Bahçeli'den Milletvekillerine Mozart Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'den Milletvekillerine Mozart Ziyafeti

Bahçeli\'den Milletvekillerine Mozart Ziyafeti

Klasik müzik tutkunu olduğunu ve en çok Mozart'ı dinlediğini açıklayan Bahçeli, yemekte bir araya geldiği milletvekillerine Mozart'ın Türk Marşı'nı dinletti.

30.01.2015 13:08  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferdi Tayfur sevgisi ile bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin aynı zamanda bir Mozart hayranı olduğu ortaya çıktı.

Yeniçağ gazetesinden Fatih Erboz'un haberine göre; Devlet Bahçeli önceki akşam Ankara 'da bir lokantada milletvekilleri ile buluştuğu yemekte siyaset yerine uzun uzun sanat sohbeti yaptı. Balık ağırlıklı menünün olduğu lokantada milletvekilleri çorba ve ızgara ağırlıklı yemekleri tercih etti.

YEMEKTE MOZART'IN TÜRK MARŞINI DİNLETTİ

Yemekte klasik müzik tutkunu olduğunu ve en çok Mozart'ı dinlediğini açıklayan Bahçeli, aynı zamanda cep telefonundan MHP'li vekillere Mozart'ın Türk Marşı'nı dinletti. Türk Sanat Müziğini de yakından izlediğini söyledi.

TULUĞHAN UĞURLU'YA DESTEK

Başbakan Yardımcılığı yaptığı dönemde ünlü sanatçı Tuluyhan Uğurlu'nun çalışmalarına Başbakanlık Tanıtma Fonu'ndan maddi destek yaptığını açıkladı.

AK PARTİ, MHP'NİN İSTEĞİNİ KIRMADI

Bahçeli'nin yemek boyunca özellikle siyasi gelişmelerden söz açmamaya da dikkat ettiği öğrenildi. Bu arada önceki akşam AK Parti , yemek dolayısıyla MHP'ye jest yaptı. Genel Kurul çalışmalarının saat 21.00'e kadar sürdürülmesi kararlaştırılmıştı. Ancak MHP Grup Başkanvekilleri AK Partililerle görüşerek Bahçeli'nin saat 19.00'da yemek verdiğini ve çalışmaların 18.00'de sona erdirilmesi önerisi yaptı. MHP'nin isteğini kırmayan AK Parti, Genel Kurul'un istenilen saatte kapanmasını sağladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bahçeli'den Milletvekillerine Mozart Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • amasyali: Yolun yolumuzdur Türkmen beyi... 12 4 Yanıtla
  • Bozkurt: Ülkücüler özel insanlardır...! 10 3 Yanıtla
  • ANTEPLİ27: SENİNLEYİZ REİS HER ZAMAN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN 8 4 Yanıtla
  • döşemeci geldi: Yemeğin ardından şöyle Mozart eşliğinde birde beskivitli çay içelim 6 6 Yanıtla
  • ata celebi: Her zaman MHP 8 1 Yanıtla
  • seher: AFIYET OLSUN BAŞKANIM BAL ŞEKER OLSUN 7 1 Yanıtla
  • YILMAZ: YAKISIR BASKANIMA ASALETI YETER KIROLAR CATLIYORDUR SIMDI 4 1 Yanıtla
  • mozart mazot: sayın başkanım yakışır birde türkiyedeki akaryakıtana konuşsanız neden bir buçuk tl civarı olmuyo20 25 kuruşa alınan mazot 4 tl yi buluyo 4 1 Yanıtla
  • YILMAZ: AHMET GUZELSOY ISIMLI IT SATILIKDIR MHPYI BURDA KARALAMAK ICIN KENDINI PARAYA PEŞKES CEKIYOR.MAKARNALARI BITMIŞ 4 0 Yanıtla
  • YILMAZ: KIRO AHMAKLARIDA DAGLARDA OTLAR ANCA HAYVANLARLA BIR. 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement