Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çine Kavşit, Efeler Gölhisar, Nazilli Pirlibey ile Bağarası Kisir arasındaki yol yapım ve bakım çalışmalarını bitirdi.

30.09.2014 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Çine-Kavşit, Efeler- Gölhisar, Nazilli- Pirlibey ile Bağarası-Kisir arasındaki yol yapım ve bakım çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre, Aydın merkez ve 16 ilçede yol çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtilen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 10,5 kilometre uzunluğundaki Çine-Kavşit karayolunu, astarlı asfalt kaplama yaparak kullanışlı hale getirdi.

Efeler-Gölhisar, Nazilli-Pirlibey ile Bağarası-Kisir arasındaki yol yapım ve bakım çalışmalarının da tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, asfaltsız yol bırakmayacaklarını ifade etti.

Bu arada, Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin (ASKİ), ilçelerde teşkilatlanmasını tamamladığı, ASKİ ilçe merkezlerine tahsilat, tahakkuk ve abone hizmetlerinin yanı sıra su arıza başvuruları da yapılabildiği kaydedildi.

-TKDK'dan 7 projeye destek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü, 12. çağrı döneminde projesi kabul edilen ve sözleşme imzalamaya hak kazanan 7 proje sahibi ile sözleşme imzaladı.

TKDK İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, 12. çağrı döneminde 42 projenin geldiğini belirterek, bunlardan kesimhane tesisi, arıcılık ve kırsal turizm alanlarıyla ilgili 7'sinin sahipleriyle sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

12. Çağrı dönemine ait ve inceleme aşamasında olan diğer projelerden şartları taşıyanların sözleşmelerini imzalamaya devam edeceklerini dile getiren Çitfçi, "Tüm yatırımların Aydın'a hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

-İncirliovalı öğrenci Milli Takım seçmelerine çağrıldı

İncirliova Spor Lisesi öğrencisi Hasan Gündem, İzmir'de yapılacak U-14 Futbol Milli Takım seçmeleri için Ege Karması'na çağrıldı.

Aydınspor 1923 altyapısında beş yıldır forma giyen Hasan Gündem, Milli Takım seçmeleri için Ege Karması'na çağrıldığı için çok sevinçli olduğunu söyledi.

Olcan Adın'ı örnek aldığına değinen Gündem, başarılı olmak için elinden geleni yapacağını ifade etti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement