Bahçeli: IŞİD'e Tepki Gösterenler Uygur Türkleri'ne Karşı Sessiz - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: IŞİD'e Tepki Gösterenler Uygur Türkleri'ne Karşı Sessiz

Bahçeli, IŞİD katliamlarına tepki gösterilirken Uygur Türkleri'ne yapılan saldırılara karşı sessiz kalındığını belirterek "Tepki gelmedi çünkü öldürülenler Türk'tü" dedi.

27.06.2015 20:22  Güncelleme: 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Suriye'deki IŞİD katliamlarına tepki gösterirken, Doğu Türkistan'daki Uygur Türkleri'ne yapılan saldırılara karşı sessiz kalındığını belirterek " Nişantaşı'ndan Yüksekova'ya kadar önüne gelen Kobani'deki iki terörist grubun kapışmasını mesele ediyor. Doğu Türkistan'daki Çin zalimliğini kimseler konuşmuyor, ağzına dahi almıyor. Kobani'ye ağlayanlar, Kaşgar'a gülüyor ve zulme ortak oluyor." dedi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Onlar bize "zenci Türk" diyor. Zenci Türk olmaktan gurur duyuyorum" sözleri için de "Türk'ün zencisi-beyazı-mavisi olmaz Türk Türk'tür. Türk'te renk arayanlar Türkiye'yi reklam arası görenlerdir" dedi.

İşte Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı o paylaşımlar:

"IŞİD CANAVARLARI İYİCE KUDURDULAR"

"Mübarek Ramazan günlerinin feyiz, fazilet ve vecdiyle ibadetlerimizi yerine getiriyor, Allah'a kulluk görevimizi samimiyetle yapıyoruz. Bir yanda davul sesiyle başlayan sahur telaşı, diğer yanda sabrın ve şükrün mükâfatı iftar sofralarının huzur ve bereketi. Güzellik budur. Vicdan kıblesini kaybetmiş, hislerine mil çektirmiş, insanlığını iğfal etmiş azılı teröristler bu Ramazan ayını da kana ve ölüme buladılar. Tunus'ta bir plaja, Kuveyt'te bir camiye, Fransa'da bir fabrikaya saldıran IŞİD canavarları iyice kudurdular, iyice zıvanadan çıktılar.

"TEPKİ GELMEDİ ÇÜNKÜ ÖLDÜRÜLENLER TÜRK'TÜ"

Ülkemizin çevresi vahşete ve şiddete havale edildi. Sınırlarımızın dibinde cehennem kapıları açılırken, kin ve kötülük kozasını hızla ördü. Yine gündemde Ayn el Arap (Kobani), yine IŞİD isimli terör örgütü revaçta. Bildik manzaralar karşımızda, malum fitne döngüsü ortada. Herkes Kobani'yle yatıp kalkıyor, Nişantaşı'ndan Yüksekova'ya kadar önüne gelen Kobani'deki iki terörist grubun kapışmasını mesele ediyor. Doğu Türkistan'daki Çin zalimliğini kimseler konuşmuyor, ağzına dahi almıyor. Kobani'ye ağlayanlar, Kaşgar'a gülüyor ve zulme ortak oluyor. Uygur Türklerine Oruç tutmayın namaz kılmayın ve hatta nefes almayın diyorlar Değerler anarşisi yaratıp Türklüğü tasfiye etmeyi planlıyorlar. Varlığına, inancına ve kimliğine bağlı ve sadık halde yaşayan 28 Uygur Türkü 22 Haziran günü Kaşgar'da hiç acımadan katledildi. Buna karşı hiçbir insan hakları örgütünden, hiçbir demokrasi ve özgürlük sevdalısı oluşumdan tepki gelmedi Niye? Çünkü öldürülenler Türk'tü! Soydaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, Türk Dünyasının başı sağolsun diyorum. Müslüman Türk'ün ahının yerde kalmayacağına inanıyorum.

"TÜRK'ÜN ZENCİSİ-BEYAZI-MAVİSİ OLMAZ"

Gökbayrağı kana buladılar fakat kimsenin haberi olmadı olanların da diline Kobani dolaştı. PYD- PKK lobisi Kobani'yi fiilen Türkiye'ye taşıdı. Doğu Türkistan'a gözünü kapatıp yönünü dönenler, emperyalizme kule nöbetçiliği yapan Kobani çığırtkanlarını, PKK maşalarını el üstünde tuttu. Bunların robot resmini çizmeye gerek var mı? Eşkalini tanımlamak lazım mı? Zenci Türk olduğunu söyleyenlere bakın faili göreceksiniz. Buradan bir uyarıda bulunayım: Türk'ün zencisi-beyazı-mavisi olmaz Türk Türk'tür. Türk'te renk arayanlar Türkiye'yi reklam arası görenlerdir. Tesadüfün lütfunu beklemekle vakit kaybedemeyiz. Müslümanların canıyla, kanıyla, malıyla beslenen küresel vampirlere tepkisiz duramayız. Kızışan kavgalar, derinleşen ihtilaflar, birbirine düşen insan ve inanç grupları üzerinde yaşadığımız coğrafyayı çekilmez kılıyor. Kendi kendimiz olabilmek ve kalabilmek için düne, yaşamak, değişmek ve devam etmek için yarına muhtacız. Ama geleceğimiz kundaklanıyor.

Basit sırrını saklayamaz, çabuk yakalanır ve gülünç olur. Basit hevesler kolayca hükmetmenin, arsızca zulmetmenin yolunu arar. Alimim diyen, Allah dostu olduğunu ileri süren, irfan ehli manevi kanaat önderleri İslam'ın sürüklendiği felakete niçin itiraz etmezler? Batı emperyalizmi İslam'ı karalamak ve terörle ilişkilendirmek için sinsi bir çaba sarfederken, dinimizi savunacak manevi kaleler nerededir? Emin olunuz geleceğimiz bu sorulara verilecek cevaplarda gizlidir. Haçlının gölgesi hilalin aydınlığını kapatırsa akıbet korkunç olacaktır." Buradan bir uyarıda bulunayım: Türk'ün zencisi-beyazı-mavisi olmaz Türk Türk'tür. Türk'te renk arayanlar Türkiye'yi reklam arası görenlerdir.

Bahçeli: IŞİD\'e Tepki Gösterenler Uygur Türkleri\'ne Karşı Sessiz

Son Dakika Güncel Bahçeli: IŞİD'e Tepki Gösterenler Uygur Türkleri'ne Karşı Sessiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (194)

  • YABAN GULU: UYGUR TURKLERI ZULUM GÖRUYOR TURKIYENIN UMRUNDA DEYIL.DUALARIMIZ UYGUR TURKLERINLE 96 70 Yanıtla
  • YABAN GULU: UYGUR TURKLERE KATLIAM YAPAN CINLILERIN ALLAH BELASINI VERSIN NALET OLSUN SIZE YAMYAMLAR 105 60 Yanıtla
  • sızıntı: ABD TURKİYEYİ BU İÇ SAVASA SURUKLUYOR PİLAN TAKIR TAKIR İŞLİYOR PKK YPG KOBANİDE İFTARI EZANI YASAKLADI KURANI KETİMMİ YIRTTI BUNLAR DECCALIN ADKERI BIZIM SOZUM ONNA BİRTAKIN CAHIL KISILER O KAFIR YPG NIN GALYANLARINS GELIP IMANLARINNI O DECCALLERE TESLIM ETTILER 80 2 Yanıtla
  • Ali cetin: Kobaniye iyi oluyor gebersin hepsi 33 41 Yanıtla
  • sızıntı: ABD TURKİYEYİ BU İÇ SAVASA SURUKLUYOR PİLAN TAKIR TAKIR İŞLİYOR PKK YPG KOBANİDE İFTARI EZANI YASAKLADI KURANI KETİMMİ YIRTTI BUNLAR DECCALIN ADKERI BIZIM SOZUM ONNA BİRTAKIN CAHIL KISILER O KAFIR YPG NIN GALYANLARINS GELIP IMANLARINNI O DECCALLERE TESLIM ETTILER 67 3 Yanıtla
  • sızıntı: ABD TURKİYEYİ BU İÇ SAVASA SURUKLUYOR PİLAN TAKIR TAKIR İŞLİYOR PKK YPG KOBANİDE İFTARI EZANI YASAKLADI KURANI KETİMMİ YIRTTI BUNLAR DECCALIN ADKERI BIZIM SOZUM ONNA BİRTAKIN CAHIL KISILER O KAFIR YPG NIN GALYANLARINS GELIP IMANLARINNI O DECCALLERE TESLIM ETTILER 64 3 Yanıtla
  • Serko: Gidin kurtarin sizi tutan yok 40 20 Yanıtla
  • :S: işte gerçek Osmanlı torunu mazlumların gerçek sesi helal olsun sayın devlet Bahçeli Rabbim yolunu açık etsin 39 20 Yanıtla
  • Ertan: Bir Hdp li olarak Uygur Türklerine yapılan zulmü kınıyorum. 54 4 Yanıtla
  • TÜRKMEN: Allah ypg den razi olsun Türk kardeslerimiz yardıma gelmedi kúrd halkı bize sahip çıktı biz onlara minettariz 30 24 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.


Advertisement