Ayça'yı 'Kardeşim' Dediği Gencin Öldürdüğü Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ayça'yı 'Kardeşim' Dediği Gencin Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Ayça\'yı \'Kardeşim\' Dediği Gencin Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Adana'da yalnız yaşadığı evinin banyosunda cesedi bulunan 27 yaşındaki Ayça Tekin, kardeş gibi sevdiği bilinen Abdullah Koyuncu tarafından öldürülmüş.

25.04.2015 11:52  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da yalnız yaşadığı evinin banyosunda cesedi bulunan 27 yaşındaki Ayça Tekin'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Tekin'in kardeş gibi sevdiği bilinen katil zanlısı 20 yaşındaki Abdullah Koyuncu, "Dertleşmek için gittim, yemeğe gideceğini söyleyerek konuşmak istemeyince kolundan tutup çektim. Yere düşüp başını çarptı" dedi.

YATAK ODASININ ANAHTARI ÇEKMECEDE BULUNDU

Merkez Seyhan İlçesi'nin Sümer Mahallesi'nde stüdyo dairede oturan ve parfümeri mağazasında müdür olarak çalışan Ayça Tekin'den haber alamayan yakınları, geçen 21 Nisan'da erkek arkadaşı E.B. ile gittikleri evin giriş kapısını çilingire açtırıp, kilitli olan yatak odası kapısını da kırarak girdikleri banyoda, genç kızın cesedini buldu. Üzerinde gece kıyafeti bulunan yüzünde de yere çarpma nedeniyle kanama olduğu belirlenen genç kızın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayet Bürosu ekipleri, yatak odasının kapısında olmayan anahtarı salondaki çekmecede bulunca 'cinayet şüphesi' oluştu. Genç kızın evinden tablet bilgisayarı, cep telefonu ve giriş kapısının anahtarının da alındığını belirleyen polis, cinsel taciz üzerinde durdu. Ancak, yapılan otopside genç kızın beyin kanaması sonucu öldüğü, bakire olması ve herhangi bir cinsel saldırı izine rastlanmaması üzerine hırsızlık amacıyla cinayetin işlenmiş olabileceğini düşünen polis, katilin rahat hareket etmesini sağlamak için 'kalp krizi' sonucu öldüğünü duyurdu.


KARDEŞ GİBİ SEVDİĞİ GENÇ KATİLİ OLDU

Binanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, bir gencin Ayça Tekin'in evine sık geldiğini saptadı. Polis, bu kişinin Tekin ile bir dönem birlikte çalışan Abdullah Koyuncu olduğunu belirledi. Abdullah Koyuncu'yu bulmak için çalışma başlatan ekipler, şüpheliyi merkez Yüreğir İlçesi'nin Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evinde yakaladı. Gözaltına alınan Koyuncu suçunu itiraf etti. Cinayet gününü ayrıntıları ile anlatan Abdullah Koyuncu ifadesinde, "Abla kardeş gibiydik. Onun her işine koştum, her istediğinde yanına gittim. Beni kardeş gibi seviyordu. Ailemle aramızda sorun çıktı, rahatlamak içimi dökmek istiyordum. Konuşmak için evine gittiğimde bana, 'Sonra konuşalım yemeğe gideceğim' diyerek yatak odasına gidip makyaj yapmaya başladı. Ben de öfkelendim, kolundan tutup çekince düşüp başını betona vurdu. Kendinden geçti, bunun üzerine ayılıp benden şikayetçi olacağını düşünerek başını ve vücudunu tekmeledim" dedi.

"CENAZESİNE GİDECEKTİM, KORKTUM"

Ayça Tekin'in öldüğünden emin olunca korkup paniğe kapıldığını ileri süren Abdullah Koyuncu, cesedi banyoda bırakıp, kapısını kapattığını, yatak odasını da kilitleyip anahtarını salondaki çekmeceye koyduğunu anlattı. Genç kızın cep telefonu ile tablet bilgisayarını da alıp evden çıktığını kaydeden Koyuncu, "Motosikletle gelmiştim. Evden çıkınca çalıştıramadım, 2 arkadaşıma telefon ettim, gelip beni almalarını söyledim. 10-15 dakika sonra geldiler. Onlara olayı anlatmadım. Mahalleye gidince, Ayça'nın cep telefonu ile tabletini kırdım, ama hafıza kartlarını yanıma aldım. Evin anahtarını da sulama kanalına attım. Cenaze törenine katılmayı çok isterdim. Ama dikkat çekeceğinden korktum, bu yüzden gitmedim. Ben onu ablam gibi seviyordum. Böyle olmasını istemezdim çok pişmanım" diye konuştu. Ekipler sulama kanalından evin anahtarını, bilgisayar ve cep telefonunun parçalarını zanlının da attığını söylediği yerde bulup, dosyaya ekledi.

Katil zanlısı, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayça'yı 'Kardeşim' Dediği Gencin Öldürdüğü Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • mustafa: ya neya adana adana yeter artık su adanadan haber duymak istemiyoruz yeter 52 2 Yanıtla
  • desperadot: Adanaya gurban olun gurban 8 38 Yanıtla
  • Kadından veya erkekten arkadaş olmaz: Bu kadınların kafasını anlamak zor. Hiç kadından veya erkekten birbirine arkadaş olur mu Allah aşkına. İllaki birbirlerine ister istemez duygu beslerler. Ayıca öldüren kişi yalan beyanatta bulunuyor bence kasıtlı öldürmüş. 27 11 Yanıtla
  • Yalnız koyboyy : Polisimize helal olsun. Bayağı bayağı sistemli çalışan bir polis istihbarat sistemimiz var. Allah yardimcilari olsun hepsinin. 37 0 Yanıtla
  • yaniiii: kadınlar akıllı olmalı artık devir kötü kanka manka olayı bizim törelerimize ters bu devirde yalnız yaşayan bayanların arkadaş dost akraba bile olsa eve alması tehlikelere davetiye çıkarması demektir düşmanı uzakta aramayın mutlaka yakınınızdadır temkinli olmakta fayda var 31 1 Yanıtla
  • harika: kuzenim ayçanın öldürüldüğü gün namusyla ilgili ileri geri konuşan ruhu bozuklar bakire yazısını okuyunca utandılar mı cok merak ediyorum!o it ve böyle düşünen ruhu bozuklar olduğu sürece ayçam son olmaz malesef 28 0 Yanıtla
  • ALPER T: ADANADAN UÇAKLA BİLE GEÇMİYORUM, , KORKUYORUM MAAZALLAH 23 3 Yanıtla
  • TC VATANDAŞI: AL İŞTE YİNE BİR ADANA VAKASI, , BENCE DEVLETİN BU ŞEHRE BİR EL ATMASI LAZIM. . BURAYA SADECE PİSİKOLOJ GÖNDERMELİ 26 0 Yanıtla
  • eren: valla şu olayları gördükçe bu ülkede kız çoçuğu sahibi olmaktan korkuyorum. 23 2 Yanıtla
  • ADANAYIGH ALLAHIN ADAMIYAGH: Adana da polis prim usulü çalışacak olsa(suç-suçlu tespiti = prim) maaşlarının en az 5 katı prim almaları içten bile değil. . 7 den 70 'e potansiyel suçlu var. . Yazık, olan emniyet mensuplarına ve suçsuz günahsız inşalara oluyor. . 2 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti
    11:25 AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti

    AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti. Ünlüce, Albayrak ve beraberindeki AK Parti heyetiyle görüşerek yeni görevinde başarılar diledi. Albayrak ise Eskişehir'in menfaatine olacak her kararın destekçisi olacaklarını belirtti.

  • Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde Üretime Geçildi
    11:25 Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde Üretime Geçildi

    Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın Düzce Üniversitesi ve Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte geliştirdiği Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü projesinde üretim aşamasına geçildi. DÜFAM Laboratuvarına kurulan model fabrika ile fındık üreticileri, hasat ettikleri fındıkları işleyerek katma değeri yüksek ürünlere dönüştürebilecekler. Model fabrikanın test çalışmaları tamamlandığında açılışı yapılacak.

  • Derin Tarih Dergisi 12. Yaşını Kutladı
    11:24 Derin Tarih Dergisi 12. Yaşını Kutladı

    Albayrak Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Derin Tarih dergisi, İstanbul Rami Kütüphanesi'nde düzenlenen törenle 12. yaşını kutladı. Derginin genel yayın yönetmeni Taha Kılınç, Derin Tarih'in editoryal bağımsızlık, ekonomik güç ve çalışkan yazı işleri kadrosuyla seçkin bir konumda olduğunu belirtti. Dergi, Osmanlı'nın denizlerdeki hakimiyeti, Köprülü Ailesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun hakim olduğu coğrafyalarda yaşananlar gibi birçok önemli konuyu dosya olarak işlemektedir. Ayrıca, dergi üç ayda bir özel sayı da yayınlamaktadır.

  • Diyarbakır'da Gasp ve Yaralama Olaylarına Karışan 6 Şüpheli Tutuklandı
    11:24 Diyarbakır'da Gasp ve Yaralama Olaylarına Karışan 6 Şüpheli Tutuklandı

    Diyarbakır'da gasp ve yaralama olaylarına karışan bir gruba yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin kullandıkları suç aletleri ele geçirildi.

  • Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar
    11:23 Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar

    Muğla'nın Ula ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası evlerin ve araçların yakınından geçen enerji nakil hatları birbirine temas etmesi sonrası şiddetli patlamalar yaşandı. Fırtına nedeniyle elektrik tellerinin birbirine temas etmesi ve yaşanan patlama sonrası ilçede elektrik kesintisi yaşandı.

  • Eskişehir'de Şiddetli Yağmur ve Rüzgar Etkili Oldu
    11:23 Eskişehir'de Şiddetli Yağmur ve Rüzgar Etkili Oldu

    Eskişehir'de sabah saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur ve kuvvetli rüzgar nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler ve yayalar yollarda güçlük çekerken, polis ve karayolları ekipleri önlem aldı.

  • İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor
    11:23 İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor

    İzmit Belediyesi, mantar üretim tesisinde yetiştirdiği istiridye mantarlarını vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak Belsa A Blok önünde gerçekleştirilen mantar dağıtımıyla vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi.

  • İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi
    11:22 İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi

    İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere yapılan saldırıda, insansız hava araçları ve füzeler hedef alındı. İranlı yetkililer saldırının sembolik önemine dikkat çekerken, İsrail'in İran'ın nükleer silah geliştirme programına gönderme yapmak istediği düşünülüyor. İran medyası ise üç patlamanın meydana geldiğini duyurdu. Rusya ise İsrail'e İran'ın gerilimi yükseltmek istemediği mesajını iletti.

  • Özgür Özel, Anıtkabir'i ziyaret etti
    11:22 Özgür Özel, Anıtkabir'i ziyaret etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milletvekilleri, İl başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel ve beraberindeki heyet Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine ulaştı. Özel ve heyet mozoleye çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Özgür Özel Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni de imzaladı. Özel ve beraberindeki heyet, Anıtkabir avlusunda bulunan 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret etti.

  • Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi
    11:20 Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yağmurun etkisiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. Olayda 2 apartman hasar gördü, 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil duvarın altında kaldı. İstinat duvarının çöktüğü alan dron ile görüntülendi. Apartmandakiler tahliye edildi.


Advertisement