türkiye'nin yüreğine ateş düşürdü.

15.09.2014 20:35  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul, Bahçelievler'de düğün günü bahşiş teröristleri tarafından kolu arabaya sıkıştırılarak 300 metre sürüklenip öldürülen Aziz damadın eşi Sevda gelin ilk kez Shov Haber'e konuştu.

Sevda Gelin, "Biz hayallerimiz, umutlarımız vardı. Sonu böyle olmamalıydı." diyerek göz yaşlarına boğuldu ve Türkiye'nin yüreğine ateş düşürdü.

YÜREKLERE ATEŞ DÜŞÜRDÜ

Sevda gelin, "Ben beyaz gelinlikle düğün salonuna gireceğim yere hastaneye gittim. Morga gittim. Böyle bitmemeliydi. Sonu bu olmamalıydı. düşüncelerimiz ve hayallerimiz çok farklıydı." dedi.

"BİZDEN HARAÇ İSTEDİLER"

Sevda Gelin, "Onlar bizden bahşiş değil haraç istediler. Pazartesi sabahı Bodrum'a balayına gidecektik. Ondan sonrasında bir sürü hayalimiz vardı. Her şey bitti yani. Onun kolunun sıkıştığını, sürüklendiğini gördüğümde sağımda solumda hiçbir şey yoktu. Boşluğa düştüm. Koşarak gittiğini gördüm sonrasını hatırlamıyorum zaten." ifadelerini kullandı.

"BEN AZİZ'E YANIYORUM"

Artık kendinden vazgeçtiğini söyleyen Sevda gelin, "Aziz istediği hiçbir şeyi yapamadı ben ona yanıyorum. Evin herşeyiyle Aziz ilgilenmişti. Para alamadıkları için Aziz'i öldürdüler. Daha öncesinde vermiştik oysa ki." diye konuştu.

"KOLUNU SIKIŞTIRDILAR..."

Sevda gelin, "Eniştem arabadan çıktı 'Siz salona gidin ben bunları göndereceğim.' dedi. Aziz çıktı arabadan sonra ben çıktım. Sonra Aziz küfürü duydu. Çocuklarla konuşmaya giderken bir anda kolunu sıkıştırıyorlar. Sadece o anı gördüm ve sonrası yok bende." şeklinde konuştu.

Bahşiş Dehşetini Yaşayan Gelin: Sonu Bu Olmamalıydı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bahşiş Dehşetini Yaşayan Gelin: Sonu Bu Olmamalıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • mavimarti: BUNU YAPANLARIDA AYNI YÖNTEMLE GEBERTMEK LAZIM. . 43 0 Yanıtla
  • havass: kısasa kısas şart. yaşasın zalimler için şeriat 35 2 Yanıtla
  • öylesine biri: herkes polisin üstüne bu kadar gelirse ihtiyacınız olduğunda polisi bulamadığınız anlar böyle olsa gerek. . . . . . 16 14 Yanıtla TACO: yürü git sende işine zekasız. . . 0 0
  • mjora-tta: allah rahmet eylesin yaşanabilecek en kötü zaman. . dürüst vatandaşın polisin yanında olması gerekirken, kimlik soran polise sırf racon olsun diye olay çıkarıp birbirine katan insanlar var bu ülkede. hal böyle olunca gerçek şerefsizler cirit atıyor maalesef. 27 0 Yanıtla
  • TACO: Hukuk sistemimize kısasa kısas ve idam kesin derhal dahil edilmelidir. . . . Bunu yapanlara da aynısını yapacaksın ki hem toplumun hemde yakınlarının bir nebze acısı dinsin 21 0 Yanıtla
  • UFUK BULUT: Türkiye'de yapanın yanına kar kaldığı ve kişiye göre yasalar çıkarılıp suçluları kurtarmak için her yola başvurulduğu ve bunlara haddini bildiren Polisler dayakçı işkenceci ilan edildiği sürece hazır olun bir gün sıra size bize de gelir, eğer bu insan olamamışları Polis yerde sürüklerken çekip servis etseler hiç birimiz öncesini düşünmez ve Polisi işkenceci dayakçı ilan ederdik. Unutmayın insana insan gibi davranmak lazım ama köpek beyefendi diye çağrılmaz. 19 0 Yanıtla
  • x-ray: idam olmadığı sürece, vicdanlar rahatlamayacak ve hak yerini bulamayacak . . En ufak birşeye kızan insan öldürüyo bu ülkede, dünyanın en fakir ülekelerinde bile bu kadar kolay insan öldüremezsin. . . kamera görüntüleri açık ve net. . . Direksiyon başında olan şerefsiz İlaç verililip derhal idam edilmeli . . 17 0 Yanıtla
  • MEMET FIRAT: BÖYLE BİR ZİHNİYET BÖYLE BİR TÜRKİYE SÜPER ÜLKEYİZ HE BAK HELE NASILDA SÖYLEMESİ KOLAY SÜPER ÜLKE TÜRKİYE. YAV BİRAZ GÖZÜNÜ AÇ KULAĞINI AÇ. BUADAMLARI YAKALA VER MÜEBBETİ BAKALIM NE OLUYO, HE ŞİMDİ CEZAEVİNDEDE YER YOKTUR DEĞİLMİ. OLMAZ ÇÜNKÜ TOKİYE, FABRİKALARA, HASTANELERE YANİ DOLANDIRICILARA RANT KALMIYO. YAV ADAM OLUN ADAM ONUDA YAPAMIYORSANIZ BULUNDUĞUNUZ KONUMA SAHİP ÇIKIN. ÖYLE ÇIKIPTA KARDEŞİM BACIM ANAM DEMEYLEN OLMUYO. KİŞ KALDIKİ BİZİ GERÇEKTEN ÖYLE GÖRÜYORSAN SENİN SAHİPLENMEN BUMU EY DEVLETTTT 13 0 Yanıtla
  • sakaryalı: ömür boyu hapis versinler bakalım bida yaparlarmı çok yazık allah rahmet eylesim:( 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement