Ayso Üyeleri Arkeoloji Müzesi ve Afrodisias'ı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Ayso Üyeleri Arkeoloji Müzesi ve Afrodisias'ı Gezdi

Ayso Üyeleri Arkeoloji Müzesi ve Afrodisias\'ı Gezdi

Aydın Sanayi Odası Meclis üyeleri, aileleriyle birlikte gerçekleştirdikleri kültür turu kapsamında Aydın Arkeoloji Müzesi ve Karacasu’daki Afrodisias Antik Kenti’ni ziyaret etti.

16.11.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Sanayi Odası Meclis üyeleri, aileleriyle birlikte gerçekleştirdikleri kültür turu kapsamında Aydın Arkeoloji Müzesi ve Karacasu'daki Afrodisias Antik Kenti'ni ziyaret etti.

Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, yaptığı açıklamada; "Aydın Arkeoloji Müzesi ve ilimizin antik dönemdeki en önemli şehirler arasında yer alan Afrodisias Antik Kenti ve müzesinin tanıtımına katkı sağlamak, ilimizdeki vatandaşların dikkatini ve ilgisini çekmek, meclis üyelerimiz ve aileleri ile bu yerleri daha yakından tanımak için böyle bir gezi tertipledik. İlimizde antik dönemden kalan ve mitoloji ile zenginleşen ve Dünyada eşi ve benzeri olmayan kültür varlıklarımız var. Özellikle tüm vatandaşlarımızı, ilimizde bulunan 19 ören yeri ve müzeyi ziyaret ederek hem tanıtımına hem de gelişmesine katkı vermeye davet ediyorum. Ziyaretimizde bazı katılımcılarımız ilk defa, bazıları birden fazla ziyaret etmelerine rağmen aynı hayranlık ve beğeni ile tepki verdiklerini gördüm. Yerel anlamda bu değerlerimize ne kadar sahip çıkar ve ziyaret edersek buralardaki imkanların da o derece gelişmesine katkı veririz. Tüm ilgililerin bu yerlerimizin özellikle internet sayfalarından takip ederek faaliyetlerine katılmalarını tavsiye ediyorum. Gezimize katılan meclis üyelerimiz ve ailelerine, gezilerimizde bize eşlik ederek, bu değerlerimizi daha yakından tanımamızı sağlayan Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü Yılmaz Akkan'a teşekkür ederim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayso Üyeleri Arkeoloji Müzesi ve Afrodisias'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement