Aydemir: 'Ak Üslup, İstişare ve Diyalogdur' - Son Dakika
Politika

Aydemir: 'Ak Üslup, İstişare ve Diyalogdur'

Aydemir: \'Ak Üslup, İstişare ve Diyalogdur\'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Dava’nın 2002’den bu güne Türkiye’de değişim ve dönüşüm’ün kaynağı, reformların öncüsü olduğunu kaydederek, ‘ AK iktidarlar yalnız fiziki manada değil sosyal boyutta da ilklere damga vurdu.

03.02.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Dava'nın 2002'den bu güne Türkiye'de değişim ve dönüşüm'ün kaynağı, reformların öncüsü olduğunu kaydederek, ' AK iktidarlar yalnız fiziki manada değil sosyal boyutta da ilklere damga vurdu. Bunlardan biri de AK Sendikacılık anlayışıdır' dedi.

AYDEMİR'İN DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hizmet iş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakallı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Aydemir, Sendika binasında gerçekleşen ziyarette, AK Parti'nin sendikacılık anlayışını aktardı. Hizmet İş'in emeğe yaklaşım bazında çok önemli ve ciddi çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Aydemir, Sendika yöneticilerini kutladı. Aksakallı ve yönetim kurulu üyelerinin beklenti ve tespitlerini de paylaşan, Aydemir, ziyaret sonrasında değerlendirme içerikli bir açıklama yaptı.

ÇÖZÜM ÜRETEN SENDİKACILIK

Aydemir, Türkiye'de AK iktidarlar öncesinde emeği istismar eden, emekçiye saygı göstermeyen, dayatmalarla yürütülen bir sendikacılık anlayışı olduğunu, sorun üreten bu sendikacılık anlayışının AK sinerjiyle birlikte yerini çözüm üreten bir sendikacılık modeline terk ettiğini kaydetti.

ÖNCE İNSAN

AK Davanın 'önce insan' temelli bir siyasi tema üzerinde ifade bulduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, 'AK yaklaşım, yaradılanı yaradandan ötürü sevmek yaklaşımıdır. AK üslup insana saygıdır, sevgidir. AK vurgu, istişaredir, diyalogdur. AK Parti iktidarları siyasette olduğu gibi sendikacılık hareketinde de bu anlayışı hakim kılarak, emek ve emekçi sorunlarına çözüm odaklı, uzlaşmacı bir yaklaşıma öncü olmuşlardır' dedi.

PARTİLİLERLE İSTİŞARE

Sendika ziyareti sonrasında AK Parti Erzurum Merkezinde partilileriyle bir araya gelen Milletvekili İbrahim Aydemir, 23 Kasım'dan bugüne TBMM'de kaydedilen çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi.

AK Davanın insana saygı ekseninde bir samimiyetin ifadesi olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir,' Bizim davamız sevgi davasıdır. Bizim davamız insana hizmet davasıdır. Bizim davamız gönüller yapmaktır. Partili olarak hepimizin önceliği budur.' diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Aydemir: 'Ak Üslup, İstişare ve Diyalogdur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement