Bahçeli: Devlet Haine Karşı Devleşmezse, Cüceleşir Çöküşü Yaşar - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Devlet Haine Karşı Devleşmezse, Cüceleşir Çöküşü Yaşar

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Devlet haine karşı devleşmezse cüceleşir, küçülür, ufalır, kaçınılmaz akıbeti olan çöküşü yaşar." dedi.

28.07.2015 21:55  Güncelleme: 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter üzerinden gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. "Devlet Türk varlığının sembolüdür." diyen Bahçeli, "Devlet haine karşı devleşmezse cüceleşir, küçülür, ufalır, kaçınılmaz akıbeti olan çöküşü yaşar." dedi.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden önemli açıklamalar yaptı. PKK'nın saldırılarıyla ilgili olarak, "Devlet sokakta bulunmadı, inlerinde pusu planları yapan, şehirlerde saldırı ve provokasyon çetelesi tutan eşkıya sürüsüne bırakılmayacaktır" diyen Bahçeli, "Analar, babalar, gelinler, bacılar feryat ediyorlar Türk devletinin çelik yumruğunu isabetle vuracak güçlü ve tavizsiz bir irade bekliyorlar" ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin açıklamaları:

"Bir ülke kanar mı? Cevabını ben vereyim; hem de nasıl kanar! Her gün şehit düşerse toprağa nehir olur kan oluk gibi akar. Yorulmayın, yine ben cevaplayayım; ağlar ki ne ağlar! Şehit analarının ağıtları göz pınarlarından çağlar da akar.

"HER GÜN BUDANIYORUZ"

Yanmak için ille de kuru odun mu gerekir? Bir tutam acı, mazlum bir yüze yıldırım gibi çarpan kara bir haber ciğerleri yakıp dağlamaz mı? Mesafeler uzayınca mı hasret ateşi yüreklere düşer? Al bayrağa sarılı tabutun içinde uyuyan şehit ebedi bir özlemin habercisi değil midir? Adeta her gün budanıyoruz, her gün kırılıyoruz, her gün bir yanımız düşüyor. Suçlu(lar) kim? Öyle çok ve yaygın ki, hangi birisini sayayım!

"DEVLET HAİNE KARŞI DEVLEŞMEZSE..."

Analar, babalar, gelinler, bacılar feryat ediyorlar Türk devletinin çelik yumruğunu isabetle vuracak güçlü ve tavizsiz bir irade bekliyorlar. Türk devletinin tarih boyunca olgunlaşmış bir geleneği, yerleşmiş bir töresi, bir ilkesi ve bir hedefi vardır. Bunu bilmemek cehalettir. Devlet Türk varlığının sembolüdür. Devlet haine karşı devleşmezse cüceleşir, küçülür, ufalır, kaçınılmaz akıbeti olan çöküşü yaşar. Türkiye, bin yıllık Selçuklu- Osmanlı zemini üzerinde ve ancak onlar var olduğu için kurulmuş ve de geçmişe eklemlenmiş kutlu bir emanettir. Emanete hıyanetin ise ne dinimizde, ne kültürümüzde, ne de milli tarihimizde yer, değer ve onayı vardır. Aksi davranış ihanettir. Elinde silahla önüne geleni öldüren katile rica minnetle çözüm, açılım, özgürlük, demokrasi anlatılmaz. Zalime teslim olmak zulümdür.

Düşünün, 2014'ün 30 Ekim'inde, eşiyle birlikte semt pazarında alışveriş yapan Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'yu ensesinden vurarak şehit ettiler. Düşünün, 27 Temmuz günü, Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ı yine eşinin yanında şehit ettiler. Bu alçaklarda şeref ve namus olmadığı gibi en ufak erkeklik, insanlık, onur kırıntısı da kalmamış. Namertlik ve kalleşlik meslekleri olmuş! Bugün de Şemdinli'de, sivil kıyafetle banka işlemlerini yapmak üzere çarşıya çıkan Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'yı kafasından kurşunladılar.

Ey caniler, zannetmeyin ki başaracaksınız, zannetmeyin ki emellerinize ulaşacaksınız! Yakında fitne kuyunuzda çırpınarak hesap vereceksiniz.Millet ebed müddet, devlet ebed müddet asırlarca milli vicdanları mühürlemiş kutlu bir yemindir. Kimse heveslenmesin bundan da dönüş yoktur.

"ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN ASLA BÖLÜNMEZ"

Devlet sokakta bulunmadı, inlerinde pusu planları yapan, şehirlerde saldırı ve provokasyon çetelesi tutan eşkıya sürüsüne bırakılmayacaktır. En zor an ve darboğazlarda sağına soluna bakıp da kim var diye soran olursa; bilsinler ki, Türkiye sevdalıları henüz ölmedi.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitler ölmez, vatan asla bölünmez NOKTA."

Bahçeli: Devlet Haine Karşı Devleşmezse, Cüceleşir Çöküşü Yaşar

Son Dakika Güncel Bahçeli: Devlet Haine Karşı Devleşmezse, Cüceleşir Çöküşü Yaşar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (176)

  • ×-RAY 21 DİYAR: Püskevit çocuğu Köy ağası gibi el öptürmekten başka yaptığı hiç bir şey yok 144 29 Yanıtla
  • GÖZÜNÜ AC: BU Adamin Ülkeye Sürekli Zarar Veriyor.Birdediyi Birdediyini tutmuyor Senden Koltuk Deyneyi olur Ancak. Niye basbakan olmadin kilicdaroglu Sana bu firsati verdi.Birdaha rüyanda bile göremesin.Neoldu Yolsuzluk Ne oldu Kacak saray kacak sarayda izaya gectiniz.Saginiz solunuz bellidegil.Sizle Vay bu ülkenin haline.Kösenize cekilin genclere yol verin Bu iyiligi yapin bu ülkeye.... 11 116 Yanıtla
  • Kurtlar vadisi: Erken seçim olmalı bütün turk kanii taşıyan herkes MHP ye oyunu vermeli o/o 60 oy la MHP iktidara gelmeli başka yolu yok 81 5 Yanıtla
  • Pareler yapı: Bu ulkede MHP de olmasa allah yardımcımız olsun yaşasın ülkücü gençlik 48 31 Yanıtla
  • VATAN SEVER: BU DÜŞÜNCELERİNE SONUNAKADAR KATILIYORUM BİZ BU DEVLETİ BAZARDA BULMADIKKİ BU HAYSİYETSİZLERE BIRAKALIM 42 36 Yanıtla
  • sonsöz: Devlet büyük de sen cücüksün.insan görünümlü yaratık. 14 64 Yanıtla
  • sivas: Yagmasanda kükre akpliyim ama seni şimdi sırtımda mekkeye götürebilirim 36 40 Yanıtla
  • ahmet: ulen bır kurt cıksında mhp yı ovsun.hıcmı vatan sevgısı yok be 61 13 Yanıtla Ist: Kürtte sevgi sizdede cd kaset var 1 2
  • Tekmelledin İhsanoğlu: Neee piskevite zam mı gelmiş. 7 62 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Antalya'da izinsiz tıbbi işlem yapan işletmeye adli ve idari işlem
    16:12 Antalya'da izinsiz tıbbi işlem yapan işletmeye adli ve idari işlem

    Antalya'da, izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlem yapılan bir işletmenin yabancı uyruklu sahibine adli ve idari işlem yapıldı. Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Konyaaltı İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Kuşkavağı Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde yapılan aramada, bin 757 adet çeşitli tıbbi malzeme ve cihaz ele geçirildi.

  • Alanya'da yapılan trafik uygulamasında 23 araç trafikten men edildi, 1 aranan şahıs yakalandı
    16:11 Alanya'da yapılan trafik uygulamasında 23 araç trafikten men edildi, 1 aranan şahıs yakalandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan genel trafik uygulamasında 2 bin 135 araç kontrol edildi. Uygulama sonucunda 23 araç trafikten men edilirken, 1 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca, 1 kişinin ehliyeti geri alındı.

  • Türkiye Diyanet Vakfı, Filistin'e yardım kampanyasına destekler artıyor
    16:11 Türkiye Diyanet Vakfı, Filistin'e yardım kampanyasına destekler artıyor

    Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan 'özgür Filistin'in yanındayız' yardım kampanyasına her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu öğrencileri, Filistin için biriktirdikleri yardımı TDV Elazığ Şubesine teslim etti. Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ, kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

  • Kütahya'da 3 aylık hamile karısını bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı
    16:09 Kütahya'da 3 aylık hamile karısını bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı

    Kütahya'da akraba ziyareti için gittikleri evde çıkan tartışma sırasında 3 aylık hamile olan karısını bıçakla öldürdüğü iddia edilen Enes Uşak tutuklandı. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından 'eşe ve kadına karşı kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklandı. Olayın ardından çiftin suç kayıtları olduğu ve çocuklarının yetiştirme yurdunda olduğu ortaya çıktı.

  • Bingöl'de trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş için tören düzenlendi
    16:09 Bingöl'de trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş için tören düzenlendi

    Bingöl'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Alper Nuri Çil için Bingöl Havalimanında tören düzenlendi. Törene İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve diğer güvenlik güçleri katıldı. Çil'in cenazesi memleketi Afyonkarahisar'a gönderildi.

  • Samsun'da 113 Kadın Çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitimi ve Makine Desteği
    16:06 Samsun'da 113 Kadın Çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitimi ve Makine Desteği

    Samsun'un 17 ilçesinde 113 kadın çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitim Projesi ile yüzde 75 devlet destekli süt sağım makinesi verildi. Proje kapsamında kadın çiftçilere süt sağım makinesi dağıtılırken, aynı zamanda eğitim de verildi. Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, kadınların hayvancılık sektöründe daha güçlü bir Türkiye için önemli bir rol oynadığını belirtti. İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ise projenin amacının kadın çiftçilerin işlerini kolaylaştırmak olduğunu ifade etti.

  • Hamza Dağ: Aday belirlerken yapay zeka değil, insan zekası kullandık
    16:06 Hamza Dağ: Aday belirlerken yapay zeka değil, insan zekası kullandık

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, aday belirleme sürecinde yapay zeka yerine insan zekasını kullandıklarını belirtti. Dağ, adaylarının ilçelerde çok önde olduklarını söyledi.


Advertisement