Babası Kalp Krizinden Ölünce Üzüntüsünden İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Babası Kalp Krizinden Ölünce Üzüntüsünden İntihar Etti

Babası Kalp Krizinden Ölünce Üzüntüsünden İntihar Etti

Sakarya'da, kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden babasının ölümüne üzülen Ergün Aksakal, ormanlık alanda av tüfeğiyle intihar ederek yaşamına son verdi.

23.05.2015 16:30  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde bir hafta önce tarlada kalp krizi geçiren babasının ölümüne üzülen 35 yaşındaki Ergün Aksakal, ormanlık alanda av tüfeğiyle intihar etti.

AV TÜFEĞİNİ ALIP EVİ TERK ETTİ

Kaynarca İlçesi'ne bağlı daha önce 'köy' statüsünde olan Gaziler Mahallesi'nde oturan 35 yaşındaki Ergün Aksakal, önceki gece saat 03.00 sıralarında av tüfeğini alarak evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı.

CESEDİNİ KOMŞULARI BULDU

Yakınları polis merkezine giderek kayıp bildiriminde bulundu. Ancak, daha sonra 2 çocuk babası Ergün Aksakal'ın cesedi evlerine 500 metre uzaklıkta ormanlık alanda hayvan otlatmaya giden komşuları tarafından bulundu.

BABASI ÖLÜNCE BUNALIMA GİRDİ

Başucunda tüfek olan 2 çocuk babası Ergün Aksakal'ın intihar ettiği belirlendi. Ergün Aksakal'ın bir hafta önce tarlada kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren babası Yusuf Aksakal'ın ölümü sonrasında bunalıma girdiği belirlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babası Kalp Krizinden Ölünce Üzüntüsünden İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Yns : Baban öldü gerçekten cok zor bir olay ama sende cocuklarını babasız bıraktın ?? 9 0 Yanıtla
  • maden elazığ gezin hazar gölü: İntiharların arkasında tek bir sebep aramak yanlış olur. Genelde bardağı taşıran bir son damla neden olur buna. Yazık olmuş geride kalan çocuklara eşine varsa annesine. Allah kimseye yaşatmasın. Ben de çok kez düşündüm ölmeyi ama anneme babama evlat acısı yaşatmaya hakkım yok diye düşündüm hep. İntihar kaçmaktır zayıflıktır. Allah rahmet eylesin. 1 0 Yanıtla
  • Carlos: Nedim bu insanlar çok cahil inna linlahi ve inna ileyhi raciun 1 0 Yanıtla
  • addo keles: yazik iki tane yetim biraktin arkanda 1 0 Yanıtla
  • Alim hoca: Ah be kardeşim. Büyük günahs girmişsin 0 0 Yanıtla
  • mardinli: kendini öldüren sadece kendini oldürmüyor,çocuklarını annesini babasını kardeşlerinide öldürüyor 0 0 Yanıtla

Advertisement