Aydın - Cezaevi Firarisi İncirliova'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Aydın - Cezaevi Firarisi İncirliova'da Yakalandı

Aydın - Cezaevi Firarisi İncirliova\'da Yakalandı

Cezaevi firarisi İncirliova'da yakalandı Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, yedi yıl kesinleşmiş cezasının bitimine sekiz ay kala cezaevinden firar eden 26 yaşındaki E.C., saklandığı evde polis tarafından yakalandı.

03.03.2015 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cezaevi firarisi İncirliova'da yakalandı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, yedi yıl kesinleşmiş cezasının bitimine sekiz ay kala cezaevinden firar eden 26 yaşındaki E.C., saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., cezaevine gönderildi.

Küçük yaştaki kıza cinsel istismar ile hırsızlığın da aralarında bulunduğu çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş yedi yıl hapis cezasını bulunan A.C., mahkum olduğu Aydın Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda tahliyesine sekiz aylık bir süre kalmasına rağmen firar etti. Firarının ardından adı tekrar hırsızlık olaylarına karışan E.C.'nin yerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. E.C.'nin İncirliova Cumhuriyet Mahallesi Gürsel Tekin Caddesi üzerindeki evde saklandığını belirleyen polis, bugün sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan E.C. emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın - Cezaevi Firarisi İncirliova'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement