Bahçelievler'de Polise Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler'de Polise Silahlı Saldırı

Bahçelievler'de bir polis, uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Mert S.'nin silahlı saldırısında yaralandı. Zanlı, polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

25.01.2015 15:39  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler, Soğanlı'da bir evde kavga olduğu yolundaki ihbara giden polislere söz konusu evden ateş açıldı. Olayda 1 polis karın ve kalçasına isabet eden kurşunlarla, 1 sivil de kulağından yaralandı. Zanlı, polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Mert S. isimli zanlı, emniyete götürüldü.

KAVGA İHBARINA GİTTİ

Edinilen bilgiye göre; Bahçelievler Soğanlı semtinde bulunan bir evde kavga olduğu yolunda ihbar eden polis ekibi olay yerine gitti. Söz konusu evdeki olaya müdahale etmeye çalışan polise ateş açıldı.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI

Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen saldırganın silahından çıkan kurşunlar polisin karın ve kalçasına isabet etti. Olay üzerine adrese çok sayıda takviye ekip ve özel tim sevkedildi. Yaralı polis hastaneye kaldırıldı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Çevreye ateş açmaya devam eden zanlı, eve kimsenin yaklaşmasına izin vermedi. Polisin yaklaşık 1.5 saat süren ikna çabaları sonuç verdi. İkna edilen zanlı, özel harekat timleri tarafından gözaltına alındı. Evden çıkartılan zanlı Mert S., emniyet müdürlüğüne götürüldü.


Bahçelievler\'de Polise Silahlı Saldırı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçelievler'de Polise Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • erkan: paralel yapıdır der tayyip amca 24 16 Yanıtla
  • Vatandas : Hala molotof silah kabul edilecek hala ates edene muzakere edilecek lan anca reklamiz var ya gunlerce reklamini yaptilar cikmadi hala yasa ..allah bunlarin bin belasini versin 32 3 Yanıtla
  • Urfalı Tahir : Yaa polise sıkmak serbest oldu bizi koruyan adamlar kendilerini koruyamaz oldu işte, eğer polis onu vuraaydı kesin hükümet açıklama yapardı paralelci diye atın içeri diye yazık oldu be ülkeye artık korkar olduk polisi arasak polis kendini koruyamıyor ki 27 2 Yanıtla
  • devlett: Eee tutunca salarsa savcilar hakimler bicak birgun sahibini keser 26 2 Yanıtla
  • KEŞKE: POLİSLERİMİZ'E TÜM VUCUTLARINI, BAŞLARINI DA KAPSAYACAK ŞEKİLDE SİLAH GEÇİRMEZ ZIRH YAPILMALIDIR. ÖYLE BİRŞEY OLMALI Kİ. HEM SİLAH GEÇİRMEZ, HEM KULLANIŞLI, HEMDE PRATİK OLMALIDIR. TAŞIYABİLECEK AĞIRLIKTA OLURSA ÇOK GÜZEL BİR BULUŞ OLUR. BU YORUMUM KEŞKE HAYATA GEÇSE, HEMDE BİRAN ÖNCE, O ZAMAN HEM ÖLÜMLERİN , HEMDE YARALANMALARIN ÖNÜNE GEÇİLİR. 22 3 Yanıtla
  • sivridil: bahçelievlerde polis oldugunu bilmiyordum demekki varmış 3 19 Yanıtla
  • .....: Olayı yakınen inceleyen biri olaraktan miting alanı gibi kalabalık oldugunu soyleyebilirim. Yazıklar olsun bu devlet büyüklerine yazıklar olsun insanları ne hale getirdiler millet cinnet getirmeye başladı Rabbim yanına koymasın hiçbirinin. Allah yardım etsin .. 15 6 Yanıtla
  • polo: Polise saldırma cesaretini nereden buluyorlar. 13 3 Yanıtla
  • bugra: Arkadaşlar çoğunuz yasaları bilmiyorsunuz sorun hakim de savcida değil onlar kanunda ne yazarsa onu yapar yapmadımi itiraz edersin bi üstu yapar sorun siyasi kanunlarda yani iç güvenlik paketi diyorlar okudum inanın tamamen bomboş polise yetki falan yok herşey siyasette bitiyor hakim savcının suçu yok anlatabildim umarım 13 0 Yanıtla
  • murat oswald: Oluyorum desen 1 tane polis gelmez. 1 adama 200 polis gelmis. Bu reaksiyonu o anda yardima muhtac olanada gostermeli polis 0 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gümüşhacıköy Kaymakamı Okulları Ziyaret Etti
    16:29 Gümüşhacıköy Kaymakamı Okulları Ziyaret Etti

    Gümüşhacıköy Kaymakamı Baha Büyükkaymakcı, Gümüş İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu. Büyükkaymakcı, okul müdürü Yusuf Kılıç'tan ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerle de sohbet eden Büyükkaymakcı, kitaplara olan ilgisinin başarısının temelini oluşturduğunu belirtti ve öğrencilere okumayı ve merakı teşvik etti.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı
    16:29 Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışmanın ardından bir grup müşteri av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açtı. Polis, kimlikleri belirlenen 6 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.

  • Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası
    16:29 Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın aldığı duyumlar sonucu başlattığı inceleme sonucu ortaya çıktığı belirtilen gizli dinleme ve izleme cihazlarıyla ilgili soruşturma süreci başlatıldı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarına yönelik inceleme başlattı.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tokat'a Mobil Mutfak Aracı Gönderdi
    16:27 Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tokat'a Mobil Mutfak Aracı Gönderdi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremler sonrasında bölgeye Mobil Mutfak Aracı gönderdi. Günde 5 bin kişiye sıcak yemek dağıtılacak.

  • Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri
    16:26 Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri

    Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası yapılan incelemelerde, 500 ihbardan 50 yapı incelendi ve 5 yıkık, 15 ağır hasarlı yapı tespit edildi. Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu, hasarlı yapıların çoğunlukla 1999 öncesi yapılan binalar olduğunu belirtti ve ülkemizin deprem bölgesi olduğunu vurguladı. Kamu binalarında ise herhangi bir hasar görülmediği açıklandı.

  • Osmaneli Kaymakamı Yüksel, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
    16:24 Osmaneli Kaymakamı Yüksel, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde Kaymakam Yüksel, köy ve mahalle muhtarları ile tanışma ve istişare toplantısı düzenledi. Kaymakam Yüksel, muhtarlara yeni görevlerinde başarılar diledi ve vatandaşların sorunlarını aktarmalarını istedi. Yeni Belediye Başkanı Bekir Torun da muhtarların önemine vurgu yaparak iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.


Advertisement