Badminton Federasyonu 4. Mali Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Spor

Badminton Federasyonu 4. Mali Genel Kurulu Yapıldı

Badminton Federasyonu 4. Mali Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Badminton Federasyonu'nun 4. Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.

18.11.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Badminton Federasyonu'nun 4. Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.

İlci Otel'de düzenlenen genel kurula, delegelerin yanı sıra Spor Genel Müdür Yardımcıları Murat Kocakaya ve Tamer Taşpınar da katıldı. Genel kurulda, yönetim kurulu ile denetim kurulu faaliyet raporları oybirliğiyle kabul edildi.

Federasyonun 2015 yılı tahmini bütçesi 6 milyon 10 bin, 2016 yılı bütçesi ise 6 milyon 830 bin lira olarak belirlendi.

Spor Genel Müdür Yardımcısı Kocakaya, yaptığı konuşmada, Badminton Federasyonunun çalışmalarına dikkati çekerek, "Badminton, kolay yapılabilen herkesin ulaşabileceği bir spor. Kürek, kano gibi malzemelerinin zor bulunabildiği bir spor dalı da değil. Bu yüzden köylere kadar ulaşmanız gerektiğinizi düşünüyorum" dedi.

Sporda başarının olimpiyatlarla ölçüldüğünü ifade eden Kocakaya, gençler, yıldızlarda elde edilen başarıların olimpiyatlara da taşıması gerektiğini vurguladı.

Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ise ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettikleri başarılara dikkati çekti.

Sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirdiklerini ifade eden Özmekik, "Spor kültürünü yaygınlaştırmak ve gençlere yatırım yapmak amacıyla 2006 yılından beri ceza ve tevkif evlerinde 200'den fazla infaz koruma memuru ve 4 bini aşkın hükümlü ve tutukluya badminton eğitimi vermeye devam ediyoruz. Sincan Cezaevinde de tüm branşlarda pilot bir proje başlatacaktır. Emniyet Genel Müdürlüğü ile hazırladığımız protokollerle, 'polis antrenörler', 'tüy-top at', 'taş atan eller artık badminton oynuyor' projeleriyle sosyal projelerimize devam ediyoruz" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Badminton Federasyonu 4. Mali Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement