Babanın Korkunç Şüphesi Gerçek Çıktı - Son Dakika
Güncel

Babanın Korkunç Şüphesi Gerçek Çıktı

Babanın Korkunç Şüphesi Gerçek Çıktı

18 yaşındaki Furkan Şengül'den 12 gündür haber alınamıyordu. Oturdukları mahallede bulunan bir barakadan çıkan cesedin genç Furkan'a ait olduğu belirlendi.

05.03.2015 15:40  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da sabah "işe gidiyorum" diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Furkan Şengül'den 12 gündür haber alınamıyordu. Baba Recep Şengül, oturduğu mahallede yanan bir barakadan çıkan cesedin oğluna ait olup olmadığının tespit edilmesi için DNA testi yaptırdı. Cesedin DNA testi sonucunda Furkan Şengül'e ait olduğu anlaşıldı.

"BEN YANMIŞIM BAŞKALARI YANMASIN"

Furkan Şengül'ün cenazesi bugün Kirazlıtepe Merkez Camiinde öğleyin kılınan enaze namazının ardından, Ümraniye Ihlamırkuyu Mezarlığına defnedildi. Cenazede, Furkan'ın Babası Recep Şengül " Oğlumun katilinin bulunması lazım. Bunu ben istiyorum. Devletimden, herşeyimden istiyorum. Herkes evladına sahip çıksın. Ben yanmışım başkaları yanmasın" dedi.

"SANA BUNU YAPANI BULACAĞIM"

Cenazenin cami avlusuna getirilmesinin ardından Furkan Şengül'ün ailesi, akrabaları ve arkadaşları avluyu doldurdu. Furkan Şengül'ün ablası, kardeşinin tabutuna sarılarak "Kardeşim sana bunu yapanı bulacağım" diyerek ağladı.

TABUTUN ÜSTÜNE TÜRK BAYRAĞI VE ASKERİ ÜNİFORMA

Furkan Şengül'ün yakında askere gideceğini söyleyen arkadaşları, ailesinin de isteği ile Furkan'ın tabutunu Türk Bayrağı ile örttü. Tabutun üzerine konulan asker üniforması ise herkesi daha çok duygulandırdı. Baba Recep Şengül, oğlunun tabutu başında durarak göz yaşlarına boğuldu ve asker kıyafetlerini öptü.

Cenazeye sonradan katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de aile ve yakınlarına taziyede bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babanın Korkunç Şüphesi Gerçek Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • viranşehir: dünyada en acı 3 şey nedir diye sorarsan 1. bilgiliysen cahil toplumda yaşamak 2. zenginken fakir duruma düşmek 3. en acısı allah kimseye göstermesin evlat acısı allah düşmanıma bile göstermesin. 37 0 Yanıtla
  • osmanlI: Diken ustunde geciyor hayatimiz. Allahb belalarini versin. Vefat eden kisiyide allah rahmet eylesin. Ailesine sabir versin. Cok kotu bir durum. Bizler duyunca uzuntudrn mahvoluyoruz. Ailesi yikilmistir ya 32 1 Yanıtla
  • BozKurt: son zamanlarda yakılarak öldürülen kişi sayısı arttı. devletin acil önlem alması gerekir. 22 2 Yanıtla
  • Esra : Allah rahmet eylesin 23 0 Yanıtla
  • zozan: Allah rahmet eylesin 18 1 Yanıtla
  • hakkari li: Daha hayatının ilk baharında kara toprağa düşmek ne büyük bir acı ALLAH IM annesine babssına ve yakınlarına sabır ver umarım katilleri tez yakalanır 12 1 Yanıtla
  • ALİNA: TURKİEDE İNSAN GEZEEMİCEK ARTIK , KORKAR NORMAL İNSAN 12 0 Yanıtla
  • Bayram yıldız: Allah rahmet eylesin 4 0 Yanıtla
  • Niyazi: allah inşallah cennetegirer 0 1 Yanıtla
  • serdar: Allah rahmet eylesin çok acı bi olay.bu iş iti destekleyen köpeklerden biri yapmış kesin 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement