Bahçeli'den Erdoğan ve Davutoğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

Bahçeli'den Erdoğan ve Davutoğlu Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkan ve Başbakan adayı olarak Ahmet Davutoğlu’nun açıklanması ile ilgili değerlendirmede bulundu.

21.08.2014 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkan ve Başbakan adayı olarak Ahmet Davutoğlu'nun açıklanması ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesine bağlı Ihlara beldesinde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Dış politikasını sıfır sorunla düzelteceğim diyerek Türkiye'nin her tarafını sorun kuşağı haline getiren kişiyi partinin genel başkan adayı olarak takdim etmiş, dolayısıyla başbakan olmasını istemiştir. Halbuki, böyle bir uygulamayı kendisinin yapma yetkisi yoktur, 101. maddeye göre partinin genel başkanı değildir, Başbakan değildir. Artık bundan böyle AKP'yi yönetenler, AKP'ye oy verenler, AKP'nin kurultay delegelerinin söz hakkı sahibi olması gerekirken, bunları aşmış genel başkan benim, başbakan benim, 15 Ağustos'tan itibaren de cumhurbaşkanı benim, ben tek adamım, benim atadıklarım, benim emrimde çalışacak diyerek sanal bir genel başkan, sanal bir başbakan uygulaması ile Türkiye'yi bir cunta yönetimine doğru sürükleyecek bir hataya düşmüştür. Bugün alınan karar önümüzdeki günlerde çok daha net anlaşılacaktır. Türkiye'de şu an Büyük Ortadoğu Projesi'nin Türkiye cuntası kurulmuştur. Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti genel başkanı Davutoğlu, Başbakan Davutoğlu, Büyük Ortadoğu Projesi'nin Ortadoğu'yu zindan ederek anlaştılar. Türkiye'yi zindan etmesine Allah'ın izniyle müsaade edilmeyecek. O sebepten dolayı vakit geçmiş değildir. Aziz vatandaşlarım, sandığa gitmek vatandaşlık göreviniz olmalıdır. Eğer sandığa bütünüyle gidilmiş olsaydı, vatandaşlık sorumluluğu yerine getirilmiş olsaydı, görev ifa edilmiş olsaydı şimdi Türkiye böyle bir cuntanın kucağına düşmezdi. Ama önümüzde bir tarihi fırsat var. O da 7 Haziran 2015'tir. 2015'te iktidarı değiştirme imkanına sahipsiniz. İktidarı değiştirirseniz bugüne kadarki anayasa ihlali, cunta teşekkülü, hileli hurdalı seçimler, 17-25 Aralık yolsuzluğu, alayının hesabını sormazsak namerdim" dedi.

Bahçeli, Ihlara beldesindeki Bezirhane'nin açılışını yaptı. - AKSARAY

Bahçeli\'den Erdoğan ve Davutoğlu Açıklaması
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bahçeli'den Erdoğan ve Davutoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Alparslan Turkoglu: Sn Bahçeli 15 seçimin 15sini kaybetti ikinci bile olamiyor ama çok konusuyor utanma diye bisey yok yetmedi MHPyi CHP ye vagon yapti hedefi bozkurtlari solkurt yapmaktir rahmetli babasi salih bahçeli koyu bir ismet inonu sevdalisiydi ve 35 yil CHP osmaniye ilçe baskanligi yapti Ecevitle koalisyon kurmasinda CHP nin pesine takilmasi muhafazakarlara dusmalik beslemesi bu sebebtendir. 7 3 Yanıtla hacı: senin adın alparslan turkoğlu değil serj sarkisyan galiba. senin dedende atatürk düşmanıydı. 60 yıl karanlık yerlerde fakir fukaranın garip grubanın çocuklarına fitne aşıladı. şu duruma bak müslümanım diyenlerde cumhuriyetin kurucularını sevmiyor ne kadar terörist bölücü yıkıcı ve dış düşman varsa onlarda cumhuriyeti kuranları sevmiyor. 0 0 vatan: her neyse ama hırsız olmadığı kesin 0 0
  • İZAN: ÇOCUK KATİLİ İÇİNDE HESABINI SORMAZSAK NEYİM DEMİŞTİNİZ ŞİMDİ SORUYORUM NEDEN SORAMADINIZ NEDEN ASMADINIZ. . . DİREKSİYONA BİR KERE DAHA GEÇEYİM HEVESİ İÇİN BU KADAR BÜYÜK LAFLAR SÖYLENMEZ OYUN SALONU DEGİL BU ÜLKE BOŞ BOŞ KONUŞUP HAYAL KURMA BAHÇELİ ARTIK EMEKLİ OL YENİ HEYECANLAR GELSİN EMEKLİLİK YAŞINDA GEÇTİ NE DEDİGİNİ BİLMİYORSUN. . . 5 2 Yanıtla MUSTAFA: İZAN DENEN ZODİK SEN BAHÇELİYİ TEK BAŞINA İKTİDAR YAPTINMI Kİ APO HESABI SORUYORSUN. YARDAKÇILIĞINI YAPTIĞIN ADAM ONİKİ YILDIR TEK BAŞINA İKTİDAR VE HERŞEYE MUKTEDİR. BRE AHMAK NEDEN ASMIYOR. İDAMI KİM KALDIRMIŞ AÇTA Bİ OKU 0 0 ömer akbulut: dogru söylüyorsun nametım baska bir kelime bilmiyor bagıranları kac para verdin bırak da başkasına vereyim oyumuzu 0 0

Advertisement