Bahçeli'nin 7 Haziran Stratejisi Belli Oldu - Son Dakika
Politika

Bahçeli'nin 7 Haziran Stratejisi Belli Oldu

Bahçeli\'nin 7 Haziran Stratejisi Belli Oldu

Diğer liderlerin aksine seçime yaklaşık 40 gün kalmasına rağmen henüz vaatlerini açıklamayan ve meydanlara inmeyen Bahçeli'nin "son dakika" stratejisi izlediği ortaya çıktı.

28.04.2015 11:10  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Lideri Devlet Bahçeli, diğer liderlerin aksine seçime yaklaşık 40 gün kalmasına rağmen henüz meydana inmedi. Bahçeli gazetecilerin, "Beyannameyi açıklamakta biraz geç kalmadınız mı?" sorusuna, "Siyasi taktik icabı böyle yapıyoruz. Biz kongre için Arena'yı tuttuğumuzda 3 Mayıs'ta beyanname açıklamak için de gerekli işlemleri yapmıştık" karşılığını verdi.

SON DAKİKA STRATEJİSİ

Parti kurmayları da önceki seçimlerde, diğer partilerin seçim beyannamelerinde MHP'den alıntı yaptığını belirterek onun için böyle bir taktik uyguladıklarını belirttiler. Beyanname taktiğinde olduğu gibi MHP, miting ve reklam konusunda da "son dakika" stratejisini benimsedi. MHP Lideri Bahçeli, beyannameyi açıkladıktan sonra bir miting programı yapacak.

MİTİNG PROGRAMI BELLİ

İlk mitingini Almanya'da yurt dışı seçmene seslenerek gerçekleştiren Bahçeli, 3 Mayıs'taki toplantının ardından 17 Mayıs'ta Adana ve Mersin'e, 18 Mayıs'ta Kırşehir ve Kayseri'ye gidecek. 24 Mayıs'ta Ankara'da miting yapacak olan Bahçeli seçimin neredeyse kaderini belirleyecek İstanbul'da seçmenin karşısına, sandık kurulmadan bir hafta önce çıkacak.

AÇIĞI TELEVİZYONDAN KAPATACAK

Çok yoğun bir miting programı yapması beklenmeyen Bahçeli, bu açığı ise televizyon ekranlarını kullanarak kapatacak. Televizyonlarda hem partinin reklamlarıyla hem de Bahçeli'nin katılacağı canlı yayınlarla seçmenin merak ettiği sorulara yanıt verilmesi sağlanacak. Televizyon reklamlarında da ağırlık son haftaya verilecek. Böylece MHP'nin vaatlerinin, "ağırlıklı propaganda" ile seçmenin aklında kalması sağlanacak. Bu taktikle özellikle kararsız seçmen üzerinde etkili olunması planlanıyor. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Bahçeli'nin 7 Haziran Stratejisi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (108)

  • Cicek Abbas: Iste bu bee .. Tevazuna , terbiyene kurban .. Bozkurt yapan elleriniz den operim genel baskanim .. .. Gulumseyisi bile adam .. 93 31 Yanıtla
  • mümtaz: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. . 63 22 Yanıtla
  • vatandaş: stratejiymiş :) gördük diğer seçimlerde de sonucunu :))))) kibirli kurtçuk. 8 66 Yanıtla
  • ...: ADAMIN DIBISIN OYLAR UC HILALE 41 8 Yanıtla
  • ARDAHANLI: İlk defa mhpnin doğru bir adım gördüğünü gördüm helal olsun geçen seçim akpdeydik bu seçim mhpdeyiz 43 4 Yanıtla
  • YABAN GULU: ILLEDE MHP ILLEDE MHP ILLEDE MHP 25 18 Yanıtla
  • BAŞKENTLİ: SoNuNa KaDaR MHP cCc 27 15 Yanıtla
  • tohdi: Bırakın bu işleri sen eski pusku arabalarin da Bergen dinlemeye devam et 7 35 Yanıtla
  • HEWLÊR: ADAM MİTİNG YAPAMAZKİ. ELİNDE KAGITLA HALKIN KARŞISINA ÇIKAMAZKİ AYIP OLUR. 22 19 Yanıtla
  • yasin: Dokuz ışığıyla MHP geliyor, Türk-İslam ülküsüyle MHP geliyor, geliyor gümbür gümbür MHP geliyorr. . . 30 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Meral Akşener'in sözlerini değerlendirdi
    13:27 CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Meral Akşener'in sözlerini değerlendirdi

    CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Mansur Yavaş'a yönelik sözlerini talihsiz ve nezaket sınırlarını zorlayan bir açıklama olarak değerlendirdi. Erkol, CHP'de tahakküm ve kölelik ilişkisi olmadığını vurguladı.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Ata Tohumları Fidelerini Dağıttı
    13:25 Aydın Büyükşehir Belediyesi Ata Tohumları Fidelerini Dağıttı

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, yerli tohumları gelecek nesillere aktarmak amacıyla başlattığı 'Ata Tohumları' projesi kapsamında elde edilen fideleri ücretsiz olarak vatandaşlara dağıttı.

  • CHP Ankara İl Başkanlığı Mahalli İdareler Seçimleri için Toplantı Düzenledi
    13:23 CHP Ankara İl Başkanlığı Mahalli İdareler Seçimleri için Toplantı Düzenledi

    CHP Ankara İl Başkanlığı, Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim sürecini değerlendirmek amacıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıda, oyların güvenle sayılması ve tutanaklara düzgün şekilde geçirilmesini sağlayan bir sistem kurulduğu belirtildi. Ayrıca, sandık başındaki görevlilerin koordinasyonu ve hukuki sorunlara müdahale için hazırlıklar yapıldığı ifade edildi.

  • Batman'da muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 2 şüpheli gözaltına alındı
    13:23 Batman'da muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 2 şüpheli gözaltına alındı

    Batman'ın Kozluk ilçesinde, Siirt'teki muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan silahlı kavgaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı. Olay yerinden firar eden şüphelinin aracı, PTS kameraları tarafından tespit edildi. Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan araçta ruhsatsız silah ve 10 fişek ele geçirildi.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: İstanbul, Ankara, İzmir ve Diğer Şehirler Gerçek Belediyecilikle Yeni Bir Döneme Başlayacak
    13:23 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: İstanbul, Ankara, İzmir ve Diğer Şehirler Gerçek Belediyecilikle Yeni Bir Döneme Başlayacak

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Kırıkkale'de düzenlenen bir programda iş insanlarıyla bir araya geldi. Bakan Işıkhan, Türkiye'nin istihdam ve ekonomik büyüme verilerini paylaşarak, ülkede gerçekleştirilen belediyecilik anlayışının önemini vurguladı. Ayrıca, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer şehirlerin yeni dönemde ülkenin kalkınmasına destek olacağını belirtti.

  • Eskişehir'de 2 bin 361 sandıkta 696 bin 427 seçmen oy kullanacak
    13:21 Eskişehir'de 2 bin 361 sandıkta 696 bin 427 seçmen oy kullanacak

    Eskişehir Valiliği tarafından yapılan paylaşımla, 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimi için 2 bin 361 sandıkta 696 bin 427 seçmenin oy kullanacağı ve 4 bin 85 personelin güvenlik tedbirleri amacıyla görev alacağı duyuruldu.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Niğde'de JES projesi için mera olan arazinin çıkarılmasını eleştirdi
    13:16 CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Niğde'de JES projesi için mera olan arazinin çıkarılmasını eleştirdi

    CHP Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Niğde'de mera kapsamı dışına çıkarılan arazilerle ilgili açıklama yaparak, bu kararların hayvancılığın gelişmesini engellediğini belirtti. Adem, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya seslenerek, çiftçilerin ve hayvancılığın desteklenmesi gerektiğini ve bu yanlıştan vazgeçilmesini istedi.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: 'Seçim sonuçlarını çok hızlı bir şekilde alıyoruz'
    13:16 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: 'Seçim sonuçlarını çok hızlı bir şekilde alıyoruz'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin açıklama yaparak, seçim sonuçlarını hızlı bir şekilde alacaklarını belirtti. Yavuz, Türkiye'de 1 milyon aktif ve 1 milyon lojistik destek sağlayan arkadaşlarıyla bu işi gerçekleştirdiklerini söyledi. Ayrıca, sandık sayısının 259 bin 903 olduğunu ve herkesin kendi sandığında oy kullanması gerektiğini vurguladı.

  • Düzce'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    13:12 Düzce'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan başkanlığında gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısında, 31 Mart günü yapılacak seçimlerde bin 835 güvenlik görevlisi görev yapacak. Toplantıda, seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü. Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen bin 65 sandıkta, 299 bin 466 seçmenin oy kullanacağı ifade edildi. Ayrıca il genelinde 736 jandarma, bin 92 polis ve 7 sahil güvenlik personelinin seçim güvenliği için görevlendirildiği bildirildi.


Advertisement