Aykut Kocaman'ın Çılgın Fenerbahçe Planı - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman'ın Çılgın Fenerbahçe Planı

Torku Konyaspor'un yeni hocası Aykut Kocaman, Fenerbahçe'deki 5 eski öğrencisinin transferi için talimat verdi.

01.11.2014 15:02  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor'un başına geçen Teknik Direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de birlikte eski öğrencilerine talip oldu.

5 FUTBOLCUYA HABER GÖNDERDİ

Kocaman, ilk etapta henüz bir takıma imza atmayan stoper Joseph Yobo'ya, kendisi ile sezon sonuna kadar çalışmak istediği bilgisini gönderdi. Aykut Kocaman, bonservisi elinde bulunan Cristian'a da haber gönderdi ama bu oyuncunun taliplerinin olduğunu öğrendi. Reto Ziegler'e de eğer ocak ayına kadar sabrederse kendisine 1.5 yıllık sözleşme önereceği haberini uçurdu. Aykut Kocaman ayrıca, Adana Demirspor'da oynayan Beykan ile Samsunspor forması giyen Recep Niyaz'a da kendileriyle Konya'da çalışmak istediği mesajını gönderdi.

CAMİAYI HEYECANLANDIRDI

Tüm bu gelişmeler Konyaspor camiasında heyecanla karşılanırken, transferlerde nasıl sonuç alınacağı merak ediliyor.

KOCAMAN'IN OLMAZSA OLMAZ ÜÇLÜSÜ

Fenerbahçe'de çalıştığı dönemde özellikle genç futbolculara şans vermesiyle tanınan Aykut Kocaman, Recep Niyaz ve Beykan'ı Torku Konyaspor'da görmeyi çok istediği belirtilirken Yobo'nun mutlaka transfer edilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

Aykut Kocaman\'ın Çılgın Fenerbahçe Planı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aykut Kocaman'ın Çılgın Fenerbahçe Planı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • uzlett: neden bursa gibi konya da şampiyon olmasınki :) kulağa hoş geliyor. . . 22 3 Yanıtla
  • sermet: helal aykut kocamana 18 0 Yanıtla
  • erman önbaşaran: çok bile 2 7 Yanıtla
  • güray yağcı: Konya da adam mı kalmadı nerde ülkenin altyapısı birde taraftarı heyacanlandırdı falan heberler sanki Ronaldo yu alıyor 0 6 Yanıtla
  • Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu
    12:14 Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu

    Tekirdağ'da düzenlenen Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'daki Taşoluk Fatih Ortaokulu öğrencileri takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Bu büyük başarı, okul ve şehirde büyük bir gurur yaşattı. Sporcuların azmi ve disiplinli çalışmaları bu zaferde önemli bir rol oynadı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak
    12:12 Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Beşiktaş, son 5 maçta galibiyet alamadı ve 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

  • Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı
    12:08 Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı

    Elazığ Hipodromunda düzenlenen yılın en önemli mücadelelerinden biri olan Elazığ Belediye Başkanlığı koşusunu Hasoğlum isimli safkan at kazandı. Koşuda Hasoğlum, 1.50.51'lik bitiriş derecesiyle galibiyete ulaştı.

  • Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı: Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ülke tanıtımı için büyük bir organizasyon
    11:58 Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı: Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ülke tanıtımı için büyük bir organizasyon

    Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 21-28 Nisan'da 59'uncusu düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ülke tanıtımı için büyük bir organizasyon olduğunu vurguladı.

  • P. Karşıyaka'nın Genç Oyuncusu Demircan Demir, Haftanın Genç Oyuncusu Seçildi
    11:54 P. Karşıyaka'nın Genç Oyuncusu Demircan Demir, Haftanın Genç Oyuncusu Seçildi

    P. Karşıyaka'nın 2004 doğumlu oyun kurucusu Demircan Demir, Samsunspor karşısında gösterdiği performansla Türkiye Basketbol Süper Ligi tarafından 'Haftanın Genç Oyuncusu' seçildi. Demir, maçta 8 sayı, 2 ribaund ve 6 asist yaparak dikkat çekti.

  • Milli Kadın Hentbol Takımı'nın ikizleri Sinem ile Gizem Yapıcı, Avrupa Şampiyonası'na gidiyor
    11:49 Milli Kadın Hentbol Takımı'nın ikizleri Sinem ile Gizem Yapıcı, Avrupa Şampiyonası'na gidiyor

    A2 Milli Kadın Hentbol Takımı'nın ikizleri Sinem ile Gizem Yapıcı, ortaokulda başladıkları hentbol serüveninde milli takımla Avrupa Şampiyonası'na gitmenin sevincini yaşıyor. İkizler, hentbol kariyerlerini, ailelerinin desteğiyle nasıl sürdürdüklerini ve birbirlerine olan desteklerini anlattı. Milli takımın genç oyuncuları, Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nda 25 takımın 23'ü olimpiyata seçilecek
    11:19 Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nda 25 takımın 23'ü olimpiyata seçilecek

    Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Antalya'da yapılacak Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nın aynı zamanda olimpiyatta yarışacak olan 25 yürüyüş takımının 23'ünün seçileceği bir yarışma olduğunu söyledi. Çintimar, bu yarışmada olimpiyata yaklaşık 80 kota verileceğini de dile getirdi.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı
    11:15 Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 100. Yıl Spor Kompleksi bünyesinde Sedir Çocuk Kreşi'ni açtı. Kreş, 4-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim ve sosyal etkinlik imkanları sunuyor.

  • Zonguldak'ta Bisiklet Etkinliği Düzenlenecek
    11:08 Zonguldak'ta Bisiklet Etkinliği Düzenlenecek

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bisiklet turizmi ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve BAKKA iş birliğiyle 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde bisiklet etkinliği düzenlenecek. Etkinlik, panel, çalıştay ve bisiklet turu olmak üzere 3 farklı aşamadan oluşacak ve bölgede ekoturizmin, doğa sporlarının ve sürdürülebilir turizmin gelişimi ile bisiklet rotalarının güçlendirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu
    11:03 Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu

    Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Adana'dan dünya şampiyonu olarak çıkmayı hedefleyen Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.

  • Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi
    11:03 Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi

    Bartın'ın Amasra ilçesinde denizde sörf yapan bir şahıs, sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler, bölgede sörf yapmanın tehlikeli olduğunu söyleyerek ikaz etti. Şahıs, uyarıları dikkate alarak denizden çıktı.

  • İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarı mutlu etmek istiyoruz
    10:59 İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarı mutlu etmek istiyoruz

    EMS Yapı Sivasspor'un orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahalarında Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak taraftarı mutlu etmek istediklerini söyledi. İbrahim, ligde son 2 haftada doğru oynayarak galibiyetler aldıklarını belirtti ve defansın önemine vurgu yaptı. Fenerbahçe maçının zorlu olacağını dile getiren İbrahim, taraftar desteğinin önemli olduğunu ve rekabet ortamının takımda olduğunu ifade etti.


Advertisement