Aziz Yıldırım: Çekerseniz Döverim - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Çekerseniz Döverim

Aziz Yıldırım: Çekerseniz Döverim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir mekan çıkışı görüntü almak isteyen basın mensuplarını tehdit etti.

25.04.2014 07:55  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, restoran çıkışında görüntülenince sinirlerine hakim olamadı.

ARKADAŞLARIYLA NUSRET'TE YEMEK YEDİ

Milliyet'te yer alan habere göre; İnfaz süreci başlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım önceki gün arkadaşlarıyla Etiler Nusret'te yemek yedi. Akşam saatlerinde geldiği mekandan gece yarısından sonra ayrılan başkanın keyfi oldukça yerindeydi. Restoran çıkışında art arda patlayan flaşlar üzerine sinirlenen Yıldırım, basın mensuplarına çıkıştı.

"ÇEKERSENİZ DÖVERİM"

"Özel hayatımla haber olmak istemiyorum. Çekmeyeceksiniz!" diye gazetecilere isyan eden başkan, muhabirlerin görüntü alması üzerine adeta çılgına döndü. Ses tonunu yükselten F.Bahçe'nin 1 numarası "Bundan sonra çekmeyeceksiniz. İnerim arabadan döverim de küfür de ederim. İlla küfür mü etmemi istiyorsunuz?" şeklinde tehditler savurdu.


 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Çekerseniz Döverim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • huduni: Atsınlar seni 2 sene içeri de kafayı dinle biraz... 25 22 Yanıtla
  • Rasim: Fenerbahçemizi ve Büyük Başkanımızı sadece aşağılayıcı, incitici gibi sözcükler kullananlar istedikleri yerlerine kına yakabilirler. Türkiyede sadece iki renk Kırmızı Beyaz ve Sarı Lacivert büyüksünüz... 11 23 Yanıtla
  • KENAN: çekmeyin sizde. sizineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee adamın özel hayatından.sonra da artist artist haber yapmayın 13 13 Yanıtla
  • murat: adamı resmen taciz ediyorlar foto çektikleri bir şey değil birde aziz bey içerde ne yapacaksınız;alışkın olduğunuzdan artık zor gelmez sanırım gibi cümlelerle adamın sinirleriyle oynuyorlar sırf haber yapabilmek için amaçlarınada ulaşmışlar istedikleri haberi almışlar. 10 13 Yanıtla
  • Yusuf Solak: Ülkenin gündemi zaten yeteri kadar magazinle dolu. Milletin kafasını bu tür şeylerle mesgul eden basın mensuplarının ülkenin bu noktaya gelmesinde de katkıları çok büyük. Yazık oluyor bu ülkeye. Başta medya olmak üzere siyaset,yargı,emniyet,sanayici kısaca herkes aklını başına toplamalı. 9 3 Yanıtla
  • vdt: yaa bırakın bır kendı halıne reklam la burlara geldı bakın bakalım nasıl arayıp çekıp deyecek e.buyuk brç gibi çekme bırak magdurum felsefecılerı bırıde koltukta aynı takım kafa aynı beklenır... 10 1 Yanıtla
  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları yarın yapılacak
    14:24 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları yarın yapılacak

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Bilecik'te yapılacak. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi ve katılımcılar organizasyon hakkında bilgilendirildi. Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yarışların gerçekleştirileceği parkurun 25 günde oluşturulduğunu belirtti. Türkiye'deki 12. enduro alanı olan parkurun kalıcı bir etkinlik alanı olarak kullanılması hedefleniyor. Yarışlara 195 kayıt yapıldı ve bu, son yılların rekor sayısı olarak kaydedildi.

  • Siirt'te Turizm Haftası'nda yamaç paraşütü heyecanı yaşandı
    14:18 Siirt'te Turizm Haftası'nda yamaç paraşütü heyecanı yaşandı

    Siirt'te Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Botan Vadisi Milli Parkı'nda yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi. Siirt Gençlik ve Spor Kulübü pilotları ve Erasmus Değişim Programı kapsamında gelen gençlerin katıldığı etkinlikte, pilotlar yamaçtan havalanarak hedefe inmeye çalıştı. Siirt'in doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, pilotlar ve doğaseverler bir araya geldi.

  • MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Başladı
    14:15 MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Başladı

    Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen MOTUL 2024 Türkiye Karting Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde start aldı. Batı Kurumsal Karting Yarışı adıyla düzenlenen organizasyonda, 6-9 yaş micro, 7-12 yaş mini, 12-15 yaş arası junior, 14 yaş üzeri senior ve 30 yaş üzeri master kategorilerindeki ilk yarışlar gerçekleştiriliyor. Yarışlar yarın da devam edecek ve etkinlik ödül töreniyle sona erecek.

  • Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti
    14:13 Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti

    Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti. Demirbaş, kulüp antrenörleri ve sporcuları kabul ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Demirbaş, sporculara her zaman destek olacaklarını belirtti ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit ise, Demirbaş'a verdiği destek için teşekkür etti.

  • Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri verildi
    14:10 Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri verildi

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında Karaköy Ortaokulu şampiyon oldu. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan, gençlerin sporla iç içe olmalarının önemine vurgu yaparak öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

  • Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:01 Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın gerçekleştirilecek Dünya Yürüyüş Şampiyonası öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, eski sporcu Robert Korzeniowsk ve milli atletler katıldı. Şampiyona, 52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek ve olimpiyat kotaları dağıtacak en büyük organizasyon olacak.

  • 23 Nisan'da Büyük Coşku: 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği
    13:57 23 Nisan'da Büyük Coşku: 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği

    Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği'nde yüzlerce çocuk coşkuyla mücadele etti. Organizasyonlarda çocuklara branşa özgü hediyeler verildi.

  • Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi
    13:43 Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi

    Kepez Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecek Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası'nın basın toplantısı Antalya'da yapıldı. Şampiyonaya 52 ülkeden 431 sporcu katılacak.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    13:42 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında Antalya-Antalya etabıyla başlayacak. 8 etaplık yarış, 28 Nisan'da İstanbul'da sona erecek. 14 ülkeden 25 takım ve 175 bisikletçi yarışacak. Organizasyon, Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini dünya bisiklet takımlarına tanıtacak.


Advertisement