Anne-Kız Beğendiği Ünlüye Benzemek İçin Striptiz Yaparak Servet Kazandı - Son Dakika
Dünya

Anne-Kız Beğendiği Ünlüye Benzemek İçin Striptiz Yaparak Servet Kazandı

Birbirine benzemek için ellerinden geleni yapan anne ve kız, ev araba alınacak parayla, bıçak altına yattılar. Ama aslında amaçları birbirlerine benzemek değildi!

27.08.2015 12:41  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anasına bak kızını al sözünün hakkını veremediğini düşünen bir anne ve kızı öyle bir şey yaptılar ki, henüz dünyada örneği görülmedi. Birbirine benzemek için ellerinden geleni yapan anne ve kız, ev araba alınacak parayla, bıçak altına yattılar. Ama aslında amaçları birbirlerine benzemek değildi!

SADE BİR HAYAT SÜRÜYORLARDI

İngiltere'de yaşayan Georgina, 38 yaşında genç ve güzel bir anne olarak hayatını sürdürüyordu. News Dog'da yer alan habere göre, Georgia'nın şimdilerde 20 yaşında olan kızı Kayla, 17 yaşında hayatını değiştirecek bir karar aldı. Kayla'nın meslek tercihiyle ikisinin de görüntüsünü sonsuza kadar değiştirecek olaylar silsilesi başlamış oldu.

17 YAŞINDA STRİPTİZ BARDA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Kayla 17 yaşında bir striptiz kulübünde çalışmaya başladı. Hayatını dans ederek kazanan Kayla ve annesinin en büyük hayali ünlü model Katie Price'a (aşağıda) benzemekti.

DEĞİŞMEK İÇİN PARAYI DANS EDEREK KAZANDI

Kayla, annesiyle ortak hayaline ulaşabilmek için ihtiyacı olan parayı da, striptiz kulübünün müşterilerinden birinin ona adeta sponsor olmasıyla kazanma fırsatı buldu. Haftalık olarak Kayla'ya yüklü miktarda bahşiş bırakan müşteriden gelen paraları biriktiren anne ve kızı kısa sürede bir servet kazandılar. 38 yaşındaki Georgina konu hakkında; "Kızımın müşterisinin metresi olmasını umursamadım çünkü biz bir hayali yaşıyorduk." diyor.

ONLARCA ESTETİK YAPTIRDILAR

Aradan geçen sürede 63.000 dolar biriktirmeyi başaran Kayla, peşi sıra gelen botoks, gerdirme ve çeşitli operasyonlara annesiyle birlikte girdi ve Katie Price'a benzeme yolunda ilerledi. Ancak anne ve kızın elde ettiği sonuç son derece şaşırtıcı oldu. İkisi de Katie Price'a benzemeyi başaramamıştı ancak birbirlerine benzemeyi başarmışlardı. Georgia beyaz bir İngilizdi, Kayla ise siyah olan babası sebebiyle melez bir kızdı. Hayatları boyunca birbirlerine hiç benzemeyen anne ve kız, aynı anda Katie Price'a benzemeye çalışırken birbirlerine benzemeyi başarmışlardı!

Georgia geldikleri noktayla ilgili olarak şu yorumu yapıyor; "Yıllarca Kayla'nın benim kızım olduğuna kimse inanamıyordu. Ancak şimdi herkes bizi ikiz zannediyor. Hatta operasyonlar sayesinde Kayla'dan daha genç gözüktüğümü söyleyen bile oluyor. Fakat biz hala Katie Price'a benzemek istiyoruz. Kayla'nın müşterisi karısının ilişkilerini öğrenmesi sebebiyle artık operasyonlarımızı finanse edemiyoruz. Ancak Kayla yeni bir kaynak arayışında. Eninde sonunda Katie'ye benzeyeceğiz."

Anne-Kız Beğendiği Ünlüye Benzemek İçin Striptiz Yaparak Servet Kazandı

Son Dakika Dünya Anne-Kız Beğendiği Ünlüye Benzemek İçin Striptiz Yaparak Servet Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • hostest: Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır ikili ğeri zekalılar 30 0 Yanıtla
  • gul: Allah şaşırtmasın 27 0 Yanıtla
  • urfaloji: Anne orıspı kızı orıspıyoğlu orıspı 23 2 Yanıtla
  • cnn: Aceip hayvanlara benziysenn.. 24 0 Yanıtla
  • hostest: Evet benzemişler şebek maymununa 20 1 Yanıtla
  • !!!!: Şempanse bunlardan daha güzel. 21 0 Yanıtla
  • Anti PKK: Benzemeye çalıştıkları kadın original . Kendileri çin çakması gibi olmuş mu sanki? 18 2 Yanıtla
  • samsun 55: bülent ersoy bile bunlardan güzel... 19 0 Yanıtla
  • Gerçekci: Palyaçolara benzemisler eeeeee kusucam 18 0 Yanıtla
  • hayal peepeee: sen bunu haber yapıyon bizde bunu okuyoruz ya ne demeli bizlere bilemedim 13 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement