Babasını Öldüren 17 Yaşındaki Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Babasını Öldüren 17 Yaşındaki Şüpheli Yakalandı

Babasını Öldüren 17 Yaşındaki Şüpheli Yakalandı

Haber Ali AKSOYER İstanbul DHA Esenler'de, annesi ile kavga eden babası Cuma Ali K.'yi (38) bıçaklayarak öldüren E.K. (17), memleketi Niğde'ye kaçmaya çalışırken Ankara Otogarı'nda gözaltına alındı.

27.01.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Ali AKSOYER İstanbul DHA

Esenler'de, annesi ile kavga eden babası Cuma Ali K.'yi (38) bıçaklayarak öldüren E.K. (17), memleketi Niğde'ye kaçmaya çalışırken Ankara Otogarı'nda gözaltına alındı. İstanbul'a getirilen şüphelinin iş bulmadığı için babasıyla sık sık tartışma yaşadığı öğrenildi.

Esenler, Birlik Mahallesi'nde dün meydana gelen olay, görgü şahitlerinin ifadelerine göre şöyle gelişti

Cuma Ali K., 17 yaşındaki oğlu çalışmadığı için eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine, anne oğlunu telefonla arayarak, 'Baban çalışmadığın için benimle kavga ediyor. Hemen yanıma gel dedi. Eve gelen 17 yaşındaki E.K. ile babası Cuma Ali K. arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kalbinden bıçaklanan Cuma Ali K. olay yerinde hayatını kaybederken, olayın faili E.K. evden kaçtı.

OTOBÜSTE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, polis, firari şüpheli E.K.'nin Niğde'ye kaçmaya çalıştığını tespit etti. Şehirlerarası otobüse bindiği tespit edilen şüpheliyi yakalamak için alarma geçen ekipler, Ankara Otogarı'nda katil zanlısı E.K.'yi otobüsün içinde gözaltına aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne getirilen şüpheli E.K.'nin, daha önce de babasıyla sık sık tartıştığı öğrenildi.

Yaşı küçük olduğu için ifadesi alınmayan şüpheli E.K., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından E.K.'nin adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Babasını Öldüren 17 Yaşındaki Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement