Bafra'da Huzurevi Sakinlerine El Sanatları Kursu Veriliyor - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Huzurevi Sakinlerine El Sanatları Kursu Veriliyor

Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinlerine el sanatları kursu veriliyor.

07.03.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinlerine el sanatları kursu veriliyor.

Bafra Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü kurs öğretmeni Sevim Varol tarafından verilen el sanatları kursunda, huzurevi sakinleri örgü, takı, ahşap süs eşyası, ahşap boyama ve kapı süsleri yapmayı öğreniyor.

Kurs öğretmeni Sevim Varol, "75. Yıl Huzurevi sakinlerine kurs vermek gerçekten çok güzel bir his. Verdiğimiz kurslarda erkek yaşlılarımız el hünerlerini sergileyerek ahşap boyama, ahşap süs eşyaları, kapı süsleri, tespih gibi bir takım çalışmalar yapıyor. Bayan yaşlılarımıza ise örgü ve takı kurslarımız veriliyor" dedi.

Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Mustafa Erdoğan ise huzurevi sakinlerinin sosyal aktivitelerden geri kalmamaları için çeşitli etkinlikler ve faaliyetleri olduğunu belirterek, "Faaliyetlerimizden biri de, Halk Eğitim Merkezi eşliğinde verdiğimiz el sanatları kurslarımız. Verilen bu kurslarda yaşlılarımız hem zaman geçiriyor, hem de el sanatları konusunda kendilerini daha çok geliştirme fırsatı buluyor. Huzurevi yaşlılarımızın ortaya çıkardığı bu çalışmaları 19 Mart'ta Yaşlılar Haftası'nda sergi açarak Bafralıların beğenisine sunacağız. Buradan ettiğimiz gelirleri ise 75. Yıl Huzurevi Derneği'ne aktaracağız. Kurs öğretmenimiz Sevim Varol'a desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.

Kurslara katılan huzurevi sakinleri ise kursların keyifli geçtiğini ve yeni şeyler öğrendikleri için mutlu olduklarını ifade etti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bafra'da Huzurevi Sakinlerine El Sanatları Kursu Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement