Babasını Öldüren 17 Yaşındaki Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Babasını Öldüren 17 Yaşındaki Şüpheli Yakalandı

Babasını Öldüren 17 Yaşındaki Şüpheli Yakalandı

İstanbul'da annesi ile kavga eden babası Cuma Ali K.'yi (38) bıçaklayarak öldüren E.K. (17) memleketi Niğde'ye kaçmaya çalışırken Ankara otogarında gözaltına alındı.

27.01.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da annesi ile kavga eden babası Cuma Ali K.'yi (38) bıçaklayarak öldüren E.K. (17) memleketi Niğde'ye kaçmaya çalışırken Ankara otogarında gözaltına alındı. İstanbul'a getirilen şüphelinin iş bulmadığı için babasıyla sık sık tartışma yaşadığı öğrenildi.

Esenler, Birlik Mahallesi'nde 26 Ocak 2016 tarihinde meydana gelen olay görgü şahitlerinin ifadelerine göre şöyle gelişti:

Cuma Ali K., 17 yaşındaki oğlu çalışmadığı için eşiyle tartışma yaşadı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine anne, oğlunu telefonla arayarak "Baban çalışmadığın için benimle kavga ediyor. Hemen yanıma gel" dedi. Eve gelen 17 yaşındaki E.K. ile babası Cuma Ali K. arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kalbinden bıçaklanan Cuma Ali K. olay yerinde hayatını kaybederken, olayın faili E.K. evden kaçtı.

OTOBÜSTE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis firari şüpheli E.K.'nın Niğde'ye kaçmaya çalıştığını tespit etti. Şehirlerarası otobüse bindiği tespit edilen şüpheliyi yakalamak için alarma geçen ekipler, Ankara otogarında şüpheli E.K.'yi otobüsün içinde gözaltına aldı. İstanbul, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli E.K.'nin daha önceden de babasıyla sık sık tartışma yaşadığı öğrenildi.

Yaşı küçük olduğu için ifadesi alınmayan şüpheli E.K., Çocukları Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından E.K.'nın adliyeye sevk edileceği belirtildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Babasını Öldüren 17 Yaşındaki Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da Öğretmen, Boğazına Şeker Kaçan Öğrenciyi Kurtardı
    18:04 Isparta'da Öğretmen, Boğazına Şeker Kaçan Öğrenciyi Kurtardı

    Isparta'da bir ilkokul öğretmeni, boğazına şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrası yaparak kurtardı. Öğretmen, aldığı ilk yardım eğitimi sayesinde hızlı ve doğru müdahalede bulunarak öğrencinin hayatını kurtardı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen ilk yardım eğitimi sayesinde Isparta'da binlerce öğretmen bu konuda eğitim almış oldu.

  • Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi
    18:04 Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, personel servisleri, motosiklet sürücüleri ve okul servislerine yönelik yapılan kontrollerde toplamda 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi. Denetimler sonucunda 9 personel servisine 102 bin 681 TL, dur ihtarına uymayan 2 araca 4 bin 392 TL, 11 motosiklet sürücüsüne 33 bin 823 TL ve 1 okul servisi sürücüsüne takograf kullanmamaktan 3 bin 135 TL idari para cezası uygulandı.

  • Gaziantep'te otomobil çarpması sonucu ölümlere ilişkin ikinci duruşma yapıldı
    17:52 Gaziantep'te otomobil çarpması sonucu ölümlere ilişkin ikinci duruşma yapıldı

    Gaziantep'te otomobiliyle çarptığı ATV'de bulunan Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüne sebep olduğu iddia edilen tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu ikinci kez hakim karşısına çıktı.

  • Adıyaman'da Motosiklet ile Otomobil Çarpışması: 2 Yaralı
    17:39 Adıyaman'da Motosiklet ile Otomobil Çarpışması: 2 Yaralı

    Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında, M.A. yönetimindeki motosiklet ile sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü M.A. ve motosiklette bulunan E.A. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Otomobilin çarptığı 25 yaşındaki işçi, metrelerce havaya savruldu
    17:26 Otomobilin çarptığı 25 yaşındaki işçi, metrelerce havaya savruldu

    Antalya'da öğle izninde markete gitmek için karşıya geçen 25 yaşındaki Gürkan Gençer, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anları güvenlik kamerasına yansırken, mesai arkadaşları ise Gençer'in kişisel eşyalarını emanete alarak gözyaşı döktü.

  • Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı
    17:22 Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı

    Ordu'nun Ünye Limanı'nda çimento yüklü kuru yük gemisinde çıkan yangın sonrası tahliye edilen 13 mürettebat, ilçedeki otellere yerleştirildi. Yangının trafodan kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.

  • Taksici cinayeti şüphelisi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi
    17:21 Taksici cinayeti şüphelisi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi

    60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren yabancı uyruklu şüpheli, 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Şüpheli, İranlı olduğu öğrenildi.


Advertisement