Aziz Yıldırım'ı İstifadan Döndüren İlan - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'ı İstifadan Döndüren İlan

Aziz Yıldırım, bugün yaptığı basın toplantısında, "Bugün bırakma yönündeki kararımı açıklayacaktım ama gazetedeki ilanı görünce kararım değişti." açıklamasını yaptı.

27.05.2015 14:27  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonunda Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrasında Fenerbahçe cephesinde yankılar bitmek bilmiyor. 4. yıldız mücadelesinin verildiği sezonda Galatasaray'ın ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu garantilemesi sonrasında Fenerbahçe'de gözler bir anda Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'a çevrildi.

HEDEF TAHTASINDA AZİZ YILDIRIM VAR

Taraftarların büyük tepki gösterdiği isimlerin başında hiç şüphesiz 17 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Aziz Yıldırım var. Fenerbahçe tarihinde en çok Galatasaray şampiyonluğu gören başkan olarak anılan Yıldırım bu süreçte 9 Galatasaray şampiyonluğu gördü ve ezeli rakipleri önce 3. yıldızı ve daha sonra 2014-2015 sezonunda da şampiyonluk ipini göğüsleyerek 4. yıldızı takan ilk takım olmayı başardı. Bu durum camiada büyük bir tepkiye yol açtı.

TAM SAYFA İLAN VERİLDİ

'İstifa' sesleri giderek yükselirken Fenerbahçeli taraftarlar bir adım ileri giderek tam sayfa ilan verdi ve Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etti. Verilen ilan, " Fenerbahçe Spor Kulübü, 17 yıldır Aziz Yıldırım tarafından yönetiliyor. İlk 10 yıl için, stadımız, Alex'imiz, Carlos'umuz, Löw'ümüz, Zico'muz, Aykut'umuz için 17 yılda tattırdığı 6 şampiyonluk için kendisine teşekkür ederiz" sözleri ile başlarken, daha sonrasında Aziz Yıldırım hem istifaya çağrıldı hem de tekrardan başkanlığa aday olmaması istendi.

İşte taraftarların verdiği o tam sayfa ilan:

"Fenerbahçe Spor Kulübü, 17 yıldır Aziz Yıldırım tarafından yönetiliyor. İlk 10 yıl için, stadımız, Alex'imiz, Carlos'umuz, Löw'ümüz, Zico'muz, Aykut'umuz için, 17 yılda tattırdığı 6 şampiyonluk için kendisine teşekkür ederiz.

3 Temmuz sürecinde Fenerbahçemiz'e karşı oynanan çirkin oyunların karşısında dimdik duran büyük Fenerbahçe taraftarına, taraflı tarafsız bütün Türkiye hayranlık duyarken, ağır bir yükü omuzlarında taşıdığı için kendisine saygı da duyuyoruz. Bunu unutmayacağız.

Ama artık vakit geldi. Nefreti sevgiye, öfkeyi başarıya dönüştürme vakti geldi. Büyük Fenerbahçe'nin haklarını korumaya, yurtiçinde ve yurtdışında şampiyonluklara, zaferlere koşma vakti geldi. İçinde bulunduğumuz mali kriz ile dürüstçe yüzleşip, hayali değil gerçek adımlar atma vakti geldi.

Şanlı bir törenle, anlayışla ve iyi niyetle, ''rıza'' ile ayrılmanın vakti geldi. Daha fazla riske girmeden, her Fenerbahçeli'nin gönlünde hâlâ iyi bir anı varken, ''hoşçakal'' deme vakti geldi. Eğer siz de aynı fikirdeyseniz; Tıklayın. İmzayı atın."

İşte o ilan;

Aziz Yıldırım\'ı İstifadan Döndüren İlan
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'ı İstifadan Döndüren İlan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • 1907 feneVbahçe: Kaç kez söyledik. Sen( aziz, )mahmut uslu, volkan ve emre gidin artık yaaa gidin. Allah aşkına gidin yeterrr 6 2 Yanıtla
  • hakan: Ali şen başkan Fenerbahçe şampiyon... 4 2 Yanıtla
  • Hasan: Hep aynı hikaye..istifa edicektim ama taraftar istemedi.bizde yedik 5 0 Yanıtla
  • Ac: Bir FB li olarak sen olduğun sürece ben yokum. Ben sıradan biriyim, belki Benin olmamam senin için birşey ifade etmez. Ama ben kombine almayarak,mahallenin çocuklarını FB li yapmak için forma almayarak,Lig TV yi iptal ettirerek,birey olarak seni protesto edeceğim. Elimden ancak bukadarı gelir!! 2 2 Yanıtla
  • Lamborghini diablo : Fenerbahçe =Aziz baba kral kral king adamın dibi 3 1 Yanıtla
  • Cim Bom: Aziz başkan arkandayız 2 0 Yanıtla
  • Wtf: Hammm huuummm 2 0 Yanıtla
  • xpash: İlanı kendisi vermiştir kesin :D 2 0 Yanıtla
  • baboş: Aziz başkan herkese gidere devsm 1 0 Yanıtla
  • Müezzin: Keşke bu manşeti bir gün sonra atsaydın. Adam tam istifa ediyormuş:) azizin yalan ve dolanları devam ediyor 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement