Bağdat Büyükelçisi Kaymakcı: Türkiye Bütün Iraklıları Kucakladı - Son Dakika
Güncel

Bağdat Büyükelçisi Kaymakcı: Türkiye Bütün Iraklıları Kucakladı

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakcı, Türkiye'nin bütün Iraklıları kucakladığını ve eşit olarak herkesin yanında yer aldıklarını söyledi.

25.12.2014 00:07  Güncelleme: 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakcı, Türkiye'nin bütün Iraklıları kucakladığını ve eşit olarak herkesin de yanında yer aldıklarını söyledi.

Türkmeneli televizyonnda Genel Müdürü Yalman Haceroğlu'nun konuğu olan Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakcı, Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun Irak ziyaretinde ele alınan konuları anlattı. Irak'taki güvenlik sıkıntıları ve IŞİD sorununu dikkate aldıklarını belirten Büyükelçi Kaymakcı konuşmasında Başbakan Davutoğlu'nun Türkmenlerle yararlı ve içerikli bir görüşme yaptığını da söyledi. Türkiye'nin bütün Iraklıları kucakladığını ve eşit olarak herkesin de yanında yer aldıklarını belirten Büyükelçi Kaymakcı, Türkiye'nin terörle mücadelesinde Irak'ın yanında olduğunu kaydetti.

Faruk Kaymakcı, Irak ile Türkiye arasındaki yüksek düzeyli stratejik işbirliği konseyi toplantısının bu ayın sonunda Türkiye'de yapılacağını açıkladı. Kaymakcı, iki ülke arasında imzalanan ve vizelerin kaldırılmasını içeren anlaşmanın yürürlüğe geçmesini istediklerini söyledi. - Irak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağdat Büyükelçisi Kaymakcı: Türkiye Bütün Iraklıları Kucakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement