Ayağı Mazgala Sıkışan Öğrenci Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Ayağı Mazgala Sıkışan Öğrenci Kurtarıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ayağı mazgala sıkışan öğrenci, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

19.11.2014 12:44  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ayağı mazgala sıkışan öğrenci, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, eğitim gördüğü Ebu Sadık İmam Hatip Lisesi'ne giden Mehmet Karataş'ın ayağı, Atatürk Caddesi'nde mazgalın demir parmaklarına sıkıştı. Arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar öğrenciye yardım etmek istedi ancak başarılı olamayınca durum, itfaiye ekiplerine bildirildi. Demir parmaklıkları genişleten itfaiye ekipleri, Karataş'ı bulunduğu yerden çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Karataş, 112 Acil Servis ekiplerince Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı.Karataş'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. ..

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ayağı Mazgala Sıkışan Öğrenci Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzin'de Tırla Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti
    18:44 Erzin'de Tırla Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

    Hatay'ın Erzin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tırla çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Dörtyol-Erzin kara yolunda meydana gelen kazada, Ali A'nın kullandığı otomobil ile tır çarpıştı. Olayın bildirilmesi üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, sıkıştığı otomobilden çıkarılan Ali A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ali A'nın cenazesi morga kaldırıldı.

  • Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı
    18:43 Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı

    Türkiye Satranç Federasyonu faaliyetleri içinde yer alan Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, Karaman'da başladı. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonaya, 78 takım ve 400 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, organizasyonda elde ettikleri başarıların yanı sıra yetiştirdikleri sporcularla tüm dünyada ilgiyle takip edildiklerini vurguladı. Turnuvada dereceye giren sporcular, Avrupa Genç Takımlar Satranç Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

  • İzmit Belediyesi, TÜGVA'ya tahsis edilen öğrenci yurdunun protokolünü iptal etti
    18:40 İzmit Belediyesi, TÜGVA'ya tahsis edilen öğrenci yurdunun protokolünü iptal etti

    İzmit Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısında, önceki dönem AKP yönetimi tarafından TÜGVA'ya 25 yıllığına tahsis edilen Tepeköy Öğrenci Yurdu protokolünün iptaline karar verildi. Ensar Vakfının kullanımına verilen Nebi Güdük Gençlik Merkezi ile ilgili yapılan protokol de iptal edildi.

  • İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı
    18:38 İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kasten yaralama ve yağma suçlarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan B.Ç'nin ikametini tespit ederek operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Bahar Alerjisi ve Semptomları
    18:37 Bahar Alerjisi ve Semptomları

    Yılın canlı ve renkli bahar ayları geldi. Havalar ısınıyor, çiçekler açıyor ancak bu aynı zamanda havada daha fazla polen olduğu anlamına geliyor. Polenle birlikte artan, bahar alerjisi olarak adlandırılan saman nezlesi ise, birçok kişi için burun akıntısı ve gözlerde kaşıntı demek. Bahar alerjisi olan kişilerde burun, göz ve boğazın şişmesine veya tahriş olmasına neden olan proteinler içeren polenlerin etkisiyle semptomlar ortaya çıkar. Bahar alerjisinin semptomlarıyla başa çıkmak için antihistaminik veya farklı formlarda steroidler kullanılabilir.

  • CHP Belediye Başkanları İlk Kez Bir Araya Geldi
    18:33 CHP Belediye Başkanları İlk Kez Bir Araya Geldi

    Ankara Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, CHP'nin düzenlediği 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı'na katıldı. Toplantıda, belediye başkanlarının görüşleri, önerileri ve önümüzdeki dönemle ilgili talepleri dinlendi.


Advertisement