Aziz Yıldırım Cezaevine Girecek - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Cezaevine Girecek

Aziz Yıldırım Cezaevine Girecek

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Şike Dosyası kapsamında aldığı ceza Yargıtay tarafından kesinleşen Aziz Yıldırım hakkında kararını verdi.

17.04.2014 10:57  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la ilgili kararını verdi. Başsavcılık, cezası onanan Aziz Yıldırım’ın yaptığı itirazı reddetti. Kararın ardından Aziz Yıldırım yeniden cezaevine girecek. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike davasında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptılırılmıştı. 1 yıl cezaevinde kalan Yıldırım, buna göre 2 yıl 2 ay daha hapis cezası yatacak.

İNFAZ SÜRECİ BAŞLAYACAK

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Şike Davası'nda itirazları reddetti. Başsavcılığın dosyayı İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesine göndermesinin ardından Aziz Yıldırım'ın infaz süreci başlayacak.

HAPİS CEZALARI ONANMIŞTI

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinin Aziz Yıldırım, Olgun Peker, Serdar Adalı, Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 85 sanık hakkındaki kararının temyiz incelemesini 17 Ocak'ta tamamlayan Yargıtay 5. Ceza Dairesi, Aziz Yıldırım ve Olgun Peker hakkında örgüt suçundan verilen hapis cezaları ile  Aziz Yıldırım'a birden fazla maçta şike yapma, teşvik primi ve rüşvet verme suçlarından verilen hapis cezalarını onamıştı.

SAVCILIK YAKALAMA KARARI ÇIKARACAK

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyaya yapılan itirazları yerinde görmeyerek, dosyayı İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesine gönderdi.Mahkeme, infaz işlemlerini tamamlayıp dosyayı İnfaz Savcılığına ulaştıracak. İnfaz Savcılığı,  Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu ceza alan sanıklar için infaz süresi hesaplayarak, gerekenler için yakalama kararı çıkaracak.

YENİDEN CEZAEVİNE GİRECEK

Böylece Aziz Yıldırım'ın infaz süreci başlamış olacak. Yaklaşık 1 yıl cezaevinde kalan Yıldırım, cezasının geri kalanını da çekecek. Kararın ardından Aziz Yıldırım yeniden cezaevine girecek. Bir yıl cezaevinde kalan Yıldırım, 2 yıl daha hapis yatacak. Başsavcılığın kararıyla birlikte Aziz Yıldırım'ın başkanlığı da düşecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Cezaevine Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Cuvaldız: Ceza Evinden Cıktıktan Sonra, Bir Havalar, Bir Şekiller, Bir Tafralar, Kibirlenme Başkanım Senden Büyük ALLAH Var.! 14 24 Yanıtla
  • ferit: adeletin kestiği papmak acımaması lazım ibrete alem olsun temiz futbol istiyorus 22 11 Yanıtla
  • MURAT: SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ NEZAMAN GİRECEK. GİRSİNDE Bİ RAHATLAYALIM. 16 15 Yanıtla
  • tc: FENERBAHÇE CUMHURİYETİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR . TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR DIR .. !! 18 12 Yanıtla
  • recep: yargıday dediki!!hadi git işine..şike yaptın cezanı çek.TFF. İSTİFA ET..BU SON TANGO... 18 8 Yanıtla
  • ALI YOL: BÜTÜN HIRSIZLAR ICERI GIRMELI, HIRSIZIN BEYINSIZLER TARAFINDAN BASTACI EDILDIGI ÜLKEDE YASIYORUZ VE ARTIK UTANIYORUZ 25 1 Yanıtla
  • Ergin: ADALET TOPALDIR AGIR AGIR İLERLER AMA GİDECEGİ YERE MUHAKKAK VARIR... SAYIN AZİZE HANIMA ELVEDA DEYİN BAKİM SİZİ GİDİ ÖZELEŞTİRİ YAPMAYI BECEREMEYEN,, HAFIZASI SADECE fenevbahçe DEN OLUŞAN BAŞKA BİŞE BİLMEYEN,, İLERİCİ OLMAYAN,, HERŞEYİ PARA ZANNEDEN,, ALIN TERİNİN ÖNEMİNİ BİLMEYEN,, KENDİNİ BÜYÜK BİR TOPLULUK ZANNEDEN FAKAT ALAYINIZIN 5 PARA ETMEDİĞİ MAHLUKATLARRRRRRRRRRRRRR... İŞİNİZEEEE BAKINN .... 14 10 Yanıtla
  • ferit: trobzona trobzonluya derhal hakkettikleri kupalarının verilmesi gerekir ama neden verilmiyor anlamış değilim diyecem ama türkiye anlamadı ki ben anlayım nasıl bir mantık tır ya bu yasal kurumlar şike var diyorlar belgelerle kanıtlanıyor çıldırmamak içten değil 11 10 Yanıtla
  • KÖYLÜ: AZİZ YILDIRIMI ZERRE KADAR SEVMEM ELİMDEN GELSE BİR TAS YARIM BARDAK SUDA BOĞARIM AMA ANLAYAMADIĞIM ....ŞİKE TEK TARAFLIMI YAPILDI KİME ŞİKE VERDİ MUHATAP KİM ONA CEZA YOK MU BANA BİRAZ KAZAN DİBİN KARA GİBİ GELDİ 16 4 Yanıtla
  • B.M: Galatasaraylı olarak bu karara çok üzüldüm...Sponsorumuzu kaybettik :( 14 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.


Advertisement