Aydın Müftülüğü Suriyelilere Yardımlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Aydın Müftülüğü Suriyelilere Yardımlarını Sürdürüyor

Aydın Müftülüğü Suriyelilere Yardımlarını Sürdürüyor

Aydın İl Müftülüğü, Suriye’de devam eden katliamlar nedeniyle Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecilere yönelik maddi ve manevi yardımlarını sürdürüyor.

29.09.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Müftülüğü, Suriye'de devam eden katliamlar nedeniyle Türkiye'ye sığınan Suriyeli mültecilere yönelik maddi ve manevi yardımlarını sürdürüyor.

Aydın Müftülüğü tarafından Türkiye'ye sığınan Suriyeli mültecilere yönelik olarak geçtiğimiz Ramazan ayında başlatılan "Alış Veriş Kartları"nın dağıtımına Kurban Bayramı öncesinde de devam ediliyor. Bir alış-veriş kartın 25 TL değerinde olduğu kartlar, her Suriyeli ailenin mevcut sayısına göre en az 5-10 adet olmak üzere dağıtımı yapılıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Aslan, "Aydın'ımıza sığınan Suriyeli mülteci kardeşlerimize her hususta yardım ve desteği sürdürüyoruz. Bu, insanlığımızın ve Müslümanlığımızın bir gereğidir. Halkımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Çünkü bu insanlar mazlum, zulme uğramış, bizim dinimizde mazluma el uzatmak vardır" diye konuştu.

Yapılan yardımlar nedeniyle İl Müftülüğü ve Aydınlılara teşekkür eden Suriyeli mülteciler de, "Aydını Müftülüğüne katkı sağlayan tüm hayırseverlerden ve Türkiyeli kardeşlerimizden Allah razı olsun. Onlar bizi bu zor günlerimizde yalnız bırakmadılar. Allah da onları ahiret günü yalnız bırakmasın" dediler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Müftülüğü Suriyelilere Yardımlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement