Ay'da Korkunç Uzaylı - Son Dakika
Belgesel

Ay'da Korkunç Uzaylı

Bir Youtube kullanıcısı, Google Moon sayesinde Ay'ın üzerindeki derin bir kratere gizlenmiş bir uzaylı silueti keşfetti.

23.09.2014 10:36  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pek çok teoriye göre ay yüzeyi karanlık sırları içinde barındırıyor. Bir Youtube kullanıcısı Google Moon sayesinde Ay'ın üzerindeki derin bir kratere gizlenmiş bir uzaylı silueti keşfetti.

Wowforreal kullanıcısının yayınladığı videoda ay üzerinde tek başına yürüyen bir uzaylı figürü görülüyor. Video bir ayda tam iki milyon defa izlendi bile.

Pareidolia sendromu ise bu gözlemi çürütüyor. Sendroma göre insan gördüğü nesneyi algılayış biçimine göre yorumluyor. Google moon programına görseller NASA(Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi)'dan geliyor fakat NASA konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Wowforreal adlı kullanıcı daha önce de ay yüzeyinde uzay aracına benzer bir figür keşfetmişti.

Ay\'da Korkunç Uzaylı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Belgesel Ay'da Korkunç Uzaylı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • murat: dünya, hariç diger gezegenlerde, yaşam yoktur, yaşayan hiçbir varlıga rastlanılamamıştır. . . 3 11 Yanıtla
  • aliveli: AMAN ALLAHIM NE KADAR KORKUNÇ 13 0 Yanıtla
  • UKKUS;: Sıkıntı yok. Dünyayı izleyen BBG. (Biri Bizi Gözetliyor) kameramanı o. Tanırım kendisini. Zarar gelmez. . . 6 2 Yanıtla
  • ORİON: decepticon 6 0 Yanıtla
  • murat: uzayda, yer çekimi olduguna göre, bu uzaylının havada olması gerekmiyormu, uzay fizik kurallarına aykırı degilmi. . yoksa yer çekimi kıyagımı. . . Sendroma göre insan gördüğü nesneyi algılayış biçimine göre yorumluyor. Google moon programına görseller geliştirdi. . . 2 2 Yanıtla
  • vatandaş: cin 4 0 Yanıtla
  • ÇOBANIN ÇOBANI: BENİM ÖĞRENCİ BU İŞİ ÇABUK ÖĞRENMİŞ TEBRİK EDERİM 2 0 Yanıtla
  • serdar: arkadaşlar google moon a girin zaten konum belli durdurun o kısımda durun size yardımcı olayım 00:18 saniyesi video nun bakın 2 parmak arası göreceksiniz hahahahaha :) millet birbirine girmiş yuhhh sizeee. (Sizde kabahat yok bu haberi yapanlarda kabahat varki helal olsun onlara milleti birbirine çemkirtmişler) sevgilerle 1 0 Yanıtla
  • 22:04 "Sandıktan Çıkan Tarih: Kıbrıs'ta Çanakkale Esirleri" belgeselinin tanıtımı KKTC'de yapıldı

    Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının (YTB) katkılarıyla hazırlanan 'Sandıktan Çıkan Tarih: Kıbrıs'ta Çanakkale Esirleri' adlı belgeselin tanıtım etkinliği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gerçekleştirildi. Belgeselde, Çanakkale Savaşları sonrası Kıbrıs'a esir olarak getirilen Türk askerlerinin yaşadığı zorluklar ve Kıbrıslı Türklerin yardım çabaları anlatılıyor.

  • TRT 2'de Yayınlanan Belgesel Dizisi: Tanışma Hikayesi
    19 Mar TRT 2'de Yayınlanan Belgesel Dizisi: Tanışma Hikayesi

    TRT 2'de yayınlanan belgesel dizi, kültür sanat dünyasındaki unutulmaz karşılaşma ve tanışma hikayelerini ele alıyor. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Onur Hüseyin Kılınç'ın üstlendiği dizi, usta fotoğraf sanatçısı Coşkun Aral ve hekim Ercan Kesal gibi isimlerin tanışma serüvenlerini anlatıyor. Dizi, sanatçıların ustalarıyla olan ilişkilerinin sanatlarını nasıl geliştirdiğini gösteriyor.


Advertisement