Azadi Hareketi, Sırrı Süreyya Önder'i Kınadı - Son Dakika
Yerel

Azadi Hareketi, Sırrı Süreyya Önder'i Kınadı

Azadi Hareketi, Sırrı Süreyya Önder\'i Kınadı

Azadi Hareketi Kahta Temsilciliği, Müslümanların inancına hakaret eden LGBT'li bir grubun Taksim'de yaptıkları yürüyüşüne destek veren HDP Milletvekili Önder'i kınadı.

04.07.2015 14:45  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azadi Hareketi Kahta Temsilciliği, Müslümanların inancına hakaret eden LGBT'li bir grubun Taksim'de yaptıkları yürüyüşüne destek veren HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i kınadı.

Azadi Hareketi Kahta Temsilcisi Kerim Bozan, basın açıklaması yaparak, yürüyüş onursuzca olduğunu dile getirdi. Azadi Hareketi Kahta Temsilcisi Bozan, "Azadi Hareketi Kahta Temsiciliği olarak LGBT'li bir grubun Taksim'de yaptıkları yürüyüşü Müslümanların inancına hakaret olarak kabul ettiğimizi belirterek bu onursuz yürüyüşe destek veren Adıyamanlı HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i kınıyoruz.

Yürüyüş Müslümanların inancına yapılan iğrenç bir harekettir. Azadi Hareketi Kahta Temsilciği olarak Müslüman bir ülkede Ramazan ayında İslam'a ve Müslümanlara yapılan bu çirkin saldırıları asla kabul etmeyeceğiz. İstanbul'da LGBT'liler tarafından düzenlenen sözde onur gününü kutlama adına yapılan çirkin bir yürüyüşe şahit olduk. Edep, ahlak ve değerlerden yoksun olanların yaptıkları yürüyüş ve buna destek veren HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i utançla izledik. Bu onursuz yürüyüşü destekleyenler yapılan bu ahlaksızların ortağıdır.

Sözde onur yürüyüşünde açtıkları pankartlarla İslam'a ve Müslümanlara hakaret edildi. Adeta Müslümanları cephe alarak bir kaos ortamı yaşatılmak istendi. Biz Müslümanlar olarak asla şiddete bulaşmayacağız. Lakin bu çirkin saldırının hesabını hukuki çerçevede tüm haklarımızı kullanarak olayın takipçisi olacağız. Haya ve edepten yoksun olan toplum içine iğrenç görünen çıplaklıkla, hakaretlerle ve açtıkları ' Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olmaz' pankartı ile adeta İslam ve Müslümanlara savaş açmışlardır. Bu savaşın en önünde ne yazık ki HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i gördük. Adıyamanlılar olarak bu güne kadar kendisine vermiş olduğumuz değer ve vekaletimizi geri çekiyoruz. Artık Önder safını belirterek kendisine yakışanı yapmıştır.

HDP bu konuda sessiz kalırsa kendilerine destek vermiş olan tüm Müslümanlara ihanet etmiş sayılır. Umuyoruz ki bu çirkin olay tekrar yaşanmaz. Umuyoruz ki sözde onur yürüyüşü yapan onursuz insanlar bir daha Müslümanların mukaddesatlarına saldırma gibi bir şuursuz eylemi tekrarlamazlar. Kimse cami duvarına işeyerek Müslümanların sabrını zorlamasın. HDP halktan derhal özür dilemeli" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azadi Hareketi, Sırrı Süreyya Önder'i Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement