Aylar Önce Türkiye'de Çekilen Düğün Konvoyu Dünyada Olay Oldu! - Son Dakika
Dünya

Aylar Önce Türkiye'de Çekilen Düğün Konvoyu Dünyada Olay Oldu!

Sosyal medyada dünyanın dört bir tarafından insanların milyonlarca kez izlediği bu olay, sayısız kez tartışmalara neden oldu.

02.09.2015 15:08  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de İstanbul'da kaydedildiği aylar öncesi kaydedildiği anlaşılan bu görüntüler dünya da olay oldu.

HIZLA YAYILDI

Sosyal medyada dünyanın dört bir tarafından insanların milyonlarca kez izlediği bu olay, sayısız kez tartışmalara neden oldu. E5 karayolu trafiğini bir süreliğine kesen, düğün konvoyunda bulunan birbirinden lüks ve spor araçlardan bazıları çok daha tehlikeli hareketler yapmaya başladı.

TARTIŞMALARA YOL AÇTI

Gelin ile damadın etrafında defalarca dönerek drift yapan bir araç sürücüsü ile konvoyda bulunanlardan büyük alkış aldı. Videoyu izleyenlerin büyük bir kısmı böyle bir yol kesmeye karşı çıkarken, bazı kesimler ise evlenmiş çiftlere bu en mutlu günlerinde diğer sürücülerin bir iki dakika müsamaha gösterebilecekleri ifade etti.

Aylar Önce Türkiye\'de Çekilen Düğün Konvoyu Dünyada Olay Oldu!

Son Dakika Dünya Aylar Önce Türkiye'de Çekilen Düğün Konvoyu Dünyada Olay Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (79)

  • seyfi: Damat tazeyi yemeden ölecek aptal bunlar 148 1 Yanıtla
  • ERBAA: YASIM 45 YEMİN OLSUN,HAYATIMDA GORDUGUM EN İYİ PARTİ ...AKP ..DİR..ÇÜNKÜ 80 YILDA YAPİLMİYANLARİ 10 YILDA YAPTI.. NELER YAPTI NELER ,SAYMAKLA BİTMEZ...SOL PARTİLERİN DİKİLİ BİR AĞACI BİLE YOK... SOLDAN UZAK DUR VATANDAŞ... SOL UĞURSUZDUR,CENABETDİR,BEYNAMAZDİR,HAİNDİR,SARAPCİDİR,ESRARCİDİR..İSLAM DÜŞMANIDIR.... HAİN SEVİCİDİR... 24 30 Yanıtla
  • ailecek kalkınma: nerede gereksiz iş var orada biz varız 50 0 Yanıtla
  • 1000 göl: bi tane şahin olsa içlerinde yüz tane polis gelirdi 40 3 Yanıtla
  • 065: Sabahlara kadar yer içer eğlenirler dünya onlar için bundan ibaret ama bilmezlerki her nefis ölümü tadacaktır her kesin gideceği yer 1.5 metre kare kör karanlık bir çukur 31 5 Yanıtla Vah vah: Ne yani zenginde mi olmayalım :) 5 3
  • Tc Cumhuriyeti: KAHROLSUN KATİL AKP VE MHP TERÖRİSTLERİ. 8 27 Yanıtla
  • Atmaca: Eger zenginsen bu memlekette trafiği de kapatirsin cevreyide rahatsiz edersin adamda oldurursun askere de gitmezsin kimse sana dur diyemez ha olurda polisin biri cikipta derse amirleri en adi suc isleyen memura dahi yapmadiklarini yaparlar bizim kanun kitaplarinin cek defterlerinden bir farki yok eski insanlarin hatrina bu devlet ayakta onlarin yaptigi guzel seyler hurmetine yoksa bu kadar yapilan hainlige adaletsizlige birgun bile ayakta durmazdi bu memleket. 28 1 Yanıtla
  • Kelkitli: Görgüsüz ayı oğlu ayılar 27 0 Yanıtla
  • Çok merak ediyorum: Amaç ne 23 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı
    09:59 İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı

    İran'ın İsfahan eyaletinde meydana gelen patlama sesi, hava savunma sisteminin tanımlanamayan bir cisme ateş açması sonucu gerçekleşti. İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, saldırının hiçbir hasara yol açmadığını belirtti. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian ise saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu ve İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı.

  • Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor
    09:37 Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor

    Gazze'de, Ukrayna'dakinden daha çok enkaz olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler, savaşın altıncı ayında, patlamamış mühimmatı temizlemek için daha fazla fon arıyor.

  • İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var
    09:35 İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var

    İsrail'in İran'a başlattığı saldırı sonrasında İran'ın cevabının ne olacağı merak ediliyordu. İranlı yetkili, yaptığı açıklamada İran'ın, İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planı olmadığını söyledi.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.


Advertisement