Ayrım Gözetmeden Hizmet - Son Dakika
Yerel

Ayrım Gözetmeden Hizmet

Ayrım Gözetmeden Hizmet

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum’un her noktasına ayrım gözetmeden hizmet götürüyor.

30.04.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum'un her noktasına ayrım gözetmeden hizmet götürüyor. Büyükşehir Belediyesi hizmet sahasının şehrin tüm sınırlarını kapsamasıyla birlikte, altyapıdan ulaşıma tüm alanlarda ayrım gözetmeden hizmet üretiyor. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Tekman ve Karayazı ilçelerinde muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Sekmen, ilçelerin sorunlarının çözümü noktasında muhtarların taleplerini dinleyerek Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye yapacağı yatırımları anlattı.

Tekman İlçesi'ndeki toplantıya, Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Sarıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Sefil, muhtarlar ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Sekmen, ilçenin içme suyu ihalesinin yapıldığını ve 45 kilometre mesafeden içme suyu getirileceğinin müjdesini verdi. Başkalarının boş laflarına kanmamaları konusunda uyarıda bulunan Başkan Sekmen, " Boş lafları vaat edenlerin hiçbir hizmet yapmadığını görüyoruz. Biz Erzurum'da topyekun bir kalkınma amacı güdüyoruz. Tekman'ı, Karaçoban'ı, Hınıs'ı ve Karayazı'sı ile Erzurum'un bütün ilçelerinde hayata geçireceğimiz çok önemli alt ve üstyapı yatırımları planlıyoruz." dedi. Başkan Sekmen, baharın gelmesiyle birlikte hizmetlere hızlı bir şekilde başladıklarını ve bu yaz hizmet dönüşümünün süratli bir şekilde yapılacağını söyledi. Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Sekmen, ilçenin altyapısının yenileneceğini, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanları olan ve Büyükşehir'in sorumluluğunda olan noktaların en süratli ve en iyi şekilde yapılacağını söyledi.

Tekman Milli Eğitim Müdürü Suat Sefil de toplantıda yaptığı konuşmada, ilçedeki okulların Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılması ve eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Sekmen'e teşekkür etti.

Toplantının sonunda mahalle muhtarları Başkan Sekmen'e teşekkür ederek, "Şimdiye kadar muhtarlarla böyle toplantı yapılmamıştı, ilk kez siz yaptığınız için muhtarlar olarak size minnettarız." dediler.

KARAYAZI BAŞKAN SEKMEN'İ AĞIRLADI

Başkan Sekmen daha sonra muhtarlarla toplantı yapmak için Karayazı ilçesine geçti. Başkan Sekmen Karayazı İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanı Servet Tutkun, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçede görev yapan mahalle muhtarıyla toplantı yaparak mahallelerin sorunlarının çözümü noktasında muhtarların taleplerini dinledi.

Karayazı ilçesindeki toplantıda konuşan Başkan Sekmen, ayrım yapmadan Erzurum'un tüm ilçelerinin sorunlarını çözmek için çalıştıklarına vurgu yaparak, "Biz sorunları çözmeye geldik. Siz muhtarlarımızla her yıl 2 defa toplantı yapacağız, gelip sizleri dinleyeceğiz. Hangi mahallemiz ne istiyorsa yardımcı olacağız, eksiklikleriniz ne varsa tamamlayacağız. Öncelikle içme suyu, kanalizasyon ve yol sorunları üzerinde duruyoruz. Susuz, yolsuz, kanalizasyonsuz mahallemiz kalmayacak. Başka ne sorunlarınız ve talepleriniz varsa onları da dinleyerek, değerlendirip not alıyoruz." diye konuştu.

Toplantıda muhtarlar da tek tek söz alarak, taleplerini ayrıntılı olarak Başkan Sekmen'e ilettiler. Muhtarların dile getirdiği talepleri ilgili kurum yöneticileriyle değerlendirerek not alan Başkan Sekmen, acil olanlarının ivedilikle yapılması, diğer sorun ve isteklerinin de plan ve program dahilinde, sağlam ve kalıcı bir şekilde çözülmesi talimatı verdi.

Muhtarlar Başkan Sekmen'e, ilçelerine gelerek muhtarlarla toplantı yaptığı, sorunlarını ve taleplerini dinleyip, gerekli talimatları verdiği için teşekkür ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayrım Gözetmeden Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement