Ayvalıkgücü Belediyespor'da Yıldız Kızlar 3. Kez İl Şampiyonu - Son Dakika
Yerel

Ayvalıkgücü Belediyespor'da Yıldız Kızlar 3. Kez İl Şampiyonu

Ayvalıkgücü Belediyespor\'da Yıldız Kızlar 3. Kez İl Şampiyonu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalıkgücü Belediyespor Yıldız Kız Voleybol takımı üst üste 3. kez Balıkesir İl Şampiyonu olmayı başararak bir rekora imza attı.

05.04.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalıkgücü Belediyespor Yıldız Kız Voleybol takımı üst üste 3. kez Balıkesir İl Şampiyonu olmayı başararak bir rekora imza attı.

Ayvalıkgücü Belediyespor, voleybolda geçtiğimiz yılda da tüm kategoriler de küçük, yıldız ve gençlerde il birincisi, bölge birincisi olarak Türkiye genelinde adından sıkça söz ettirirken, Yıldız Kıla Voleybol takımı da Türkiye finaline kalarak, Balıkesir tarihinde bir ilki gerçekleştirmişti.

Bu sezon voleybolda, Küçükler Ligini 3. sırada tamamlayan Ayvalıkgücü Belediyespor, Gençler Liginde de en yakın rakibine 7 puan fark atarak il şampiyonu oldu.

Yıldızlar Liginde de bu yıl A Grubunda yer alan kırmızı-beyazlılar, bu guruptan da en yakın rakibine 9 puan fark atarak gruptan birinci çıkmayı başardı.

Yarı final karşılaşmasında, Susurluk Gençlerbirliği takımını ardından da finalde de Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yenerek üst üste 3. kez Balıkesir İl Şampiyonluğunu elde eden Ayvalıkgücü Belediyespor Yıldız Kız Voleybol takımı, Türkiye Şampiyonası Bölge karşılaşmaları için 16 Nisan'da Eskişehir e gitmeye hak kazandı.

Elif, Simge, İrem, Sanem, Selcan, Yerde, Kezban, Berka, Tuğba, Buse, Ilgın, Buse Öncü ve Doğa gibi başarılı sporculardan oluşan takımın Antrenörü Sedat Oğuz ile yardımcısı Fatma Müsait ise; amaçlarının Türkiye finallerinde mutlak başarı olduğunu kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıkgücü Belediyespor'da Yıldız Kızlar 3. Kez İl Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement