Baba ile Oğlunun Bıçaklı Kavgası - Son Dakika
Güncel

Baba ile Oğlunun Bıçaklı Kavgası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Yaralıların ambulansa alınması-Yaralı yakınlarının ağlaması Erzurum'da baba oğul kavgası- Kavgada, baba ile oğlu birbirini bıçakla yaraladı Erzurum'da çıkan kavgada birbirini bıçakla yaralayan baba ve oğlu, tedavi altına alındı.

28.07.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Yaralıların ambulansa alınması-Yaralı yakınlarının ağlaması Erzurum'da baba oğul kavgası- Kavgada, baba ile oğlu birbirini bıçakla yaraladı Erzurum'da çıkan kavgada birbirini bıçakla yaralayan baba ve oğlu, tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Aşağı Sanayi Mahallesi 56. Sokak'ta baba A.K. (53) ve oğlu T.K. (34) arasında henüz bilinmeyen nedenle sözlü tartışma yaşandı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.K. ile oğlu T.K. bıçakla yaralandı. Aile bireylerinin de katıldığı kavganın büyümesi, olay yerine gelen polis ekiplerince önlendi.Yaralanan baba ve oğlu, ambulanslarla Palandöken Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Baba ile Oğlunun Bıçaklı Kavgası
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Baba ile Oğlunun Bıçaklı Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da atıl okulun çatısında yangın çıktı
    19:08 Isparta'da atıl okulun çatısında yangın çıktı

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde atıl durumdaki bir okulun çatısında çıkan yangında hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi ve yangın söndürüldü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    18:58 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Metin Genç başkanlığında yapılan toplantıda, yeni dönemde güzel hizmetler yapmanın iradesi vurgulandı. Meclis 1. Başkanvekilliğine Faruk Kanca, 2. Başkanvekilliğine ise Cevdet Bayraktar seçildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ve diğer siyasi parti temsilcileri de katıldı.

  • Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı
    18:56 Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde seyir halindeki kamyonetten savrulan kamelyanın sıkıştırdığı 3 belediye işçisi yaralandı. Yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep FK, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement