Aziz Yıldırım: Mahkeme Suçlu Bulursa Başkanlığı Bırakırım - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Mahkeme Suçlu Bulursa Başkanlığı Bırakırım

Hakkında çıkan bir ilandan dolayı yeniden aday olan Fenerbahçe Başkanı, yargılama süreci sona erdikten sonra başkanlığı bırakacağını söyledi.

27.05.2015 13:59  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakipleri Galatasaray'a kaptıran ve istifası istenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlığı bırakmayı düşündüğünü ama bugün gazetede çıkan bir ilandan dolayı yeniden aday olma kararı aldığını açıkladı. "Bırakmazsan seni vururuz, vurdururuz diyorlar." diyen Fenerbahçe Başkanı, tehditlerden korkmayacağını vurguladı. Yıldırım, yeniden yargılama süreci sona erdikten sonra başkanlığı bırakacağını da söyledi.

"VURURUZ DİYE TEHDİT EDİYORLAR"

"Bırakma düşüncem olacaktı. Gazetedeki ilanı görünce vazgeçtim." diyen Yıldırım, "Tehdit ediyorlar, bırakmazsan seni vururuz, vurdururuz diyorlar. Başkanlığı bırakmazsan beni vuracaklarını söylüyorlar. Tehditle kimseyi gönderemezsiniz. Ben 17 sene hiç kimseden korkmadım. Hiçbir şekilde 17 senede siyasetin içinde olmadım. Başkanlığım boyunca hiçbir zaman siyasetle bir ilişkim olmadı. Burası cumhuriyettir. Burada padişahlık olmaz. Demokrasi vardır. Gelir aday olursunuz, sizi seçerlerse yönetirsiniz. Bu ilan olmasaydı bugün başka konuşacaktım. Ama isimlerini bile saklayarak böyle ilan verenlerin tehditlerinden dolayı adayım." dedi.

"YENİDEN ADAY OLACAĞIM"

Şike süreciyle alakalı konuşan Yıldırım, "Mahkeme olumlu bir karar verirse, biz zaten aklanacağız. Ama olumsuz karar verirse ben zaten istifa ederim. Bu lekeyi taşımam. Hiçbir şey vaadetmiyorum. Tek işim var, üzerimize atılan lekeyi temizlemek. Davada aksi bir durum olursa istifa ederim. Böyle bir lekeyi taşımam, Fenerbahçe'ye taşıtmam. Mahkemeye kadar başkanlığa adayım. Mahkeme sonrası yeniden kongre kararı alacağım. Yeniden aday olacağım. Kongre beni seçerse devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

"ÇOLUK ÇOCUĞA BIRAKMAM BU KULÜBÜ"

Sert sözlerine devam eden Aziz Yıldırım, "Aziz Yıldırım bu kulüpten giderse Fenerbahçe her 3 ayda bir kongre yapar. Fenerbahçe'ye ne yatırımlar yapacaksınız? Kimsiniz? Çıkın açıklayın. 'Sen aday olma ortak bir aday gösterelim' diyorlar. Kimmiş bu aday söyleyin. Diyelim yönetime geldiniz. Hangi bütçeyle geleceksiniz? Neler yapacaksınız? Hulusi Belgü'yü aradım telefonları kapalı. Açamazlar, yürekleri yok. Gelsinler aday olsunlar. Şu anda Fenerbahçe'nin durumunu, olanaklarını, sorunlarını benden daha iyi bilen biri var mı? Yok. Benden sonra gelecek kişi adam gibi adam olacak ve başkanlığa yakışacak. Çapulculara, çoluk çocuğa bırakmam bu kulübü." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK KAÇTI, SUÇLU BENİM"

İsmail Kartal'a kefilim. Şampiyonluk kaçtı. Burada suçlu benim. 50 milyon dolar harcasaydım şampiyon olurduk. O zaman da kulüp batardı. Bir gün duydunuz mu Fenerbahçe Kulübünde personelin maaşını geç aldığını, alamadığını. Burada 1000 kişi çalışıyoruz kimsenin maaşının geciktiğini duydunuz mu? Geldiğim zaman sporcular ve personel 3-4 ay maaş alamamıştı. Bunları herkes unuttu. Kongrede karar aldıracağım ben de dahil hiç kimse hisse senedi satamayacak. Ben de satmayacağım! Bu tarz ilanlar gelirse, adlarını yazamayan ödleklere karşıyım. Karşılarında olurum. Bu kulüpte ödlek korkak yöneticilerin yeri yok." diye konuştu.


Aziz Yıldırım: Mahkeme Suçlu Bulursa Başkanlığı Bırakırım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Mahkeme Suçlu Bulursa Başkanlığı Bırakırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • Fenerbahçe: Adamsın Adam Büyük Başkan. 1 18 Yanıtla
  • Fenerli: Bi defol gitde sonrasını biz hallederiz ne cirkef bi adammissin 16 2 Yanıtla
  • Erzurumlu: Ya şampiyonluk gitti suçlu benim diyorsun sen niye gitmiyorsun arkadaşım. 14 1 Yanıtla
  • yavz: bırakma bizi başkan not: gs taraftarıyım :))) 10 2 Yanıtla
  • veli: gitme başkan altıncı yıldızı takalım biz öyle git en büyük gs 10 1 Yanıtla
  • töre: Ilani da kendi vermiştir brifingte bahane olarak soylemek için, bir GSLİ olarak seni destekliyoruz Aziz Basganim: 9 1 Yanıtla
  • GFB: Birak git be adam takimi artikk yeter Acik ara sampiyon olcak bi takimi ne hale getirdin 9 1 Yanıtla
  • * * GS * *: Bu kuşlar kendi arasında bir anlaşsa. Yarısı adate tapıyor herife. Diğer yarısı defol git diyor. Tabi birinci kısım koyun sürüsü. İkincisi kısım kafası çalışan hakikatçı sağduyulu taraftar. 8 1 Yanıtla
  • Aytunc: Yeter yaw yeter 7 2 Yanıtla
  • ......: yeter artık farkındamısın fenerbahçeye ne kadar zarar verdiğinin.. 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.


Advertisement