Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı

Uşak bağımsız milletvekili adayı Ayhan Yıldırım, 7 Haziran'da yapılacak seçime hazırlık için kent meydanında tek başına miting yaptı.

01.06.2015 14:12  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimine, Türkiye genelinde bağımsız aday olarak girecek 182 adaydan biri olan Uşak bağımsız milletvekili adayı Ayhan Yıldırım, Uşak kent meydanında tek başına miting yaparak gündem oldu.

Hafta sonu saat 16.00-19.00 arasında miting düzenlemek için izin alan Yıldırım'ın konuşmasını sadece polisler izledi.

Boş meydanda yaklaşık bir buçuk saat konuşan Yıldırım, Uşak'tan milletvekili seçildiği takdirde 3 yıl içinde, seçilemezse 10 yıl içinde Uşak'a bir otomobil fabrikası kurmayı vaat etti.

OTEL İŞLETİYOR

Aslen Erzurumlu olan ve uzun yıllar Ankara'da kaldıktan sonra 7 yıl önce Uşak'a yerleşen ve kentte otel işletmeciliği yapan Ayhan Yıldırım, şöyle konuştu:

İLGİNÇ HESAPLAMA

"Avrupalı diyor ki kendi otomobilini üretmeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. Sonra da onlara araba satarız. Sonra bankalarını satın alırız. O bankalardan halka ucuz krediler verip, daha sonra arabalara almasını sağlarız. Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle.

"12 YILDIR TÜRKİYE YERİNDE SAYIYOR"

O ülkeye Dünya Bankası ve kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. Ayarlanan o kredi asla o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede proje yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havaalanları yapılır. Aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. İsrail'e 'One munite' der. Marketlerde İsrail ürünleri satar. Yeni Türkiye karanlık Türkiye olacaktır. 12 yıldır şans verildi. Türkiye halen yerinde saymaktadır.

"SUÇU SİSTEME ATIYORLAR"

Diyorlar ki demokratik sistem hantaldır, bizim ilerlememize engeldir. Peki siz fabrika açtınız da demokratik sistem mi engel oldu? Siz işsizliği önlediniz de demokratik sistem mi engel oldu? Siz emekliye yüzde 50 zam yaptınız da demokratik sistem mi size engel oldu?"

Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • TÜRK: MEMLEKET MANYAKTAN GEÇİLMİYOR 8 16 Yanıtla
  • ....: Adamın bir ailesi ne bilim akrabası sülalesi bişeyidemi yok..demek buna sülalesi inanmıyor millet ne dinliyecek:) 14 7 Yanıtla
  • malkoçoğlu: yaptığı masraf boşuna onun yerine bir yoksulu doyursa ölür sanki 12 7 Yanıtla
  • Uşaklı: Burası ülkücü diyarı oylar mhpye 10 8 Yanıtla
  • zafer: Adam bir kişi de olsa en baştan kendisine inanmış yola çıkmış! Bugün bir yarın 3! Hani bazıları gibi vallahi billahi tallahi diye başlamıyor veya notere gitmiyor! 12 3 Yanıtla
  • abbas bey: TEK KİŞİLİK DEV KADRO YAKIŞIR UŞAĞA..... 13 1 Yanıtla
  • Asi AsiHAN: Adam şansını denemiş.. 11 1 Yanıtla
  • İsmail türkcan: Valla ataşehirde CHP daha çok makarna dağıtıyor sizi gidi Ulusalcılar ama oylarınız hdpye bu millet kirli ittifakları herzamanki gibi BOZAAAAAR 0 11 Yanıtla
  • malkoçoğlu: kesin akp nin parmağı var bu işte 4 6 Yanıtla
  • sadi: cimrilik yapmayıp biraz makarna dağıtsaydın millet gelirdi mitingine 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu
    15:20 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Balıkesir'de Sporcu Gençlerle Buluştu

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Balıkesir'i ziyaret ederek sporcu gençlerle bir araya geldi. Edremit Gençlik Merkezi'nde gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle buluşan Bakan Yardımcısı, gençlerin görüş ve taleplerini dinledi. Bakan Yardımcısı ayrıca İvrindi ilçesinde yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı ve Gökçeyazı futbol sahasında çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

  • İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi
    15:19 İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi

    İstanbul Adalet Sarayı'nda terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı. Törende konuşan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Kiraz'ın adalet mirasını layıkıyla ifa etmek gerektiğini vurguladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da törene katılarak Kiraz'ın makam odasına karanfil bıraktı.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu
    15:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik'te Vatandaşlarla Buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen gece döneri sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aktaş, Bursa'nın her köşesinde gülümsediklerini ve bu şehirde yaşamaktan mutlu olduklarını belirtti.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak
    15:18 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 20 İlçede Sağlık Merkezleri Açacak

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçenin tamamında tam teşekküllü sağlık merkezleri açacak. Sağlık merkezlerinde ayakta muayene, teşhis ve tedavi, tahlil, enjeksiyon/pansuman, ağız ve diş sağlığı, psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, diyetisyen ve evde bakım hizmetleri verilecek.

  • Çevre Bakanı Özhaseki: Kentsel dönüşüm için birlikte çalışalım
    15:17 Çevre Bakanı Özhaseki: Kentsel dönüşüm için birlikte çalışalım

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için herkesi birlikte çalışmaya çağırdı. Özhaseki, şehirlerin bakım ve ihtimam istediğini vurgulayarak, şehirlerin geleceğinin yerel yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılı olduğunu belirtti. Ayrıca, çarpık kentleşme ve deprem riskine dikkat çeken Özhaseki, kentsel dönüşümün önemine değindi ve herkesin bu konuda sorumluluk alması gerektiğini söyledi.

  • Yalova'da Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Başladı
    15:17 Yalova'da Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Başladı

    Yalova'da, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi' kapsamında 104 çiftçiye 300 kilogram çalı fasulyesi tohumu dağıtıldı. Proje kapsamında 300 dekar alanda üretim yapılması hedefleniyor.

  • İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi
    15:16 İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi

    İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesinin 9'uncu yılında, İstanbul Adliyesi'nde düzenlenen törenle anıldı. Anma törenine konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Çocuklarımızın, gençlerimizin huzurlu bir Türkiye'de yaşamasının mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğiz. Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz işte bugün olduğu gibi bu ülkenin kahraman bir evladı olarak, hayırla, rahmetle anılıyor ve anılmaya devam edecek" dedi.

  • Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi
    15:16 Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi

    Malatya'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Siirt Kurtalan-Ankara seferini yapan yolcu treninde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı istihbari bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

  • Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
    15:13 Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

    Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında tiyatro oyunu izledi, halk buluşmaları gerçekleştirdi ve belediye hizmet birimlerini ziyaret etti. Ayrıca esnaf buluşmaları düzenleyen Tosun, Bodrum'un çehresini değiştirecek projelerini anlattı. Gümüşlük ve Karaova'da yapılan ziyaretlerde ise bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı ve yaşamı kolaylaştıracak yatırımlar planladıklarını belirtti.


Advertisement