Azgın Sularda Can Pazarı! Yaşlı Çift Ölümden Döndü - Son Dakika
Dünya

Azgın Sularda Can Pazarı! Yaşlı Çift Ölümden Döndü

Fransa'nın Brittany yarımadasında büyük dalgaların neredeyse yuttuğu yaşlı çiftin can pazarı kameralara yansıdı. Yaşlı çifti dalgalardan gözüpek bir turist kurtardı.

10.02.2016 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın kuzeybatı ucundaki Brittany yarımadasında, fırtınalı bir günde denizi izlemeye gelen yaşlı çift, büyük bir talihsizlikle kapıldıkları azgın sularda ölüm kalım mücadelesi verdi. Emekli çifti, Paris'ten bölgeyi gezmeye gelen gözüpek bir turist kurtardı.

CAN PAZARINDAN KAHRAMAN OLARAK ÇIKTI

Fransa'nın Atlantik kıyısındaki Brittany bölgesinde bulunan Porsguen sahilini gezmeye gelen Parisli Olivier Lou, az sonra yaşanacak can pazarından kahraman olarak çıkacağından habersiz bir şekilde denizi izliyor ve kim olduğu öğrenilemeyen bir kişi de onu arka taraftaki kayalıklardan videoya kaydediyordu.

DALGA ADAMI SÜRÜKLEDİ, KARISI PEŞİNDEN KOŞTU

Bir süre orada durduktan sonra dalgaların yaklaştığını gören Lou geri dönerken, yaşlı bir çift de denizi izlemek üzere kıyıya doğru ilerliyordu.

Bu sırada gelen büyük bir dalga, önce 75 yaşındaki adamı yere düşürüp sürüklemeye başladı. 76 yaşındaki karısı ise çığlıklar atarak kocasını kurtarabilmek için onun peşinden koştu ama o da denize doğru sürüklendi. Tam bu sırada Olivier Lou devreye girdi ve gözünü kırpmadan her ikisini de kurtarmak için dalgaların arasına daldı.

Hastaneye kaldırılan yaşlı çiftin de, kahraman kurtarıcılarının da durumunun iyi olduğu bildirildi.

Azgın Sularda Can Pazarı! Yaşlı Çift Ölümden Döndü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Azgın Sularda Can Pazarı! Yaşlı Çift Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi
    20:37 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, programda ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, kurumun vakıf kültürü ve geleneği gereği iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahip olduğunu belirtti. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • İran Lideri Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi Heyetiyle Görüştü
    19:57 İran Lideri Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi Heyetiyle Görüştü

    İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahhale ve beraberindeki heyet ile Tahran'da bir araya geldi. Görüşmede, Gazze'deki durum ve Siyonist rejimin saldırıları ele alındı. Nahhale, Gazze halkının direniş güçleriyle birlikte ABD ve İsrail'in planlarını boşa çıkardığını vurguladı.


Advertisement