MHP Lideri Bahçeli: Uçaklar Düşüyor, Umutlar Düşüyor, Vatan Düşüyor - Son Dakika
Güncel

MHP Lideri Bahçeli: Uçaklar Düşüyor, Umutlar Düşüyor, Vatan Düşüyor

MHP Lideri Bahçeli: Uçaklar Düşüyor, Umutlar Düşüyor, Vatan Düşüyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Uçaklar düşüyor, umutlar düşüyor, vatan düşüyor" dedi.

06.03.2015 23:05  Güncelleme: 02:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamasında, "Uçaklar düşüyor, umutlar düşüyor, vatan düşüyor, bayrak düşüyor, ahlak düşüyor, huzur düşüyor, Türkiye düşüyor, millet bölücü ayazda üşüyor" ifadelerini kullandı. Bahçeli, Konya'da düşen F4 uçağında 2 pilotun şehit olmasıyla ilgili olarak, 'Rahat ve konforları için uçan sarayları kendilerine hak gören iflas etmiş zihniyetler, kahraman pilotlarımıza uçan enkazı layık görüyorlar. Saray yaptırıp içine saklananlara her şey reva, kahramanca vatan nöbeti bekleyenlere her şey fazla! Bu sakatlık düzelmeden akıbet düşüştür" dedi.

Devlet Bahçeli Twitter hesabından takipçileriyle paylaştığı mesajlar şöyle:

"Dikkat ediyor musunuz, hep dardayız, devamlı düşüyoruz, ısrarla iniyoruz, her alanda, her kesimde irtifa kaybediyor, yere çakılıyoruz. Uçaklar düşüyor, umutlar düşüyor, vatan düşüyor, bayrak düşüyor, ahlak düşüyor, huzur düşüyor, Türkiye düşüyor, millet bölücü ayazda üşüyor. Merkez Bankası'yla kayıkçı kavgası yapan döviz lobisi hizmetkarları milli paramızın değerini düşürüyor ve Dolara - Avro'ya selam duruyorlar. Normalde düşenin ayağa kalkması beklenmelidir. Fakat ne kalkan var ne de kalkmanın ümit ışığı. İçimiz oldu hicran, dışımız oldu hüsran.

"SÜREKLİ UÇURUMDAYIZ"

Üzülüyorum, düşmanların diline düştük, acınacak hallere düştük, fitnenin seline düştük, gıybetin yeline düştük, sonu meçhul yollara düştük. Vefasızların tezgahına düştük, zalimlerin kapanına düştük, vatansızların tuzağına düştük, vicdansızların ve tefrikacıların çölüne düştük. Farkında mısınız, hiç çıkmıyoruz, hiç yükselmiyoruz, zirvelere doğru hiç kanat açamıyoruz. Sürekli uçurumdayız, sürekli diplerde geziyoruz. Merhum Necip Fazıl'ın dediği gibi, "alın yazımız sanki yokuşlarda susamak." Kaderimiz sanki haksızlık, adaletsizlik ve kötülüklerle sınanmak. Başkası düşünce çürük tahtaya basmasaydı diyenler, kendileri hem düşürüp hem düşünce tahtanın çürüklüğünden şikayet ediyor. 9 günlük arayla düşen üç F-4 tipi uçakta şehit olan 6 pilotumuz hepimizi hüzne boğdu, hepimizin yüreğini kavurdu. Bu uçaklara uçan tabut diyorlar, kimseden ses çıkmıyor. Fırlatma mekanizması çalışmıyor deniliyor, kimsenin yüzü kızarmıyor. Kaza yüzeysel açıklamalarla geçiştirilmesin diyoruz, kimsenin kılı kıpırdamıyor. Miadı dolmuş uçaklar ölüm saçıyor diyoruz, tedbir alınmıyor. Üstelik sorumluluk mevkiinde bulunanlar F-4 tipi uçaklara milletimizin güveninin kalmadığını söyleyecek kadar küçülüyor, ahlaken düşüyor.

"YAZIK DEĞİL Mİ VATAN EVLATLARINA"

Madem güven kalmadıysa, bu uçaklar niçin havalanıyor? Bile bile ölüme neden davetiye çıkarılıyor? Yazık değil mi vatan evlatlarına? Rahat ve konforları için uçan sarayları kendilerine hak gören iflas etmiş zihniyetler, kahraman pilotlarımıza uçan enkazı layık görüyorlar. Saray yaptırıp içine saklananlara her şey reva, kahramanca vatan nöbeti bekleyenlere her şey fazla! Bu sakatlık düzelmeden akıbet düşüştür. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Muhterem ailelerinin acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyorum. Evlatlarımız ölmesin, elleri öpülesi anneleri ağıtlar yakmasın, nurlu yüzleri solmasın."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Lideri Bahçeli: Uçaklar Düşüyor, Umutlar Düşüyor, Vatan Düşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • 68 li : bu vatan evlatlarini siz caniler harcayor bu ucaklari türkiyeye bela eden sizsiniz 40 5 Yanıtla
  • seher: ŞEHIT BABANIN FERYADI ISYANI BEDDUASI SARAYLARDAKINLERIN YEDI CEDDINI YAKAR IŞ ALLAH. 9 26 Yanıtla
  • mustafa: akkoyunlar-ermeniler-bölücü pklı kürtler-siyonist isarail uşakları-kızıl koministler-yeşil koministler hepinizde; meeee meeee meee diyee meliyorsunuz. . . . 4 20 Yanıtla
  • yuvali: sayin baceli bunlari türkiyeye akp almadi siz ve chp almadimi kimi kandiriyon sen 13 8 Yanıtla
  • HARAMi: ADAM GİBİ ADAM İSMİ GİBİ ADAM 2 18 Yanıtla
  • Sibel TEMİZ: Yaww bir dur hele biz kez hep ölünün kanın üzerinden Siyaset yapmayı ne zaman terkedeceksiniz 17 1 Yanıtla
  • Irkçılıktan nefret ediyorum: Çılgın çocuk!!!))) 17 0 Yanıtla
  • zindan: CANIMI FEDA OLSUN MHP YE 5 12 Yanıtla
  • kara-mustafa: Ülkücü dava arkadaşlarıma kurt kanununu anlatayım; kurt sürüye saldırır koyun köpekleride kurda saldırır kurt sıkıyı görünce can havli ile kaçar. Kurt kaçtıkça köpek kovalar derken ıssız ormanlara, bozkırlara dalarlar. Kurt geri döner ve köpeğe dalar iyice bir haşamat eder. O köpek ondan sonra kurdun kokusunu saatlik mesafelerden alır. Kurt sürüye geldiği vakit köpek sürünün içine kaçar ölürcesine havlar kendini yırtar. Ama kurdun peşine gidemez, korkar. Burda bazı kişilerde aynı böyle kurttan yılan koyun köpeği gibi mhp ile ilgili ülkücülerle ilgili haber çıkınca sürekli çemkiriyorlar. Bunlar çemkiriyorsa bilin ki mhp ve ülkücüler doğru yodadır ve yükseliştedir. . . . 5 11 Yanıtla
  • birisi: Yaşasın kürt turk kardeşliği mhp bunu engelliyor 10 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Malatya'da Sahte Doktor Yakalandı
    15:07 Malatya'da Sahte Doktor Yakalandı

    Malatya'da kendisini dahiliye ve kadın doğum doktoru olarak tanıtan S.E'nin para karşılığı Suriye uyruklu kişileri evinde muayene ettiği ortaya çıktı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda suçüstü yakalanan şüphelinin evinde birçok tıbbi malzeme ve büyük miktarda para ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, adli mercilere sevk edilecek.

  • Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde silahlı kavga: 1 yaralı
    15:06 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde silahlı kavga: 1 yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. İki grup arasında başlayan kavgada S.T., husumetli olduğu T.K.'yi hedef alarak ateş etti. Kavgada yoldan geçen bir kişi de saçmalardan etkilenerek yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheliler ise polis tarafından yakalandı. S.T. tutuklanırken diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

  • Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı
    15:05 Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı

    Malatya'da yabancı uyruklu bir şahıs, kendisini doktor olarak tanıtarak yine yabancı uyruklu kişileri muayene ederken suçüstü yakalandı. Sahte doktorun evinde yapılan aramalarda çeşitli tıbbi malzemeler ve ilaçlar ile büyük miktarda para ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Murat Kurum: İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacağız
    15:05 Murat Kurum: İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacağız

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacaklarını açıkladı. Kurum, ayrıca trafik sorununu çözmek, konut ve dönüşüm projelerini hayata geçirmek, ulaşımı kolaylaştırmak gibi birçok acil eylem planını da duyurdu.

  • Tokat'ın Bağtaşı köyü yeniden belde statüsüne kavuştu
    15:03 Tokat'ın Bağtaşı köyü yeniden belde statüsüne kavuştu

    Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Bağtaşı köyü, hukuki süreç sonucunda belde statüsüne geri döndü. Nüfusunun az olması nedeniyle 2014'te belde statüsünü kaybeden köy, muhtar Mustafa Karadağ tarafından başlatılan hukuki süreç sonucunda tekrar belde statüsüne kavuştu. Yeniden belde statüsüne kavuşan Bağtaşı'da geçici belediye başkanı olarak Almus Kaymakamı Emre Çömen görevlendirildi.

  • Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:03 Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Gaziantep Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, ticari hayatı etkileyen sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz
    15:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Bursa'nın tarihi ve ekonomik önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı'na Bursa ile hazırlandıklarını belirtti. Erdoğan, Bursa'nın emeğin, alın terinin, üretimin şehri olduğunu ifade etti.

  • A Milli Kadın Futbol Takımı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı
    15:02 A Milli Kadın Futbol Takımı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı

    A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynayacağı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu ve programı açıklandı.


Advertisement