Ayşe Kökçü Ve Cihat Tamer Yıllar Sonra Aynı Dizide Buluştu! - Son Dakika
Güncel

Ayşe Kökçü Ve Cihat Tamer Yıllar Sonra Aynı Dizide Buluştu!

25 yıl önce 'Bizimkiler'le başlayan dostluk yıllar sonra 'Ne Münasebet' ile devam ediyor!

10.07.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta oyuncu Ayşe Kökçü ve Cihat Tamer 'Ne Münasebet' adlı dizi ile sevenleriyle buluştu. 25 yıl önce 'Bizimkiler' dizisinin setinde başlayan dostluk 'Talih Kuşu' adlı dizi ile devam ettikten sonra iki duayen sanatçının yolu bu kez "Ne Münasebet'in setinde kesişti.

Ayşe Kökçü: Cihat Tamer ile çalışmak çok keyifli!

Ayşe Kökçü "Dostluğumuz 25 yıl önce Bizimkiler'in setinde başladı, 8 yıl önce 'Talih Kuşu' adlı dizide rol almıştık, şimdi ise 'Ne Münasebet' adlı dizide karı-kocayı oynuyoruz" dedi. Cihat Tamer'e övgüler yağdıran Kökçü; "Cihat benim uzun yıllardır tanıdığım ve birlikte birçok projede yer aldığım bir arkadaşım. Onunla çalışmak çok keyiflidir, sanırım o da benim için aynı şeyleri düşünür." dedi.

'Ne Münasebet' adlı dizide, Mualla adlı oğluna düşkün bir anneyi canlandıran Ayşe Kökçü, "Daha önce oynadığım 'Yalancı Yarim'de ki role çok benziyor. Romantik komedi tarzında güzel bir proje, konu olarak değişik. İnşallah seyirci çok sevecek" dedi. Sarp Levendoğlu'nun annesini oynayan Ayşe Kökçü, "Cihat Tamer ile bizim güzel bir duruşumuz var. İkimiz de, birbirimizle rahat partner oluruz. Onunla çalışmak çok keyifli. Yıllar önce 'Bizimkiler' dizisinin setinde başlayan dostluğumuz hiç eksilmedi, artarak hep sürdü." dedi.

Cihat Tamer "Ayşe ile çok güzel bir kontağımız vardır."

Hukuk Bürosu sahibi Hakkı Bilir'i canlandıran usta sanatçı Cihat Tamer ise "Senaryoyu okuduğum an rol hoşuma gitti çok beğendim. İlk bölümde vurulduğumu söyleyince senarist grubu "İlk bölümde ölmüyoruz değil mi?' dedim. 'Tabi ölmüyorsunuz' dediler gülerek. (gülüyor) Ayşe (Kökçü) ile de 25 sene önce Bizimkiler dizisinde beraberdik, o Şükrü'nün eşiydi, ben de Şükrü'nün ağabeyi Şevket'tim. Şimdi de burada benim eşim oldu. (gülüyor) Çok güzel bir kontağımız vardır kendisiyle, orada da vardı burada da devam ettiriyoruz." dedi.

Aile dizisi..

"Hırs, entikalar da olsa filmde bu bir aile dizisi" diyen sanatçı Cihat Tamer ; "Anadolu'dan gelmişler, çok çalışmışlar, belirli bir yere ulaşmışlar. Hakkı hukuk bürosunu çok üst seviyeye getirmiş. Şimdi de varis arıyor, yerine oğlunu getirmek istiyor. Fakat oğlunun savrukluğu, umursamazlığı onu başkasına yönlendiriyor. Aslında vekaleti başkasına vermekle, oğlunu da hırslandırıp çalışmasını sağlamak istiyor. Hakkı Bilir vurulunca tabi, oğlu iş başına geçmek istiyor ve olaylar gelişiyor." dedi.

İlk bölümü yayınlanan dizide, Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, İnan Ulaş Torun, Bahar Akça, Mert Yavuzcan, Ayşen Sezerel gibi ünlü isimler rol alıyor. Dizide Cihat Tamer hukuk bürosu sahibi tanınmış bir avukatı (Hakkı Bilir) canlandırırken, Ayşe Kökçü; hayatını eşine ve çocuğuna adamış Muazzez karakteriyle dikkat çekiyor. Dizide Sarp Levendoğlu, Cihat Tamer ve Ayşe Kökçü'nün yakışıklı ve çapkın oğlu Demir'i oynuyor. Güzel oyuncu Bahar Akça Avukat Ahu karakterini canlandırırken, Mert Yavuzcan'da Demir'in (Sarp Levendoğlu) en büyük rakibi ve düşmanını (Berkant Kunter) oynuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayşe Kökçü Ve Cihat Tamer Yıllar Sonra Aynı Dizide Buluştu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da kumar oynatan iş yeri sahibine adli işlem yapıldı
    11:39 Ankara'da kumar oynatan iş yeri sahibine adli işlem yapıldı

    Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Mamak ilçesindeki bir iş yerinde kumar oynandığını tespit etti. Yapılan operasyonda, şarj aleti görünümlü oyun makinesi ele geçirildi ve iş yeri yetkilisi hakkında adli işlem başlatıldı. Oyun makinesi ve içerisindeki para muhafaza altına alındı.

  • 12 Yaşındaki Nurullah Balcı, Trabzonspor Formasını Kalemle Çizip Giyiyor
    11:38 12 Yaşındaki Nurullah Balcı, Trabzonspor Formasını Kalemle Çizip Giyiyor

    Ağrı'nın Patnos ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Nurullah Balcı, Trabzonspor formasını, silinen logosunu kalemle çizip giymeye devam ediyor. Okulun tek Trabzonsporlu öğrencisi olan Balcı, Trabzonlu öğretmeni sayesinde bordo-mavili renklere gönül verdi. Giydiği bordo-mavili formasıyla ilçede zaman geçiren Balcı, aynı zamanda gönül verdiği takımının maçlarını merakla takip ediyor. Trabzonsporlu futbolcularla tanışmayı hayal eden Balcı, gelecek sezon şampiyon olacaklarına inanıyor.

  • Geleceğini çöpe atma dediler, tonlarca şişe topladılar
    11:36 Geleceğini çöpe atma dediler, tonlarca şişe topladılar

    Düzce'de üniversite öğrencilerinin konakladığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü yurtlarında başlatılan proje çerçevesinde 30 ton atık plastik şişe toplanılarak, geri dönüştürüldü.

  • Tosya'da mahsur kalan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
    11:33 Tosya'da mahsur kalan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

    Kastamonu'nun Tosya ilçesinde asırlık ağaca tırmanan yavru kedi, 2 gün boyunca mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kurtarılan kedi sağlık durumunda herhangi bir problem olmadığı tespit edildi.

  • CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen, Adalet Bakanlığı sınavında yaşanan mülakat skandalını belgeleriyle ortaya koydu
    11:30 CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen, Adalet Bakanlığı sınavında yaşanan mülakat skandalını belgeleriyle ortaya koydu

    CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'nda yaşanan mülakat skandalını belgeleriyle ortaya koydu. Öztürkmen'in ANKA Haber Ajansı ile paylaştığı belgelere göre, yazılı sınavda yüksek puan alan adayların mülakatta başarısız sayıldığı görülüyor. Öztürkmen, bu duruma tepki göstererek halkın aldatıldığını ifade etti.

  • Pakistan'da Şiddetli Yağışlar ve Yıldırımlar Yıkıma Neden Oldu
    11:29 Pakistan'da Şiddetli Yağışlar ve Yıldırımlar Yıkıma Neden Oldu

    Pakistan'ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinde yaşanan şiddetli yağışlar ve yıldırımlar sonucunda en az 87 kişi öldü, 82 kişi yaralandı.

  • Gemlik'te Yağmur İstinat Duvarını Çökertti
    11:29 Gemlik'te Yağmur İstinat Duvarını Çökertti

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde etkili yağmur istinat duvarının çökmesine neden oldu. Olayda 2 kişi yaralanırken, uçurumun kenarında kalan otomobiller vinç yardımıyla kurtarıldı. Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, olayın ardından gerekli önlemlerin alındığını ve zararın en kısa sürede giderileceğini belirtti.

  • Karamürsel Kaymakamı, Mahalle Muhtarıyla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    11:28 Karamürsel Kaymakamı, Mahalle Muhtarıyla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde seçilen mahalle muhtarıyla ilk toplantısını düzenledi. Toplantıda Canbaba, muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek, başarılar diledi. Ayrıca Canbaba, uyuşturucuyla mücadele ve yangınlara erken müdahale konularında önemli bilgiler paylaştı. Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve muhtarlar da katıldı.


Advertisement