Bafra Ziraat Odası'ndan Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Bafra Ziraat Odası'ndan Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

Bafra Ziraat Odası\'ndan Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

Samsun Bafra İlçe Ziraat Odası tarafından üretici ve yetiştiricilere oda bünyesinde çalışan danışman ziraat mühendisleri aracılığı ile ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek.

17.06.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bafra İlçe Ziraat Odası tarafından üretici ve yetiştiricilere oda bünyesinde çalışan danışman ziraat mühendisleri aracılığı ile ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek.

Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri, danışman ziraat mühendisleri Bafra Ovası'nda Sarıköy, Balıklar ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinde bulunan fındık bahçeleri, fide üretim tesisleri ve çeltik tarlarını gezerek incelemelerde bulundular.

Yeni uygulamaya başlayan danışmanlık hizmeti ile ilgili açıklamada bulunan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, "Yetiştirici çiftçilerimize odamız bünyesinde danışman ziraat mühendislerimiz aracılığı ile ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Bu hizmetimiz ekimden hasada kadar üretici ve yetiştiricilerimizin her hangi bir problem ve ya sorun ile karşılaşmaları durumunda odamıza bir telefon ile ulaşmaları yeterli olacaktır. Üretici ve yetiştiricilerimizin problemleri, dalında uzman mühendislerimiz ve oda yetkililerimiz tarafından en hızlı şekilde çözüme kavuşturulacaktır. Amacımız doğru ve kaliteli üretim standartlarına ulaşmaktır. Ziraat odasında göreve başladığımız günden bu güne kadar bizden desteğini esirgemeyen, Bafra Kaymakamı Halis Arslan'a, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra Ziraat Odası'ndan Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement