Aylan, İsveçli Bakanı Ağlattı: Açın Şu Kapıları - Son Dakika
Dünya

Aylan, İsveçli Bakanı Ağlattı: Açın Şu Kapıları

Margot Wallström, Yunanistan'a kaçak yollardan gitmeye çalışırken botlarının batması sonucu boğularak ölen küçük Aylan'ın fotoğrafı hakkında yorum yaparken ağladı.

04.09.2015 01:45  Güncelleme: 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström, önceki gün Yunanistan'a kaçak yollardan gitmeye çalışırken botlarının batması sonucu boğularak ölen küçük Aylan'ın fotoğrafı hakkında yorum yaparken ağladı.

"ÜZGÜN VE ÖFKELİYİM"

İsveç devlet televizyonunda yayınlanan haber programı "Aktüel"e konuk olan Wallström, Bodrum'dan umuda yolculuk için çıktıkları yolculukta botlarının batması sonrası hayatını kaybeden küçük Aylan'ın cansız bedeninin fotoğrafı hakkında değerlendirmede bulunduğu sırada ağlamaya başlayarak, "konudan dolayı çok üzgün ve öfkeli" olduğunu söyledi.

"ETKİLENMEMEK ELDE DEĞİL"

"Bu resme bakınca etkilenmemek ve üzülmemek elde değil" diyen Wallström, Avrupa ülkelerine göç sorunu ile ilgili olarak "acil eylem" çağrısında bulundu.

"AÇIN KAPILARI"

Almanya ve İsveç'in en çok Suriyeli sığınmacıyı kabul eden ülkeler arasında olduğunu kaydeden Wallström, diğer Avrupa ülkelerini de inisiyatif alarak sığınmacılara kapılarını açmasını istedi. İsveçlilerin sığınmacıları bağrına basacağına emin olduğunu belirten Wallström, "hepimiz insanız" dedi.


Aylan, İsveçli Bakanı Ağlattı: Açın Şu Kapıları
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Aylan, İsveçli Bakanı Ağlattı: Açın Şu Kapıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (75)

  • ERBAA: UYANIK OL EY ANADOLU HALKI.... NEDEN HERKES AKP VE RECEP TAYİP ERDOĞAN A SALDİRİYOR..ÇÜNKÜ VATANİMİZ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPİYORDA ONDAN..KENDİ TANKİMİZ,HELİKOPTERİMİZ,SAVAŞ GEMİMİZ,İHA LAR,UYDULAR....HEP KENDİMİZ YAPIYORUZ...BAŞ ORTUSUNU UNUTMA,KORKMADAN CAMİYE GİDEBİLİYORUZ...İMF YE BORCU BU HÜKÜMET BİTİRDİ.DİK DURAN TÜRKİYE VAR ARTIK... BU İÇ VE DIŞ DUSMANLARİN ZORUNA GİDİYOR....İNADİNA AKP...VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİ SEVEN ....AKP YE GELİR... 74 61 Yanıtla ERBAA: Hain SOLCU yaşar... ZORUNA GİTMESİN gerçekler ACİTİR... 1 2 Onur şeref: ALLAHIM NE BÜYÜKSÜN .ERBAA KONUŞTUKÇA .İNSANLARDA GERÇEKLERİ VE DOĞRULARI BENİM GİBİ BİR ÇOK YORUMCUDAN ÖĞRENME FIRSATI BULUYOR...SEN YAZ ERBAA ..BENDE BİLDİĞIM DOĞRULARI ANLATAYIM HEMDE SİTELERE YÖNELTEREK ..TAM TAMINA DOĞRULARI GÖSTEREREK ..HADİ KOÇUM ...BEKLİYORUM 2 0 Onur şeref: Erbaa başörtüsü yasası taaaaaaaaaa 20008 .de CHP .ÖNERGESİ İLE ÇİKAN BİR YASADIR .İSTEDİĞİN SİTEYE GİR BAK ......ALLAH İNSANI BU ERBAA BEYNİ İLE DÜNYAYA GETİRMESİN ...ANLAMIYOR ..ÇÜNKÜ BEYNİ ..CÜCÜK 1 1 dayın: Tankını helikopterini yapacak ama arabasını yapamayacak.enteresan.Bentank görmedim.GÖREN SÖYLESİN.Hel,kopter benim bildiğim italyan helikopteri Türkiyede monte ediliyor.Tank almanya motor vermediği için Kaldı.Geminin dış kabortasını yapıyoruz.Tüm süstemler dışardan.Başımızı örttük kıçımızı açtık.Senin gibilerde bunu yedi.Sen devam et eski cüneyt filmlerini seyretmeye.Şimdiye kadar camiye gideni kim engellemişte bunlar serbest bırakmış bilmiyorum. 2 0 mersinli 33: malmısın sen ımf ye borç bitti ama ülkede satılmadık tek bi kaynak bıraktılarmı acıyorum size 2 0
  • BETER : BU HALE SOKANLARIN ALLAH BELASINI VERSIN ŞEYTAN ESAT VE BURADAKI CHP ZIHNIYET 31 18 Yanıtla ERBAA LI BUNADA YORUM YAZ: Rte sorumlu.başta o var.mallık yapma 3 0 Onur şeref: Lan salak .chp mi bu savaşı körükledi ..ulan bu bizim ülkedenmi bukadar beyinsiz türüyor ..dünyanın en ücra ulkesi bile neyin ne olduğunu biliyorken ...salağın biri .çıkmış .chp diyor yaaaa ... lan sen uzaydanmı düştün ...ezik kuzu 1 1
  • rıza: Erdoğan nı sevmeyen kesin vatan ğayınıdır, 6 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var
    03:15 İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var

    Gazze'yi kan gölüne çevirip binlerce Filistinliyi katleden İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı. Savaş uçakları Halep'teki uluslararası havalimanı ile Sefire ilçesindeki savunma fabrikalarını vurdu. Saldırıda 36 Suriye askeri hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement