Bahçeli: Özel Paşa, Senin İçin Vatan Nedir? Harbiye'de Dersi mi Kırdın, Okuldan mı Kaçtın? - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Özel Paşa, Senin İçin Vatan Nedir? Harbiye'de Dersi mi Kırdın, Okuldan mı Kaçtın?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmada Şah Fırat Operasyonu'yla ilgili Genelkurmay Başkanı'na sert eleştirilerde bulundu.

24.02.2015 11:12  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Şah Fırat Operasyonu'yla ilgili Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e yönelik sert eleştirilerde bulundu.

"Bunlar Allah muhafaza yarın Erzurum'u Edirne'yi peşkeş çeker" diyen Bahçeli, Necdet Özel'i hedef alarak "Ey Özel paşa senin için vatan nedir? Harbiye'de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın, okuldan mı kaçtın?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

" Ege Üniversitesi'nde öğrenci kavgası değil öldürme güdümlü teröristlerin saldırısı olmuştur. Biz susarsak biz alttan alırsak mesele kalmayacak bu mu istenmektedir? Hadi biz sustuk diyelim... Peki tarih susar mı, vicdan susar mı, millet durur mu?"

"FIRAT SİZİN İÇİN NE İFADE EDİYOR?"

MHP ülkücü harekete kimse istikamet gösteremez. Kimse sabrımızla daha fazla oynamayı aklından geçirmesin. AKP teröristleri yurdun her yerine yaymıştır. Kirli eller Fırat'ı kurban seçmiştir. O saldırı sadece Fırat'a değil bütün Türk milletine yapılmıştır. Mısırlı Esma için aylarca sızlanan Erdoğan ve Davutoğlu ikilisi Fırat sizin için ne ifade ediyor? Bilesiniz ki Fıratın kıyısındaki tüm koyunları çaldınız ve çaldırdınız. Fırat'ın kanına girdiniz canından ettiniz.

"HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

MHP'yi sokağa çekmek için bir plan varsa bu hesap tutmayacaktır. MHP'ye sızarak dava arkadaşlarımı provoke etmek isteyenlere alet olunmayacaktır. Şehadetiyle yüreğimize ateş düşüren evladımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor hepimizin başı sağolsun diyorum. Türkiye Büyük Taarruz'dan beri ilk kez geri çekilmiş, AKP toprak parçamızı terk etmiştir.

"SİZİN FİLMİNİZ BUYSA..."

Vatan toprağı olan muhafız bulundurma ve bayrak çekme hakkını elde ettiğimiz Süleyman Şah türbesi 94 yıllık aradan sonra yok sayılmıştır. Lozan'da vatanımızın bir parçası olarak esaslara bağlanan topraklardan gece yarısı apar topar kaçılmıştır. Cumhuriyeti reklam arası olarak aşağılayan zihniyetler nereye sıvıştınız? Sizin filminiz buysa biz ömür billah reklam izlemeye razıyız.

Süleyman Şah Türbesi vatan toprağıdır. Ankara'dan, Kayseri'den, Manisa'dan hiçbir farkı yoktur. AKP'li yöneticiler geçtiğimiz yıla kadar bu yönde defalarca açıklama yaptı. Erdoğan, türbeye yönelik tehdit ile ilgili soruya 'gereği neyse yapılacaktır, bu topraklar bizim toprağımızdır, yapılacak saldırı Türkiye'ye yapılmış saldırıdır' demiş ve 'oradaki mehmetçiklerin güvenliği bizim için 75 milyon vatandaşımızın güvenliğidir' demişti. Bu sözlerin yılı dolmadan tam aksi yönde bir hareket klasik bir Erdoğan davranışıdır.

"MİLLETE NASIL İZAH EDECEKSİNİZ?"

Necdet Özel 30 dakikada yanınıza yetişiriz demişti. Özel Paşa'nın Süleyman Şah'a nasıl yetiştiğini tecrübeyle herkes öğrenmiştir. Bunu tarihe nasıl anlatacaksınız, bunu millete nasıl izah edeceksiniz? Davutoğlu, vatan topraklarını korkakça bırakıp kaçtığınızı hâlâ görmeyecek misiniz? Şam'da namaz kılacağız, Selahaddin Eyyubi'nin başında fatiha okuyacağız diyen Davutoğlu, ceddimizin kemiklerini nakliye araçlarına doldurup kaçtınız. Hala anlamıyor musunuz?

Ortadoğuda bizden habersiz yaprak kıpırdamaz diyenler vatan toprağını terk edip kaçtı. Cumhurbaşkanı sözkonusu bozgun için her türlü takdirin fevkinde başarılı demiştir. Özel genelkurmay başkanı geride değerli emanetler bırakılmadığını, Davutoğlu da yapıların kullanılmaz hale getirildiğini şuursuzca söylemiştir. Demek ki vatan değerli değildir, ceddimizin kemiklerini taşımak gurur duyulacak bir iştir.

"DERSİ Mİ KIRDIN OKULDAN MI KAÇTIN?"

Bunlar Allah muhafaza yarın Erzurum'u Edirne'yi peşkeş çeker! Ey Özel paşa senin için vatan nedir? Harbiye'de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın okuldan mı kaçtın? Sayın Davutoğlu ya sana ne demeli? Stratejik Derinlik çuvalına herşeyi koydun da vatanı mı bıraktın.

"MUZAFFER KOMUTAN EDASIYLA POZ VERMİŞTİR"

Genelkurmay Başkanı askeri zaruretleri bahane göstererek kaçış operasyonunu gerekçelendirmiştir. Suriye'deki sorunlar yeni değildir. Genelkurmay başkanlığı hükümet kanadıyla askeri zaruretleri açıklamalıdır. Hani ihtiyaç olduğunda türbeye gidilip savunulacaktı. Nerede kaldı meydan okumalar. Özel Paşa karargahta anbean geri çekilmeyi izlerken en küçük bir utanma ve mahcubiyet göstermemiştir. Başbakan ceketi çıkarmış masaya serilmiş inceleme yaparken muzaffer komutan edasıyla poz vermiştir.

AKP'nin lügatında erkekliğin onda dokuzu kaçmak kalan kısmı da susmaktır. Korkaklığın koruyamadığı vatan topraklarını algı yönetimiyle kapatmaya çalışmışlardır.

" PKK'NIN DESTEĞİYLE ORAYA ULAŞILMIŞTIR"

Hükümet sınırlarımızdan birkaç yüz metrelik uzaklıktaki Suriye'nin eşme köyüne askeri birlik göndermiştir. Milli Savunma Bakanı'na göre bu uzaklık yürüme mesafesidir. AKP bir yerde bayrak indirirken diğer tarafta bölücülerin kılavuzluğunda bayrak indirmiştir.

Süleyman Şah türbesini imha eden AKP vatan topraklarını bombalayan siyasi hükümet olarak Türk tarihinin kara sayfalarına girmiştir. ABD'nin izni ve PKK'nın yardım desteğiyle oraya ulaşılmıştır.

"HAKKIMIZ VARSA DA HARAM OLSUN"

Şu işe bakın ki AKP'nin işbirlikçiliği resmilik ve alenilik kazanmıştır. Erdoğan, Davutoğlu ve Özel Paşa şehit ve peygamber ocağı TSK'yı PKK ile aynı çizgiye getirmiştir. Aynel Arab'tan geçen birliklerimiz PKK'nın mihmandarlığıyla hareket etmiş caniyle kahraman aynı kefeye konmuştur. Bunu yapanlara yazıklar olsun. Hakkımız varsa da haram olsun.

"BİR YANDA TÜRK BAYRAĞI ÖTE YANDA..."

Süleyman Şah türbesi ve saygı karakolu IŞİD tehdidiyle boşaltılmış bir şehidimiz dışında diğer askerlerimiz sağ salim gelmiştir. Fakat IŞİD'den kaçarken PKK'nın hakimiyetinde bulunan Eşme köyüne konuşlanmak neyin nesidir. Bir yanda Türkiye bayrağı öte yanda Öcalan canisi ve PKK paçavraları dalgalanmaktadır.

Cizre'de tehdit var diye Hakkari'de güvenlik zaafiyeti olur diye buraları da kamyonlara yükleyip nereye götürelim? Kıbrıs'ta askeri zaafiyet çıksa orayı da Mersin'e mi taşıyacağız?

"ÇÖL KAPLANI FAHRETTİN PAŞA'YI UNUTALIM MI?"

PKK'nın gölgesinde Eşme köyüne konuşlanmak akla gelmiştir de 37 kilometrekarelik derinliğe Türk devletinin gücü niye yerleştirilmemiştir? IŞİD kimdir ki biz çekiliyoruz? Biz Çanakkaleyi niye müdafaa ettik, Milli Mücadele'yi niye verdik? Medine'yi canı gibi savunan Efendimizin emanetlerini sahiplenen askerlerine çekirge yedirerek hayatta tutan Çöl Kaplanı Fahrettin Paşa'yı unutalım mı?

Balkan Savaşları'nda aç kalma pahasına Edirne'yi yaklaşık 150 gün savunan Şükrü Paşa'yı hafızamızdan silelim mi? Allahu Ekber dağlarında donduk ama onurumuzdan taviz vermedik. Plevne'de aylarca direndik. Yemen'de yalınayak yüründü ama Türk milleti pes etmedi. Aziz ecdad Süleyman Şah korksaydı üç kıtaya nam salmış Osmanlı vücuda gelir miydi?

"BU NANKÖRLÜK PEŞİNİZİ BIRAKMAYACAK"

Ne büyük ayıp ki atamızın toprağını defnedecek bir toprak dahi bulunmadı. Bu toprakların kilidini açan Ertuğrul neslinin bedduasını daha fazla üzerinize çekmeyin. Onlar bize devasa bir vatan bıraktı siz elleri öpülesi Süleyman Şah'a iki buçuk metreküplük vatan toprağı bulamadınız. Bu nankörlük ömrünüz boyunca peşinizi bırakmayacaktır.

"TİTREYE TİTREYE YOLDA KALACAKTIR"

AKP her türlü uzlaşma ve müzakereye karşıdır. Tasarının bonzai gibi maddeleri tarafımızca desteklenmiştir. Fakat keyfi dinlemeler ve valilere verilen yetkililerin güvenlikle alakası yoktur. Jandarma'nın iktidarın kontrolüne verilmesi bize göre sorunludur. Biz molotof bonzai ve maske takmanın cezai sorumluluğunun artmasını istiyoruz. Davutoğlu'nun bizi HDP'yle yan yana gösterme kurnazlığını şiddetle reddediyoruz. HDP'nin kuyruğuna kimin takıldığını millet görmektedir. Davutoğlu ucuz siyasi yollara tevessül etmemeli. Erdoğan'ı örnek alırsa bilsin ki sarayın ayazında tireye titreye yolda kalacaktır. Zorla saldırganlıkla güvenlik paketi çıkmaz, çıksa da yaptırımı tartışmalı olur.

Erdoğan'ın öyle böyle çıkacak diyerek dikte etmesi Davutoğlu'nun benzer sözleri demokrasinin ruhuna terstir. TBMM, Erdoğan'ın maşası oyun alanı değildir. AKP'nin vekilleri de sarayın kölesi değildir. Anlaşılan bu şahsın akıllanmaya izanlı davranmaya niyeti yoktur. Biz de bildiği dilden kendisiyle konuşacağız. Erdoğan ve havuz medyası seçimler yaklaştıkça mağduriyet butonuna tekrar basmıştır.

"EĞER DELİKANLIYSAN..."

Kızına suikast iddiası kokuşmuş medyada yayınlanmıştır. Erdoğan kızına siyaset yaptıracaksa bu kadar mide bulandıran yollara gerek yoktur. Cumhurbaşkanı düzmece suçların üzerine bodoslama dalmakta sosyal medyadaki malum kişi ile meydanlardan atışmaktadır. Erdoğan, Twitter'daki belalısına delikanlıysan çık diyecek kadar gözü dönmüştür. İki kişi arasına girmek bize düşmez. Kendi hesaplarını kısa sürede görmeleri samimi dileğimdir. Sayın Erdoğan eğer sen delikanlıysan 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun içyüzünü oğlunun eritemediği servetin kaynağını açıkla da görelim. Eğer delikanlıysan PKK'ya ne vaat ettin söyle de bilelim. Eğer yiğitsen Musul'daki vatandaşlarımıza karşılık IŞİD'e ne verdin ağzından öğrenelim. Yine cesaretin varsa AKP'yi sana kim kurdurdu, seni kim görevlendirdi, bölmen için seni kim gönderdi bahset de merakımızı giderelim. Biz seni biliyor ve tanıyoruz. Ama milletin de gerçek yüzünü görmesinin hakkı olduğunu düşünüyoruz."

Bahçeli: Özel Paşa, Senin İçin Vatan Nedir? Harbiye\'de Dersi mi Kırdın, Okuldan mı Kaçtın?
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bahçeli: Özel Paşa, Senin İçin Vatan Nedir? Harbiye'de Dersi mi Kırdın, Okuldan mı Kaçtın? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (64)

  • T. A. K HACK TİM: ÇOK BOŞ ADAMSIN BAHÇELİ ÇOK BOŞ 9 45 Yanıtla
  • POYRAZ: Devlet Bahçeli gerçekten cok doğruları demiş objektif bakmak lazım 46 4 Yanıtla
  • BEN ÜLKÜCÜYÜM: BAHCELI SANA BIR MATAMATIK SORUSU (879/4517*321457 98732578-457214 BAHCELI BUNLARI BILIRSEN SECIMI KAZANIRSIN CEVABINI BEKLIYOM ACABA KIM SINIFDA CAKTI BEKLIYOM 8 40 Yanıtla
  • ....: Bir buna ya beskevit yada kemik attsın, milletin başını boş boş ağrıtıyor 26 21 Yanıtla
  • akıllıolun: suriyeyi, ırak'ı bataklık cehennem olarak görenler ülke savaşa girseydi bu seferde akp ülkeyi savaşa soktu , yıllarca pkk ile uğraştık şimdide işit ile yıllarca uğraşacağız derlerdi . . . tam çarkcı bunlar taaaam. Türbe şu anda hangi topraklarda duruyor ? o toprak işide çok mu lazımdı domates biber mi ekecek? petrol mü çıkartacak ? Bu muhalefetin yatacak yeri yok 7 haziranda tokadı yiyince uyanırlar ama geç olacak. . . 34 4 Yanıtla
  • Kürdoğlu: Ulan bu mhp den bi cacık olmaz işleri güçleri milleti birbirine düşman yapmak ulan adam olun lan ülkücüler 10 27 Yanıtla
  • SEDAT: EĞER DEVLET BAHÇELİ BÖYLE DEVAM EDERSE ENAZ YÜZDE 20 OY ALIR. BU SENE AKPYE ÇOK SERT VURUYO. AHANDA BURDAN YAZIYORUM 33 4 Yanıtla
  • ercan kara: yav bu adam nasıl bır ülkücü ve miliyetci 11 25 Yanıtla
  • BEN ÜLKÜCÜYÜM: BAHCELI SÖYLE BAKALIM PADISAHIM COK YASA 9 26 Yanıtla
  • neco: özel paşa dersini kırmadığı kesin de sen kafayı kırmışsın bahçeli 7 27 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement